Thursday 24 November 2011

How om roest te verwijderen van Metal

Waarom doet metaal roest toch? Such een utile stof wordt gebracht niets als gevolg van roest. Niet alleen is het een van de meest lelijke vlekken op de gezicht van het metaal, maar over een periode van tijd verlamt de metalen en eigenlijk ruïnes het. Het is heel vergelijkbaar aan hoe schimmel ruïnes hout. Dus hoe de roestvlekken verwijderen van metaal?
Wat is Rust?; Het proces van oxidatie is de volksmond bekend als roesten. Een van de nadelen van metaal is dat wanneer het in contact komt met zuurstof voor een periode van tijd, de zuurstof de betere van IT en het metaal roesten krijgt. Praten over slecht gezelschap. Wanneer de hoeveelheid zuurstof in contact komt met een metalen zoals ijzer of aluminium, het oxideert het metaal aan een verbinding van wat voorheen een element vormen. Dus het resulterende verbindingen zijn ijzeroxide, aluminiumoxide, etc. Het proces van oxidatie wordt meestal een langzame, tenzij gehandeld door een katalysator. Een katalysator is iets dat helpt versnellen een chemische reactie (in dit geval oxidatie). Stoffen zoals water fungeren als een katalysator zijn voor oxidatie, daarom zien we dat veel van roest accumuleert op pijpen etc.
How om roest te verwijderen van Metal? ; Het antwoord op hoe om roest te verwijderen van metaal is verschillend, afhankelijk van hoe oud de roestvlekken zijn en hoeveel metaal is geruïneerd. Hoe ouder de roestvlekken zijn, hoe moeilijker het gaat worden om ze te verwijderen. Maar toch... U kunt alle moeite die u wilt, maar het metaal is vermoedelijk verwoest en de actie van het verwijderen van de roest vlekken gaat om een ​​zinloze oefening. Dus als de vlekken zijn echt heel oud, het is beter dat u een vervangende plaats te vinden van het proberen om ze te verwijderen. ; Sommige vlekken kunnen hevig worden ingediend in het metaal, maar het metaal is nog niet volledig bekend geruïneerd. Voor deze vlekken, moet u het verwijderen van roest commerciële gebruik sinds de zelfgemaakte roest verhuizer kan niet werken. De meeste mensen hebben een angst voor het gebruik van commerciële roest verwijderaars zoals ze zijn giftig. Maar als je de nodige voorzorgen te nemen, er is niets dat zo effectief werkt als commerciële roest verwijderaars. Als je ze te gebruiken, zorg ervoor dat de ruimte goed is geventileerd en u draagt ​​handschoenen en iets om je ogen te beschermen ook. ; Voor recente roestvlekken, ga je beloond worden voor het ontdekken van hen vroeg ze zijn veel makkelijker te verwijderen. Als u zich afvraagt ​​hoe roestvlekken verwijderen van metalen meubelen, alles wat je nodig hebt is azijn, bakpoeder en een natte doek. Met deze nederige stoffen, de azijn, optredend als een actieve stof en het bakpoeder als een schuurmiddel, kunt u heel eenvoudig opruimen van de roestvlekken. Als de vlek er gebeurt op te zetten een echt gevecht, kan je verslaan door middel van een scheutje citroensap. Citroensap heeft citroenzuur, wat meer munitie levert aan azijnzuur azijn's zuur en zullen zeker helpen u de meest stoïcijnse nederlaag vlekken. ; Ook als je nooit meer te worden geplaagd met het probleem van metaal roesten nooit meer, de vacht van de nieuwe VN-geroeste oppervlak met wat wax. Wax fungeert als een jas voor de metaal tegen het water en dus vermijdt het probleem van oxidatie. Paint is ook net zo effectief als het dezelfde functie. Ik hoop dat de bovenstaande informatie helpt u begrijpen hoe metaal roesten evenals hoe om roest te verwijderen van metalen dingen te voorkomen.

No comments:

Post a Comment