Sunday 13 November 2011

Wat trekt vrouw aan de man

Vrouwen, in algemeen hebben altijd geweest en zal altijd een mysterie blijven, voorzover mannen bezorgd. Maakt niet uit hoeveel ze proberen, begrijpen vrouwen niet alleen hun kopje thee. Sommigen heel weinig dat kan zijn erin geslaagd in deze. Anderen zijn nog steeds probeert te krijgen in het oplossen van het mysterie. Wat trekt vrouwen aan mannen - als je vraagt ​​een man deze vraag, hij zal komen met de gebruikelijke, geld, uiterlijk, vermogen, enz. Wat hij niet weet en waarschijnlijk zal later te vinden in dit artikel, is dat er een hel veel andere dingen die vrouwen ten opzichte van mannen te trekken. U zeker kunt beroepen op de 7 wetten van aantrekking om dingen werk voor u, maar het niet echt die manier werk voor vrouwen.
Vrouwen zijn meer aangetrokken voor kenmerken dan alleen het uiterlijk en looks. De details zijn wat tekent ze richting mannen, eerder dan alleen hun looks of financiële status. Deze zijn van belang, geen twijfel over dat, maar ze mogen niet de belangrijkste factor. Voor een vrouw, persoonlijkheid, een goede lichaamstaal, self-assertiviteit, ridderlijkheid en intelligentie werkt veel beter dan geld en goede looks. Hieronder staan ​​een paar van de factoren die vrouwen aan mannen aan te trekken.
Lichaamstaal; Een zelfverzekerde lichaamstaal kan elke vrouw valt voor jou. You may have een very good physique that may help you get noticed by vrouwen, but if your body language not is right, there surely is no chance of een woman getting attracted to you! Uw lichaamstaal moeten kunnen aan het feit dat jij je comfortabel voelt over je uiterlijk en fysieke attributen te doen gelden. Uiteraard zal dit heel adequaat worden gebracht, alleen als je jezelf goed te dragen.
Ridderlijkheid; Dit is wat trekt vrouwen mannen sinds leeftijden en het blijft zo. Een ridderlijk houding wordt gewaardeerd en geliefd bij alle vrouwen en kan de sleutel zijn om instant attractie. Ridderlijke mannen zeker onderscheiden van de massa en vrouwen voelen zich meer veilig bij mannen die elkaar ridderlijkheid.
Gevoel voor humor; Dit klinkt misschien clichematig, maar een goed gevoel voor humor is zeker een aanzet voor vrouwen. Vrouwen krijgen direct aangetrokken tot mannen met een goed gevoel voor humor en zal nooit zeggen dat een 'nee', om tijd doorbrengen met zulke mannen. Voor degenen onder u die niet over dit, het is echt triest, maar je kunt altijd en ontwikkelen van een goed gevoel voor humor te proberen.
Echt zijn en Stop faken!; Vrouwen haten het als mensen proberen te zijn wie ze werkelijk zijn, niet. Mannen vaak proberen om 'op' dingen te proberen en vrouwen te imponeren, worden hun dressing, de manier waarop ze praten en zich gedragen, hun complimenten, etc. U mag niet realiseren, maar serieus, het is een grote uit te schakelen zoveel vrouwen betreft. Dus alsjeblieft, dat het echt is in de manier waarop je je gedraagt ​​en je zult nooit weten, is het misschien wat iemand valt voor!
Intelligentie en creativiteit; Twee zeer belangrijke eigenschappen die vrouwen makkelijk vallen voor zijn intelligentie en creativiteit. Een vrouw zal eerder gaan voor een gemiddelde dating op zoek naar intelligente man, dan vallen voor een domme knappe idioot! Ben jij creatief en vrolijk, is er geen manier dat vrouwen niet zal worden tot je aangetrokken.
Luistervaardigheid; Een man die is attent en leent een luisterend oor naar wat een vrouw zegt, is zeker een stap vooruit in het winnen van haar over. Vrouwen zullen altijd wilt worden gehoord door mannen en als je geef haar wat ze wil, ze zal natuurlijk tot je aangetrokken. Dit zal ook nuttig blijken, wanneer in een relatie.
Ik hoop dat dit heeft gegeven u enkele idee van wat aantrekt vrouwen mannen. En natuurlijk, je de gebruikelijke, kleding fab weet het, lekker ruiken, maken haar zich speciaal voelen, enz, enz. Vergeet niet te overdrijven, houden natuurlijk en niet spelen moeilijk te krijgen. Het zou zomaar uit vrouwen volledig. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment