Sunday 20 November 2011

Korte kapsels voor vrouwen

Hoewel lange vlechten van Rapunzel geboeid haar droomprins, vandaag is het moeilijk om te beheren als haar lokken. Korte kapsels aan populariteit gewonnen door de geboorte van de klassieke bob in de jaren '20. Het kreeg glamour toen Diana, prinses van Wales, droeg kort haar of meer recent, Victoria Beckham wordt gezien draagt ​​haar haar kort. Eerder werden korte kapsels bedoeld voor de zelfverzekerde en drukke zakenvrouwen, maar vandaag kan iedereen het te dragen voor een gedurfde en sportieve look. Laten we eens kijken naar een aantal trendy korte kapsels voor vrouwen.
Klassieke Bob; Het is misschien een cliche, maar de klassieke bob is de beste korte kapsel voor vrouwen. U kunt kiezen voor een omgekeerde bob met de randen stijl te blijven dichter bij de hals. De POB gesneden, met zijn asymmetrische wendingen, is ook 'in'. Het was de eerste sported door Victoria Beckham en is nog steeds een van de meest gestelde-voor kapsels in salons.
Pixie, Het is een kapsel met haar zeer kort, dat ligt dicht bij de zijkanten en achterkant van het hoofd, maar een beetje langer op de top. U kunt zelfs variaties in dit kapsel door het hebben van franjes of bangs van verschillende lengtes. Het creëren van een sexy look, het haar steil op de top van je hoofd en laat ze vallen los over een oog.
Korte Kuifaalscholvers; Wilt u een koele hebben en messed up look, een korte shag is alleen voor jou. Het heeft meerdere ongelijke lagen, met knippen of te snijden met een scheermes. Het is niet een aanbevolen kapsel voor krullend haar types als ze kroezig en onhandelbaar. Vrouwen met lang haar kan ook sport een warrig kapsel.
Krullend Bob, Curly kort haar stijlen for vrouwen omvatten een krullend of golvend bob met haar laten knippen tot aan de kin en op niveau het oor. U kunt ze gestyled in golven of gewoon laten staan ​​in natuurlijke krullen. U kunt zelfs omgekeerde de uiteinden. To meer sportief, hebben ze geknipt very short, net boven uw oor en zie het verschil in uw look en persoonlijkheid.
Sedu kort kapsel; Sedu stijltang of een plat ijzer, een vrouw bent de beste vrienden in haarstyling. U kunt een perfecte sedu kapsel als je klaar bent om wat meer tijd doorbrengen in haarstyling elke ochtend. Voordat u een sedu korte kapsel, moet je een perfecte korte kapsel dat geschikt is voor uw gelaatstrekken en persoonlijkheid.
Pixie haarstijlen zijn ook geweldig voor krullend haar. Maar je zal moeten afhangen van de beste haarlak om dit kapsel te behouden. The Gamine kapsel is ook een van de meest recente korte kapsels voor vrouwen. Korte Afrikaans-Amerikaanse haarstijlen voor vrouwen is onlangs populairste door beroemdheden als Rihanna. De bijgesneden of een pixie kapsel zijn de beste korte kapsels voor zwarte vrouwen. Als je iets wilt volslagen gek en avontuurlijk, kunt u kiezen voor de faux Hawk (fohawk) unisex kapsel!
Het grootste voordeel van het hebben van een kort kapsel is dat ze eenvoudig te beheren en te verzorgen. Als je denkt aan het krijgen van een kapper, laat het doen door een vertrouwde kapper. U kunt ook tijdelijk hechten hair extensions, als u uw haar te verlengen. Korte kapsels voor vrouwen helpen geven ze een zelfverzekerde, slimme super look. Het is ook prettiger zijn om een ​​kort kapsel in de zomer hebben. Met een beetje variatie in je korte kapsel, dan kunt u uw look van sexy veranderen schattig.

No comments:

Post a Comment