Thursday 10 November 2011

Face Verstevigende Crèmes

Saggy huid met fijne lijntjes en rimpels zijn de benchmark van het verouderingsproces, die langzaam maar zeker weg steelt de schoonheid en charme van onze huid. Maar de mensheid heeft continu op zoek geweest naar een middel om de gevolgen van dit proces, en het resultaat is de opkomst van een reeks huidverzorgingsproducten zoals anti-aging crème, gezicht verstevigend crèmes en anti-rimpel huidverzorgingsproducten. Maar er zijn zo veel verschillende soorten van dergelijke producten die mensen meestal in de war raken om uit te vinden die men zou het beste voor hen. Deze verwarring tot op zekere hoogte kan worden toegeschreven aan de onwetendheid over wat er precies veroorzaakt verslapping van de huid evenals fijne lijntjes en rimpels.
Waarom heeft de huid verliest haar stevigheid?, De huid geleidelijk verliest haar stevigheid met groeiende leeftijd, en is het een natuurlijk proces dat is gewoon onomkeerbaar. Maar door het kennen van de factoren die de huid haar stevigheid te verliezen en te ontwikkelen rimpels veroorzaakt, kunnen we vinden van de juiste producten die kunnen dit proces vertragen. Een van de meest belangrijke factoren voor verslapping van de huid is het verlies van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn de twee belangrijkste soorten eiwitten die onze huid vormen. Beiden houden de huid elasticiteit, stevigheid en flexibiliteit. Maar als we oud worden, de productie van beide eiwitten vertragen, en als gevolg daarvan, wordt de huid los en begint te hangen.
Naast deze, regeneratie van nieuwe huidcellen vermindert ook aanzienlijk met de leeftijd, waardoor de huid niet te handhaven zijn vroegere beroep en frisheid. Een andere belangrijke factor voor verslapping van de huid is het verlies van de vetten die ligt onder de huid. Naast deze hebben bepaalde milieu-of externe factoren gevonden om veroudering van de huid verergeren. Deze factoren zijn droge, overmatige blootstelling aan zonlicht, vrije radicalen en een gebrek aan antioxidanten.
Hoe Verstevigende Gezichtscrème Creams werk?; Verstevigende Gezichtscrème crèmes zijn huid verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld om het probleem van de veroudering van de huid op te lossen. Maar de meeste van hen bevatten meer goedkope chemische ingrediënten en minder actieve ingrediënten, die nodig zijn om de oorzaak van huidveroudering aan te pakken. Daarom is het zeer belangrijk om te lezen op het etiket van een product aan de ingrediënten die zijn opgenomen in de productie te controleren. De belangrijkste ingrediënten die zijn gevonden in enkele van de beste huidverstevigende face producten zijn Cynergy TK, functionele keratine, en co-enzym Q10 of nano-lipobelle H-EQ10. Naast deze drie belangrijke ingrediënten, sommige goede kwaliteit huidverstevigende crèmes bevatten ook Shea boter, avocado-extract, natriumhyaluronaat en sommige essentiële oliën als omega blend.
Cynergy TK is een van de belangrijkste ingrediënten die je moet zoeken in een huidverstevigende gezichtscrème. Deze werkzame stof kan stimuleren de regeneratie van collageen, elastine en nieuwe huidcellen. Het heeft veelbelovende resultaten in het gladstrijken van de fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid steviger en stralend. Aan de andere kant, is het eiwit keratine in de buitenste laag van de huid, haren en nagels. Dit eiwit speelt een belangrijke rol bij de natuurlijke productie van collageen en elastine, en dus veel geconfronteerd verstevigende crèmes bevatten functionele keratine.
Co-enzym Q10 is een krachtig antioxidant dat de oxidatie of beschadiging van de huid cellen en weefsels door de vrije radicalen voorkomt. Het biedt ook bescherming tegen de schadelijke ultraviolette straling van de zon. Nano-lipobelle H-EQ10 is niets anders dan een bijzondere vorm van co-enzym Q10 dat dezelfde voordelen voorziet in toning en verstevigende verslapping van de huid. Natriumhyaluronaat is een ander actief ingrediënt in vele goede kwaliteit en duur Verstevigende Gezichtscrème crèmes. Gebleken is om heel effectief in het verhogen de huid elasticiteit en stevigheid door het stimuleren van de aanmaak van collageen. Het kan ook minder droogheid van de huid en daardoor vermindert de fijne lijntjes en rimpels.
De andere belangrijke ingrediënten van het gezicht van verstevigende crèmes zijn enkele natuurlijke producten zoals Shea boter en avocado extract. Sheaboter is een uitstekende vochtinbrengende crème die helpt om de verloren vocht van de huid te herstellen als gevolg van veroudering en het zachter, gladder en soepel te maken. Het kan ook af aan het uiterlijk van de fijne lijntjes en rimpels in het gezicht. Evenzo, avocado extract kan helpen bij het bedrijf en de toon van de huid door hydraterende het.
Nu moet je met een goed idee over de werkzame bestanddelen dat gezicht verstevigende crèmes moet om het probleem van de verzakkende huid en de verschijning van rimpels op te lossen. Op zoek naar deze doeltreffende ingrediënten voor de aankoop van een huidverstevigende product zou u helpen om de producten van slechte kwaliteit te onderscheiden van de beste gezicht verstevigende crèmes.

No comments:

Post a Comment