Wednesday 30 November 2011

Retro Home Decor

De dame van het huis, dromen altijd van het transformeren van het huis een thuis - een huis gevuld met liefde. Een huis vol zorg. Een woning die resoneert warmte. Een woning die spreekt van kunst en cultuur. Retro home decor stijl zal opduiken de verloren schatten van het verleden en de gouden tinten je altijd had willen koesteren. Hier is je kans om te spelen met kleuren en thuis meubilair om de vervlogen tijdperk van de rock and roll, vintage en wijn en fond herinneringen en Delirious momenten opnieuw uitvinden. Retro home decor is niet bepaald door een specifieke periode. Aan de andere kant, retro interieur is uw interpretatie van de retro. Door middel van het volgende artikel, laat me presenteer u mijn account van retro woondecoratie en de manier waarop ik zou hebben gedaan it up.
Live At Retro; De retro, doet denken aan de Beatles, Bee Gees en de oude koeien. De rock 'n' roll is een onvermijdelijke gedachte, als het gaat om retro. Maak een retro scene in uw woonkamer. Breng de opgerolde posters en krijgen ze ingelijst. Laat ze voegt naar uw muren, met de achtergrond van grijs. Op een van de nachtkastjes, krijg je een oude grammofoon en speel de oude records, dat u bewaard voor zo lang. Houd de meubels als eenvoudige en minimalistische mogelijk. Bij voorkeur gaan voor eenvoudige houten meubels die uw retro interieur past. Retro home decor verlichting moet worden geel en zo zacht als mogelijk. Hebben een donkere wand tinten voor uw verlichting om het effect te krijgen en je retro interieur thuis afmaken.
U kunt dineren in Retro; Achteraf, de bistro's in de retro keer waren gezellige hangplekken. Zet uw eethoek in een retro bistro, die een veel houten meubilair zal hebben. Om te beginnen met de retro-interieur in uw eetkamer, plaats de eettafel, midden in het centrum van de kamer met een lichte opknoping van boven. Uiteraard moet u houten stoelen voor uw tafel. Laat je keukenkastjes be rustieke stijl, zal de klassieke hout werk gaan met je dineren in retro decor.
Retro nachten; Nee, ik bedoel niet, feest de hele nacht. Dit deel van het artikel, zal zich richten op uw slaapkamer decor. Fuzzy dekbedden en een eenvoudig bed is alles wat je nodig hebt om uw slaapkamer kijken de retro stijl. Teal is de beste retro kleur voor je kamer, weer met de witte bekleding en linnen. Een bedlampje, de typische ouderwetse, met een stalen kap aan. Als je niet wilt gaan voor het interieur schilderen, vervolgens met behulp van achtergronden is een goed idee.
Element van Retro; het element van retro interieur te behouden over uw huis, kunt u dit doen met grote klokken, posters, meubels, linnengoed, wallpapers, antiek en andere dergelijke artikelen hetgeen waartoe in de mode waren terug in de 60's en 70's . Nogmaals, retro interieur zijn verschillende connotaties, zoals vintage, een mix van hedendaagse en andere dergelijke smaken. Zo hebben de laatste foto in het achterhoofd, voordat u een duik in winkelen voor je huis.
Versieren van uw huis voegt rente tot leven en geeft uw huis een persoonlijke touch. Uw huis, is immers een verlengstuk van je persoonlijkheid. Voordat u begint versieren, visualiseren het uiteindelijke beeld en vervolgens volgens ga naar het. Breek de monotonie en te experimenteren met ideeën die je nog nooit hebt gedaan. Do niet mindlessly uitgeven aan dure antiek. Wees moedig met kleuren, vormen en regelingen voor het experimenteren met retro interieur bij u thuis een gezellig hoekje te maken.

No comments:

Post a Comment