Wednesday 9 November 2011

Natural Beauty Remedies

Met de beschikbaarheid van verschillende soorten commerciële beauty producten, hebben onze eigen natuurlijke schoonheid remedies, verkregen uit de overvloed van de natuur, zijn genegeerd en buitenspel gezet. Helaas, de meeste van de tijd is het te laat om de schade te herstellen, tegen de tijd dat we beseffen het bedrag van de schade die is gedaan door deze producten. Zo is, zal het een verstandige zet, om terug te gaan naar onze goede oude natuurlijke schoonheid home remedies, om onze natuurlijke schoonheid te behouden, in plaats van vasthouden aan commerciële chemische producten, die ook vrij duur. Probeer deze natuurlijke schoonheid remedies voor gezonde, gloeiende, vlekvrij huid, mooie haren en prachtige, gezonde nagels en teennagels.
Natural Beauty Remedies; Natuurlijke remedies voor schoonheid vereisen het gebruik van gemakkelijk beschikbare ingrediënten, hetzij door zelf, of in een combinatie van een paar ingrediënten. Een paar van deze ingrediënten kunnen al beschikbaar zijn in uw keuken, of anders zij kunnen worden gekocht uit de algemene winkels en zijn ook heel goedkoop.
Natuurlijke remedies voor Beauty - Huidverzorging
Droge huid; Gebruik een natuurlijke huidverzorging mengsel van avocado-olie en teunisbloemolie voor de droge huid. Giet dit mengsel in een container en schud goed. Breng het royaal aan uw huid voor een bad en laat het ongeveer 15 minuten verblijf vóór het wassen het af.
Vette huid; want onzuivere vette huid, warm een ​​eetlepel honing en masseer het goed in vochtige huid, in cirkelvormige bewegingen voor ongeveer 10 minuten. Laat het aan de lucht drogen, dan afspoelen met warm water en dep ze droog.
Exfoliatie; Peeling is zeer noodzakelijk voor de huidverzorging. Meng ½ kopje olijfolie, ¼ kopje gepelde walnoten, ½ kopje havermout en 1 eetlepel honing in een keukenmachine en op te slaan in een container. Gebruik een royale hoeveelheid van dit mengsel op de huid scrubben voor een bad, massage goed en het mengsel een ongeveer 10 minuten en dan afspoelen met koud water te laten.
Face Pack; Maak een gezicht masker maischen een halve rijpe banaan, meng het met een beetje melk en breng het op je gezicht. Laat het zitten voor ongeveer 15 tot 20 minuten, dan afspoelen met warm water en dep ze droog met een handdoek. Volgen met een vochtinbrengende crème en gebruik deze gezichtsmasker ten minste eenmaal per week, voor een zachte, soepele huid.
Anti-Acne Face Mask, Om deze natuurlijke schoonheid te verhelpen anti-acne masker, Scheid het eiwit maken uit twee eieren. Klop de eiwitten met behulp van een blender totdat ze luchtig. Dit toepassen op de acne besmette gebied, op 20 minuten laten inwerken en dan afspoelen met warm water en dep droog. Dit is een goede natuurlijke acne genezen.
Anti-Rimpels; Maak een kreukvrij huidverzorging gezicht masker door stampen 2 onrijpe papaja en meng dit met een theelepel olijfolie en wat melk. Breng dit op je gezicht en laat drogen aan de lucht voor ongeveer 30 minuten. Was het masker af met lauw water en dep ze droog.
Cleanser; Maak een natuurlijke reiniger voor de normale tot vette huid, door het mixen van een kopje yoghurt bij sommige tomaten sap en aloë vera sap, toe te passen op je gezicht en de hals en laat het verblijf voor een paar notulen. Wassen met lauw water en dep droog.
Adstringerende; Mix 6 delen melisse, 4 delen steeg balsem, 1 deel citroenschil, 1 deel rozemarijn balsem, 1 deel lavendel etherische olie en een deel azijn en bewaar het in een fles container. Gebruik dit mengsel op het gezicht als bloedstelpend wanneer nodig. Zorg ervoor dat je goed schudden de fles voor gebruik.
Toner; Maak deze natuurlijke schoonheid te verhelpen toner door het mengen van ¼ kopje tomatensap, ¼ kopje komkommer sap, ¼ kopje wortelsap, ½ kopje kamillethee, ½ kopje munt thee en ½ kopje citroensap in een glazen pot en mengen goed. Koelkast dit mengsel gebruiken en wanneer nodig. Met behulp van een toner is van essentieel belang voor de gezichtshuid zorg.
Smet Corrector; Mash 5 tot 6 rijpe aardbeien, meng met een beetje yoghurt en een paar druppels citroen. Breng dit mengsel tot aangezicht vochtige en zachtjes masseren in uw huid. Laat het verblijven voor een tijdje dan, afspoelen met warm water en dep ze droog.
Droge gebarsten lippen; Breng een pasta gemaakt door menging van gelijke hoeveelheden melk room en glycerine om de lippen, 's nachts verlaten en af ​​te spoelen de volgende ochtend. Dit is een van de meest effectieve natuurlijke schoonheid huismiddeltjes.
