Sunday 6 November 2011

Japans Tatoeages en Hun Betekenissen

Japans tattoo kunst heeft opgedaan enorme populariteit over de wereld. Tegenstelling tot eerder, toen Japanse tatoeage kunst alleen werd geassocieerd met de Yakuza, vandaag ze geassocieerd met cultuur en worden beschouwd een onderscheidend versie van tattoo kunst. Japans tatoeages altijd iets voor iedereen, of u een felle draak, een delicaat kersenbloesem, een mooie koi vis overzwemmen uw rug, of de ingewikkelde scène van samurai krijgers opgesloten in sterfelijke bestrijding willen. Naast de variëteit in tattoo ontwerpen, de belangrijkste schoonheid ligt in de Japanse tatoeages en hun betekenissen.
Geschiedenis van de Japanse Tattoos
De Japanse tatoeages hebben een lange en rijke geschiedenis. Het eerste bewijs van Japanse tatoeages kan worden gezien op 5000 jaar oude beeldjes teruggevorderd van tombes. Ook, teksten uit de 3e eeuw AD spreken van Japanse mannen decoreren hun gezichten en organen met tatoeages. Eeuw later, voornamelijk als gevolg van de krachtige culturele invloed van China, tatoeage werd een taboe, en was grotendeels gereserveerd voor verschoppelingen en criminelen. Het integrale deel van traditionele Japanse tatoeage was een uitgebreid systeem van symbolen die werden gebruikt om een ​​verhaal door het gebruik van specifieke beelden die bedoeld waren om het karakter van de individuele onthullen vertellen. Lees meer over tattoo geschiedenis.
Japanse tatoeages en hun betekenissen
Een integraal onderdeel van de allure van de traditionele Japanse tatoeages liggen in de capaciteit van de ontwerpen te evolueren in de tijd, van de kleinere afzonderlijke individuele tatoeages, om schitterende motieven die de hele arm als een bus kan omarmen. Elke Japanse tatoeage heeft een andere betekenis. De volgende zijn een paar Japanse tatoeages en hun betekenissen:
Cherry Blossoms: Een van de meest populaire ontwerpen voor vrouwen worden de kersenbloesems gebruikt om leven zelf vertegenwoordigen. Ze worden ook wel Sakura. De schoonheid van de kersenbloesem ligt in de kracht zij heeft te overleven in de barre voorwaarden die zij bloeien in, samen met hun fragiele natuur, zoals ze pas vorig een paar dagen. The Japanese view this als een direct representation of how life moet zijn. Zij geloven dat het dagelijks geleefd moet worden tot het uiterste en dat het bewustzijn van de dood moet alleen ons willen elk moment te grijpen in ons leven. Dit is een van de Japanse tatoeage betekenissen die duidelijk betekent kracht en schoonheid. Echter, men moet onthouden om adequate tatoeage zorg nemen na krijgen van een kersenbloesem tatoeage.
Koi Fish Tattoos: Koi vis tatoeages zijn misschien de tweede meestbegunstigde symbolen in het Japans tatoeages. Algemeen, koi vis zijn helder gekleurde vissen dat speciale symboliek in Japanse cultuur hebben en je kunt zelfs ze vinden in voorkant van meeste tempels. De mythe bepaalt dat de koi vissen zwemmen stroomopwaarts tot een brug of hemelpoort waar ze werden getransformeerd in draken. Dit ontwerp symboliseert geluk, kracht, macht, ambitie en individualiteit. Dus als u zoekt een tatoeage dat de strijd waarmee mens in het leven symboliseert, de perfecte keuze is een koi vis tatoeage. Lees meer op:; Koi Vis Tatoeages en Hun Betekenissen; Koi Fish Tattoos voor Vrouwen; Dragons: De mythische draak is iets wat we allemaal associëren Japan met! De draken houd een zeer belangrijke plaats in Japanse tatoeages en hun betekenissen. De draak tatoeage wordt geassocieerd met vele betekenissen, van vrijheid, moed, wijsheid, kracht, kracht om zelfs bovennatuurlijke krachten. Als het gaat om het kiezen van een draak tatoeage, laat uw verbeelding de vrije loop, want er is geen zorg van waardoor het realistische kijk. En elke kleur draak heeft een verschillende symbolisering, zo zorgvuldig kies de kleur. Lees meer over tribale draak tatoeages.
Hanya Maskers: Hanya maskers is een van de meest traditionele Japanse tatoeages. De betekenissen van Japanse tatoeages dikwijls voort uit kabuki speelt, net als deze tatoeage. Hanya maskers zijn demonische maskers die komen uit de beroemde kabuki speelt in Japan, en verbeeldt een vrouw die is geconsumeerd met woede over haar minnaar. Deze tatoeages zijn geloofd te weren kwade geesten, en geluk brengen de persoon sportieve hen.
Lees meer op:; Flower Tattoos en Hun Betekenissen; Nautical Star Tattoos Betekenissen; Deze werden enkele van de meest populaire Japanse tatoeages en hun betekenissen. Er zijn oneindige ontwerpen en betekenissen van Japanse tatoeages. Als je een tattoo liefhebber, dan bent u gebonden te zijn gelokt door hen allemaal! Wanneer krijgen van een Japanse tatoeage, is het uiterst essentieel te weten en de Japanse tatoeage betekenissen begrijpen, maar alle gezegd en gedaan, ongeacht welke design u selecteert zij gebonden opvallen!

No comments:

Post a Comment