Thursday 3 November 2011

Country Western Thema van de Partij

Take it easy, neem het gemakkelijk; Laat het geluid van uw eigen, wielen maken je gek; Kom op baby, niet zeggen misschien, ik moet weten of uw zoete liefde is; Gonna me redden, oh oh oh; oh we hebben het gemakkelijk, Wij oughta take it easy
Zeker we moeten het rustig aan doen, net als de 'Eagles' hebben gezegd. Het horen van dit nummer doet me altijd willen plannen uit een land dat westerse partij thema. U van plan om een ​​host? Dan hier is wat je kunt doen.
Plan uit een schommelstoel bijeenkomst of een feestje met een land westerse partij thema, moet u de volgende belangrijke factoren te overwegen.
Western-thema feestartikelen, een van de meest belangrijke ding dat u moet overwegen while organizing or organiseren van een Country Western party thema is de plaats waar ga je de leveringen voor de partij te vinden. Je hebt een enorme verscheidenheid verschillende objecten, als cowboy hoeden, passend bestek, decoraties en meest belangrijke van alles, het eten. U nodig heeft om de partij leveringen te verzamelen van verschillende plaatsen of winkels. In de partij levert u ook een aantal westerse partij thema decoraties bevatten. Een van de partijen die ik ooit was geweest, had een zeer goede reeks van westerse partij thema ideeën ten uitvoer gelegd, zoals de foto's van de genodigden waren opgemaakt als de 'wilde' poster. De deur van de eetzaal was ingericht als een schaduwrijk, oude saloon.
Western Party Food; De westerse partij voedsel is waarschijnlijk de meest plezierige deel van het land Western Party thema. Sommige van mijn persoonlijke aanbevelingen zijn onder meer gebakken kip, gegrilde maïs op de kolf, gebakken bonen, steaks, oh! en belangrijkste van allemaal - de conventionele bier. Als u van plan om westerse verjaardagsfeestjes gastheer, dan kunt u ook de vorm van de cake als een cowboy hoed. Sommige mensen dienen ook droge snacks in een cowboy hoed.
Country en western partij; Als u de nodige financiële middelen en de tijd, dan kun je zelfs helemaal verhullen je hele huis in landelijk stijl huis. Bijvoorbeeld, kan je converteren en versieren de garage om een ​​schuur lijken, of u kunt de woonkamer op een zodanige manier dat het lijkt op een oude saloon te versieren. Hosten vanaf een land westerse partij thema, kunt u ook vragen alle gasten om zich te verkleden als cowboys en je kunt ook te distribueren cowboyhoeden. In een van de partijen die ik heb bijgewoond, was een briljant westerse themafeest ideeën geïmplementeerd. De tafels waar het eten werd opgediend waren versierd met karton papier, om een ​​wagen te lijken. De gastheer van de partij had er ook in geslaagd om de bron een bos van vaten, die werden omgekeerd en gebruikt als zitplaatsen. U kunt een wigwam maken met de hulp van een paar stevige stof en een pole voor de kinderen, zodat ze een kinderen hebben westerse partij. For de volwassen westerse partij, kunt u een karaoke van het drinken van liedjes of oude stijl country songs, of u kunt gewoon dansen op de klanken van country-rock artiesten. Als u van plan om een ​​cowboy westerse partij, dan kunt u ook een aantal echte real life westerse party-games met de hulp van waterpistolen.
Nou, hier is waar ik afgetekend, met een hoop dat u in staat bent om een ​​ontploffing op het feest. Om de beste Country Western party thema, alles wat je hoeft te doen is creatief en fantasierijk. Ik stel voor dat u een aantal oude cowboy films te kijken, om een ​​aantal goede partij ideeën op te doen. Een laatste suggestie - de westelijke uitnodigingen te sturen in de vorm van een 'wilde' poster ', met foto's van de gast op hen.

No comments:

Post a Comment