Natuurlijke remedies voor Beauty - Eye Care
Tegen gezwollenheid; De de zwelling weg te nemen uit de ogen, schil de aardappel, wassen en goed afdrogen. Then rasp de aardappel en maak ogen packs door het invullen van de geraspte aardappelen in een schone doek en maak een kompres van te maken. Place dit op uw oogleden voor ongeveer 15 minuten.
Under Eye Dark Circles; Make een paste by mixing een theelepel tomato sap, een pinch of turmeric powder, een pinch of gram flour en een few drops of lemon. Breng dit op de donkere kringen dagelijks. Laat ze drogen en voorzichtig wassen met koud water.
Natuurlijke remedies voor Beauty - Haarverzorging
Haaruitval; olie; Maak een mengsel door het koken van een kopje mosterdolie met vier eetlepels van henna bladeren. Filter dit mengsel en bewaar ze in een container. Gebruik deze voorafgaand aan haar te wassen, door toepassing van een royale hoeveelheid aan het haar en de hoofdhuid en laat het verblijf voor een uur of zo. Afspoelen met een shampoo. Dit is een zeer effectieve natuurlijke haaruitval verhelpen.
Shampoo, om een ​​shampoo haaruitval, meng 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels gram ruwe poeder en 5 eetlepels kwark strijd te maken. Breng het aan de haren en spoel of na te laten verblijven voor een paar minuten.
Roos; Meng gelijke hoeveelheden van bietensap met gelijke hoeveelheden azijn. Breng het aan de hoofdhuid en laat op voor een half uur. Spoel met koud water en een goede shampoo om uw hoofdroos te verminderen.
Anti-roos shampoo; Maak een natuurlijke haarverzorging anti-roos shampoo door het mengen van 1 eetlepel bakpoeder met warm water, toe te passen op de hoofdhuid, massage goed en af ​​te spoelen.
Droog haar; Breng een royale hoeveelheid mayonaise van de wortel naar de tip van het haar en laat het verblijf voor 30 minuten. Afspoelen met lauw water. You kunt ook klop een ei en voeg deze toe aan 2 eetlepels elk van kokosolie en sesamolie. Dit toepassen op je haar en laat het een paar minuten blijven voordat het afspoelen met lauw water.
Dunne dof haar; Om het volume toe te voegen aan dunne dof haar, gebruik bier als een conditioner na het wassen haar. Laat het gedurende 5 minuten en spoel.
Kroeshaar; Maak een haarmasker door het mengen een deel olijfolie voor een deel eieren en een deel mayonaise. Dit toepassen op het haar en laat het een half uur te blijven door wikkelen haar in een handdoek. Spoel met koud water, shampoo en conditioner.
Vette haar en de hoofdhuid; Meng een eetlepel citroensap met een theelepel van aloë vera gel aan en masseer het goed in de hoofdhuid en het haar. Laat het zitten voor 20 minuten en dan afspoelen met een milde shampoo.
Gespleten haarpunten; Meng een theelepel elk van olijfolie, mosterd olie en ricinusolie. Toepassen vanaf de wortels naar de tips en massage ook. Laat het een half uur en spoel af met lauwwarm water.
Natuurlijke remedies voor Beauty - hand en been verzorging
Droog en Dark ellebogen en knieën; Maak een struikgewas door het mengen van het sap van een halve sinaasappel tot ¼ kopje kristalsuiker en ¼ kopje olijfolie. Exfoliëren en voorafgaande massage de vochtige ellebogen en knieën met deze scrub om het baden en afspoelen met warm water.
Broze nagels; Het broze nagels behandelen, van toepassing plantaardige olie en masseer het goed in de nagels voor een paar minuten. Zijn niet van af te spoelen.
Gebrandschilderde Nails; Rub citroensap in de gekleurde nagels en massage ook. Niet afspoelen en dit op een dagelijkse basis te herhalen om te ontdoen van de vlekken op de nagels.
Droog handen en benen; Breng een royale hoeveelheid olijfolie om uw handen en benen voorafgaand aan het baden en massages ook. Laat het gedurende 30 minuten en spoel het af met een milde zeep of body wash.
Stinkende voeten; Bereid een voetbad door gelijke hoeveelheden van citroen olie, essentiële olie van lavendel en rozemarijn olie in het bad met warm water. Week je voeten in dit voor ongeveer 30 minuten, afspoelen met schoon water en dep ze droog.
Gebarsten hielen; Laat de voeten in citroensap toegevoegd aan warm water, scrub je voeten met een royale hoeveelheid kristalsuiker zout en daarna een mengsel van gepureerde rijpe bananen en plantaardige olie van toepassing op de gebarsten hiel. Laat het voor een paar minuten en spoel af met warm water.
Probeer deze natuurlijke schoonheid remedies en profiteren van de gulheid van de natuur te winnen verse, natuurlijke en jonger uitziende huid elke dag.

No comments:

Post a Comment