Tuesday 29 November 2011

Lange Hair Extensions

Op een gemiddelde, menselijk haar groeit tegen het tarief van 1 cm per maand. Het betekent dat om long trapsgewijze haar hebt, zou je moeten wachten tot minimaal 5-6 jaren. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in haar styling, lange hair extensions zijn verkrijgbaar gemakkelijk. Met lang haar extensies, kunt u aan uw droom van 22 cm lang en dik haar in een paar uur en dat ook in uw gewenste haarkleur en textuur. Naast deze, kunt u een van de volgende type hair extensions. ; Curly lange hair extensions; extra lange hair extensions; Extreem lange hair extensions; Normaal kort naar lang hair extensions. ; In feite, lange haren vlechten extensies voor zijn zeer populair in Zuid-Oost-Aziatische landen als vrouwen zijn er dol op lang en dik haar hebben. Voordat bekend was of lang haar uitbreiding zou kijk rechts op je, moet je iets leren over deze commerciële haar. Te lezen op alles over extensions kennen.
Soorten van Long Hair Extensions: de twee meest populaire vormen van lange hair extensions zijn individuele strengen en inslagen. De basis van onderscheid is de extensions technieken voor de toepassing.
Afzonderlijke strengen: de eerste methode van kunsthaar integratie is onderdeel van de individuele integratie, wat inhoudt dat de toepassing van 30-50 strengen van commerciële haar om een ​​klein deel van uw eigen haar. Dit wordt gedaan door eerst coating uw haar met een chemische stof en daarna het verlijmen van de commerciële haar door een van de volgende methoden - weven, plakken, warmte fusing, met behulp van wassen of polymeren of spannen met metalen staven. Dergelijke haargroei extensies duren over het algemeen slechts een paar maanden en moeten worden verwijderd en opnieuw geïntegreerd. Het proces van verwijdering is zeer belangrijk en moet worden gedaan door een deskundige, zoals de kans van de schade zijn maximum.
Inslagen: Wefts worden beschreven als gordijnen van haar die aan het haar vastgemaakt aan de bovenkant van het hoofd en worden overgelaten loose naar cascade naar beneden. Om een ​​inslag te integreren in uw haar, is het eerste snee in verschillende verticale secties. Dit vergemakkelijkt de taak van de inslag toepassing. Je haar is verdeeld in twee delen door een horizontale lijn aan de bovenkant van je hoofdhuid. Aan het begin van het deel na de rug, vlechten gemaakt en de afdelingen van inslag zijn ingezaaid met hen mee. Het gedeelte stroomt op het voorhoofd is achterover gekamd, zodat het haar loopt en dekt de vlechten. Such vlecht kapsels zijn in de volksmond bekend als tracks. Eenmaal geïntegreerd, blijven ze op deze manier voor een paar maanden. Als je haar groeit ongeveer 1 cm per maand, zal de inslag-secties verliezen hun intacte posities. Het is noodzakelijk om ze te verplaatsen. Hiervoor zal je je kapper te bezoeken voor ongedaan maken en opnieuw de inslag.
Een inslag kan handgemaakt of machinaal gemaakt worden. De voormalige komt op een hogere prijs dan de laatste. Toch is het raadzaam om te gaan voor een handgemaakte een als het kan worden gemaakt op een manier dat het overeenkomt met je haarkleur natuurlijk. Een inslag is over het algemeen gemaakt van goede kwaliteit haar.
Soorten van Hair in Long Hair Extensions: In beide bovengenoemde soorten van hair extensions, gebruikt het haar is ofwel synthetisch haar of natuurlijk menselijk haar. De synthetische haar is gemaakt van menselijk of synthetische vezels. Enkele voorbeelden van synthetische vezels zijn Kanekalon en Toyokalon. Synthetische haar is goedkoper dan het menselijk haar en is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en texturen. Menselijk haar is het natuurlijk gegroeide haren van sommige individuele en daarom wordt gedifferentieerd per etniciteit. De algemene categorieën omvat, Aziatische, Europese en Russische haar. Aziatische haartype grof en erg donker van kleur. Mag alleen worden gebruikt op de Aziatische haar. Europees haar type is zacht, recht of golvend. Het ziet er goed en AIS duurzaam. Russische haartype wordt beschouwd als de beste in de business van de commerciële haar. Het is een bedrijf van enkele families om te groeien en te verkopen haar. Ze doen hun haar niet behandelen met een chemische of andere styling agenten. Daarom wordt de Russische haar ook wel rauw of virgin haar en dus meer geschikt voor het kleuren en permanenten doeleinden. Echter, de kosten is een beetje te veel. De beste optie zal zijn om te gaan voor een Europees haar type als het goed is in kwaliteit en gemakkelijk op de zak. Bovendien moet haar geïmporteerd naar de Verenigde Staten worden verwerkt en gekookt om de USA import normen voor commerciële haar te ontmoeten. Dus, geen haar (zelfs Russisch haar) blijft maagd in de Verenigde Staten.
Lange Hair Extensions Hair Care; Het belangrijkste ding dat je moet nooit vergeten te vaak wast je hoofdhuid, met name tussen de vlechten of tracks om te voorkomen dat elke bacteriële of schimmelgroei. Houd dit gebied schoon te maken. ; Borstel je lange hair extensions voorzichtig na het ontwaken, zwemmen of wassen. Zorg ervoor dat u verwijdert alle klitten omdat ze kan leiden in het haar breuk. ; Gebruik altijd een goede kwaliteit haarverzorgingsproducten. Wassen en de toestand van de lange haren verlenging ten minste een keer in 2-3 dagen met milde shampoos en conditioners. ; Uw natuurlijke haar kan vocht vloeien voort uit je hoofdhuid, maar de hair extensions niet. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om olie en regelmatig hydrateren hen. ; Lang en kwaliteit hair extensions zijn eigenlijk niet minder dan een magie die kan om je haar te gebeuren binnen een paar uur. Probeer deze haaraccessoires en ontdek een nieuwe jij.

No comments:

Post a Comment