Saturday 26 November 2011

Hoe Vlooien Kill in de Carpet

Vlooien zijn insecten die niet bezitten vleugels. Deze insecten hebben de mogelijkheid om de huid scheuren en te absorberen bloed. Flea types omvatten de menselijke vlooien, oriëntaalse rattenvlo, hond vlooien en de kat vlo. Vlooien zijn over het algemeen een grootte van niet meer dan 3,3 mm en zijn donker gekleurde wezens. Ze kunnen zuigen bloed met de hulp van hun mond dat een buis lijkt. Meer vatbaar voor vlooien aanslagen zijn de warmbloedige gewervelde dieren die dieren zoals katten, honden, konijnen en ratten op te nemen. Menselijke wezens vormen ook een onderdeel van deze lijst. Vlooienspeeksel is de oorzaak van huiduitslag bij veel mensen. Vlooien kunnen zenden ook een ziekte als builenpest. Vlooien normaal te zoeken beschutting op de kleding van de mens of op tapijten. Tapijten zijn een plaats waar vlooien vinden het gemakkelijk te vermenigvuldigen derhalve tapijten moeten worden gereinigd op regelmatige basis. Te vermijden de schadelijke gevolgen van een vlo aanval en om hen beperken uit het vermenigvuldigen, moet u weten hoe vlooien doden in het tapijt.
Procedure te ontdoen van vlooien in het tapijt
Het wegwerken van vlooien is niet een gigantische taak. Voor dit doel je gewoon vereisen een stofzuiger, een bezem en sommige boorwater poeder. ; De eerste stap is om vacuüm elke tapijt deel van uw huis schoon. Na deze procedure zorgvuldig en langzaam zou de absorptie van maximum aantal vlooien te waarborgen in de vacuümzak, anders zou je het moeten doen weer. ; De volgende stap is om de stofzuiger zak uit de stofzuiger en gewoon beschikken buiten het huis. Dit moet snel worden gedaan, zoals stofzuigen de vlooien niet doden. De vlooien kunnen vluchten uit de zak op te openen. ; Verder, neem de boorzuur poeder en douche het aan alle de tapijten in het huis. Boorzuren poeder oorzaken uitdroging to de vlooien, die uiteindelijk fatale draait voor hen. ; Nu, neem een ​​bezem en verspreid de boorzuur poeder op de hele tapijt en houden voor een duur van zo'n 24-25 uur. ; Re-zuigen de tapijten van het huis. De re-stofzuigen proces zou helpen om zich te ontdoen van alle resterende uitgedroogd vlooien en hun eieren. Het is raadzaam te beschikken uit de vacuümzak weer, zoals een paar vlooien misschien nog in leven zijn. ; Punten om te onthouden bij het doden van vlooien
Boorzuur poeder niet veel van invloed op gezonde mensen, maar kan problemen veroorzaken voor mensen die lijden aan aandoeningen aan de luchtwegen, zoals astma. Het is dan ook gesuggereerd dat deze mensen moeten de ruimte te verlaten terwijl de procedure voor de verspreiding van boorzuur poeder is.
Als u volg de bovenstaande procedure van hoe vlooien in het tapijt doden, krijgt u ontdoen van vlooien. Maar zodra de boorzuur poeder zijn effect verliest, misschien vlooien verschijnen. U kunt beperken van de vermenigvuldiging van vlooien in uw huis door het nemen van preventieve maatregelen zoals tapijt schoonmaken, wassen van alle het beddengoed, houten meubelen, huisdier speelgoed in zeep water en het onderhoud van de algemene reinheid. Nemen van de juiste conservatoire maatregelen zou u helpen om vlooienmarkt controle bereiken en ook om ontdoen van deze minuscule beesten eeuwig.

No comments:

Post a Comment