Wednesday 30 November 2011

Radiator Flush: Hoe een Radiator Flush

De radiator van een voertuig is het belangrijkste onderdeel omdat het helpt in het proces van koeling. Spoelen van de radiator van een voertuig moet regelmatig worden gedaan na zes maanden. Dit zal bijdragen tot de behoud van de radiator vermijden zijn lekken waardoor tevens verhinderen allerlei schade. Het zal helpen bij het efficiënt functioneren van de radiator flush ook. Hoe om te gaan dan over? Nou, hieronder heb ik aangenomen dat de spoeling zal worden uitgevoerd op de auto radiator flush. Lees meer op de radiator lek te repareren.
Hoe te Flush een auto radiator; De materialen die u nodig heeft voor auto radiator flush zijn een motorkap of een deken, een bad voor drainage of een plastic bakje, koud water, waterslang en radiator flush koelvloeistof. ; Voordat u begint met de werkelijke proces van auto radiator flush Zorg dat u uitschakelen de motor en laat hem afkoelen tot een normale temperatuur. Cover hele de motor af, waardoor de radiator, met een deken. Dit zorgt ervoor dat de andere componenten veilig uit het water. ; Laat de motor volledig afkoelen en verwijder vervolgens de radiatordop. ; Als de slangen lijken te bros en ze bevatten veel vocht, het geeft hun schade. Vandaar, krijg ze onmiddellijk hersteld. ; Er moet een hoeveelheid vloeistof aanwezig is in de radiator. Afvoer die vloeistof in een bad of een plastic bakje. Als de vloeistof schoon is, dan betekent dit dat de buitenkant van de radiator vrij is van elke vorm van schade of roest. Als het is onrein, controleer dan de buitenkant en niet de vereiste reiniging. ; Met de hulp van de slang, spoel de radiator met koud water. Laat het water overloop van de radiator. Dit zal ervoor zorgen dat de radiator zal grondig worden gereinigd. Zorg dat alle de zijkanten en de delen van de radiator goed schoongemaakt. ; Om de motor te koelen jas, sluit de tuinslang die weer zal de reiniging. ; Laat het water volledig uitlekken en dan in de plaats alle slangen en ook de bottom radiateurdop. ; De volgende stap in het proces van de auto radiator flush is toe te voegen koelvloeistof naar de radiator. Zorg ervoor dat de hoeveelheid koelmiddel toegevoegd niet meer bedraagt ​​dan of is minder dan door de fabrikant opgegeven. ; Schroef de top radiatordop. ; Nu, verwijder de motor dekken, de motor ontbranden en indien er eventuele lekken controleert. Als er geen koelvloeistof aanwezig is onder de auto na het starten van de motor, dan heb je succes gespoeld de radiator. Nu kunt u uw voertuig te nemen voor een ritje. Nadat je weer uit het station, controleer dan of de koeling systeem efficiënt functioneert en nadat de motor is afgekoeld, ook te controleren op de niveau van het koelmiddel. Dit zal u helpen om te weten of het verder moet bijvullen. ; De hierboven genoemde methode kan worden gebruikt voor het spoelen van elk voertuig radiator. Sommige mensen maken ook gebruik van radiator flush machine voor het bovenstaande doel. De bovenstaande methode wordt vooral gebruikt voor het reinigen en spoelen van de niet afgesloten systemen.
Lees meer op:; Hoe vaak Flush een Radiator; Radiator reparatiekosten; Dit was alles over radiator flush. Hoe je een radiator flush? was de query die is opgevangen in de bovengenoemde artikel en de verwachting is om te helpen in het geval u de hierboven uit te voeren door jezelf. De opgeslagen extra deeg kan gebruikt worden in het doen van iets beter, wat ongeveer een traktatie van brownie?

No comments:

Post a Comment