Friday 4 November 2011

Haar Vlechten Technieken

Haar vlecht is een eeuwenoude kunst, de geschiedenis van dat dateert uit bijna 3500 tot 4000 voor Christus. Men gelooft dat deze oude kapsel is ontstaan ​​in het oude Egypte en West-Afrika. Vandaag, vlecht kapsels zijn een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen, gewoon voor hun schattigheid en elegantie. Afhankelijk van de gekozen stijl, kan haar vlechten technieken variëren van eenvoudig tot vrij ingewikkeld, zoals in het geval van de omgekeerde Franse vlecht. Hier zijn een aantal tips over hoe om haar vlecht en maak klassieke en prachtige vlecht kapsels.
Haar Vlechten stijlen en technieken
Haarvlechtkunst stijlen kunnen variëren van eenvoudig Engels vlechten tot meer gecompliceerde degenen zoals de Franse vlechten, visstaart vlechten, en de trendy-Afrikaanse vlechten stijlen. Zo, afhankelijk van het type vlecht die u wilt maken, kan de technieken aanzienlijk verschillen. Echter, ongeacht de haren vlechten ontwerpen die u kiest, haarverzorging is belangrijk en je haar gezond en goed gehydrateerd om de gewenste look te krijgen. Indien beoefende op droog en broos haar, kan haar vlechten veroorzaken haarbreuk. Dus zorg ervoor dat je haar schoon en goed gehydrateerd. Ook vrij van klitten te maken door middel van een goede kam. Indien nodig temperen je haar met behulp van water of gebruik haarverzorging producten zoals haarlak, gel of conditioner in zodat het glad en beheersbaar.
Eenvoudig Engels Braid: zoals de naam al doet vermoeden, is dit misschien wel een van de eenvoudigste vlecht te maken. Hiervoor eerste kam je haar properly met behulp van een grove kam. Verwijder alle klitten en het haar zo glad mogelijk. Toen deel uw haar in drie gelijke delen, dat wil zeggen een rechterhand gedeelte, een linker gedeelte en een middengedeelte. Plaats elk van de rechter en linker delen van haar tussen de wijsvinger en duim van elke hand. Nu, begin dan met de rechterhand sectie of onderdeel door het kruisen van het over het middelste gedeelte van haar, dus dat het nu het middelste gedeelte wordt. Of om het op een andere manier, steek het middelste gedeelte van het haar onder de rechterhand sectie, zodat de rechterkolommen wordt. Nu is het de beurt aan de linker gedeelte van het haar worden gekruist over het middelste gedeelte. Op deze manier, het proces herhalen totdat de vlecht bereikt een wenselijke lengte. Nu binden met een stuk rubber of een paardenstaart houder.
Franse haarvlechtkunst: Frans haarvlechtkunst is een beetje ingewikkeld, maar de elegante uitstraling en ingewikkelde ontwerp en de stijl is goed de moeite waard. Het creëren van een Franse vlecht, neem dan een klein gedeelte van het haar aan de bovenkant van het hoofd of kroon. Maak drie gelijke delen en te beginnen met de juiste afdeling. Kruis dit gedeelte van haar over het middelste gedeelte, waarna kruis de linker sectie in de dezelfde manier. Nu, trek een klein deel van het haar aan de rechterkant en voeg het toe aan de bestaande rechts sectie. Vervolgens steekt u deze rechter gedeelte over het middelste gedeelte. Op dezelfde manier, neem een ​​klein deel van haar op de linkerkant en toevoegen aan de bestaande linkerhand sectie, waarna oversteken over het middelste gedeelte. Op deze manier het proces moet worden voortgezet door het toevoegen van nieuwere en nieuwere delen op zowel de zijkanten en dan oversteken ze over het middelste gedeelte. Omgekeerde Franse vlecht of Nederlands vlecht is een variant van de Franse vlecht, die kan worden gecreëerd door het maken van een kleine wijziging. Hier elk gedeelte van het haar aan beide zijden moet worden overschreden onder de middelste sectie en niet eroverheen.
Visstaart Braid: deze vlecht heeft zijn naam voor het maken van een vlecht die lijkt op de staart van een vis. Voor het maken van deze vlecht, neem dan een klein gedeelte van het haar bij de kruin, en verdeel het in twee gelijke delen. Steekt nu de rechterhand gedeelte over het linker gedeelte. Vanaf dit punt de procedure lijkt op die van Franse vlecht, dat wil zeggen moet je een klein deel van het haar aan de rechterkant nemen en toe te voegen aan de bestaande rechterhand sectie, waarna moet worden overgestoken de linker sectie. Nu herhaal het proces voor de linkerkant door het optillen van een klein deel van haar en toe te voegen aan de bestaande links sectie. Steek deze links sectie over de rechterhand sectie. Deze instructie herhalen om een ​​echt prachtige vlecht dat eruit ziet als een visstaart maken. Indien u wilt maken het aantrekkelijker dan sieren with strass sieraden of haarspelden.
Afrikaans haar Vlechten Techniques; Er zijn verschillende soorten van de Afrikaanse haarvlechtkunst technieken, maar cornrows zijn een van de oudste en meest populaire vlechten technieken voor zwart haar. Hier, het haar moet worden verdeeld in twee secties. Neem een ​​klein onderdeel van haar in een sectie en opnieuw verdelen dit in drie gelijke delen. Nu eens beginnen met de linker streng door het kruisen van het onder het midden streng. , Neem dan de streng aan de rechterkant en steek onder de middelste streng. Als je werk vaststelling van de vlecht, vergeet dan niet om nieuw haar toe te voegen aan het midden onderdeel in elke tijd. Herhaal dezelfde procedure voor elk deel van haar. Cornrows kan een heel trendy en unieke zwarte kapsel, maar kan veel tijd vergen.
U kunt verschillende prachtige kapsels door een veel experimenten met verschillende haarvlechtkunst technieken. Hair vlechten is geëvolueerd doorheen de eeuwen door het opnemen van een aantal zeer gecompliceerde en ingewikkelde ontwerpen naar een wereld modetrend geworden.

No comments:

Post a Comment