Monday 28 November 2011

How to Franse vlecht je eigen haar

Franse vlecht is een kapsel geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Als je weet hoe het haar vlecht, kunt u gemakkelijk leren hoe te Franse vlecht haar. Franse vlecht is vooral populair bij vrouwen omdat het niet alleen zorgt voor een nette, opgeruimde en fatsoenlijk uiterlijk aan het haar, maar ook helpt hen stijlvolle look voor geen kosten. U kunt gebruik maken van vlecht kapsels voor een normale kantoor dag, voor een badminton wedstrijd in de avond en zelfs te maken met een bad hair day. Franse vlechten het haar is een kunst en de deskundigen van deze vaardigheid weten hoe voordeliger het is voor hen. Vindt u Franse vlechten boeiend en aantrekkelijk als goed? Wil je ook leren hoe je Franse vlecht je haar? Beginnen met het leren hoe te Franse vlecht je eigen haar vandaag zelf. Stap voor stap hoe de Franse vlecht instructies zijn hieronder vermeld.
Stap1: Was uw haar met goede kwaliteit shampoo en vervolgens staat het met een conditioner geschikt zijn voor uw haren. Laat je haar drogen. U kunt zelfs föhnen indien de noodzaak is als zodanig. Het maken van vlechten, met name Franse vlechten, vereisen droog haar als nat haar kan niet zo zijn dat beheersbaar.
Stap 2: Kam het haar goed. Ontwarren all de knopen. Zorg ervoor dat uw haar is absoluut klitvrij als het misschien wel het proces van de Franse vlechten belemmeren. U kunt zich aanmelden haargel of mousse voor betere resultaten.
Stap 3: Neem ongeveer een vierde van je haar aan de bovenkant van het hoofd. Verdeel het in drie delen. Houd de linker sectie in de linker handpalm tussen de duim en wijsvinger. Ook houdt zich het recht voor sectie in de rechter handpalm op dezelfde wijze. Houd het middelste gedeelte gescheiden van de rest van het haar met de hulp van een van uw vinger.
Stap 4: Steek het linker gedeelte over het middelste en houd direct daarna de laatste met de vingers.Steekt nu de juiste sectie van de sectie nu aanwezig in het centrum.
Stap 5: In normale haarvlechtkunst instructies, bij deze stap je verondersteld wordt om de huidige linker gedeelte kruis over de huidige middelste gedeelte. Maar in het Frans vlecht, moet u een nieuwe linker gedeelte vanaf het haar aanwezig is op de linkerkant van de hoofdhuid. Vouw deze nieuwe linker gedeelte over de middelste sectie en herhaal dit met de juiste afdeling.
Stap 6: Ga deze manier door het nemen van nieuwe links en rechts delen en op te nemen in de vlecht. Doe dat tot u bij de nek van je nek.
Stap7: Op de nek regio, heb je een aantal opties. You can vlecht je haar normaal en sluit de vlechten met de hulp van een paardenstaart houder of een elastiekje. De tweede optie is dat je het heerlijk smullen de uiteinden het kader van de vlechten bij de nek en zet het vast met haarspelden. Dit geschikt is voor een formele look. De keuze is geheel aan jou. Deze stap maakt de Franse vlecht en het resultaat is een perfecte lange kapsel.
U kunt deze bijzondere haarvlechtkunst techniek vind je een beetje moeilijk in het begin. Als je eenmaal weet hoe Franse vlecht doen, zou u in staat zijn om het zelfs op een winderige strand kant en dat ook zonder een spiegel. In feite, is een spiegel nauwelijks nodig zijn voor de Franse vlechten het haar. Het is allemaal de kwestie van het vinden van uw haar met uw vingers. Volg alle hoe Franse vlecht instructies en geef je haar een spectaculaire en verbluffende stijl.

No comments:

Post a Comment