Friday 18 November 2011

Verfraaien van de Zaal Ideeën voor Boys

Planning tot uw zoon kamer decoreren? Goed, kan komende met slaapkamer decoreren ideeën voor jongens echte pret. U kunt rekening met zijn favoriete kleuren, zijn belangen en hoe hij gebruik wil maken van de kamer. Oeps .. Ik vergat de buggy vrienden, zijn favoriete superhelden, de eindeloze lijst van sport supersterren toe te voegen, deze stoere piraten en de zeer luid en lelijk dinosaurussen die je moet zeker in gedachten houden. Hier zijn een aantal jongens kamer decoraties die zeker is om een ​​hit met uw kind te zijn.
Jongens Room Decorating Ideeën
Jungle Safari: Dieren zijn een trefzekere manier om thrill die jonge kids. Dit versieren idee kan ook geweldig werk voor een kwekerij. Het dier decor kan variëren van realistische artwork en muurschilderingen van dieren naar afbeeldingen van schattige cartoon dieren. Naast het bereik van dieren, kunt u toevoegen wijnstokken, bomen en andere lommerrijke gebladerte in beeld. Als u niet wilt dat aan de wanden kunt u terecht voor dierlijke portretten te schilderen, canvas prints en wandkleden te versieren uw zoon op de kamer. Lees meer over kinderkamer painting ideeën. Voor de andere aspecten van de inrichting en accessoires die je kunt kiezen safari beddengoed en quilts met kleurrijke applicaties van dieren, safari speelgoed kisten en een schattig diertje te stellen stoel tafel. Een prachtige Jungle Tales lampenkap en een dier cutout vloerkleed kunnen voltooien het decor voor kamer van uw jongen. Lees meer over kinderen slaapkamer decor.
Superhelden Thema: Krachtig en geweldig, deze zijn zeker de woorden om de versieringen die uw kind favoriete striphelden tot leven komen te beschrijven. Dus als je kind graag Iron man kies beddengoed Verzamelingen met kussens, Shams, en gooit die Iron man tot leven komt. Voor de muren kunt u uw zeer eigen reus Iron man muurschilderingen, overdrukplaatjes, muurstickers en gedrukte muur graphics.
Sport Thema: Als je een die-hard honkbal fanatieke als een zoon, dan is dit zeker het thema voor jou. U kunt versieren van uw kind op de kamer met kaarten, cijfers, of zelfs full-sized muurschilderingen van enkele van zijn favoriete spelers van favoriete uw kind het team. Ik persoonlijk hou van die schil en stick honkbal scorecard muurschilderingen. De andere accessoires en kamer decoraties voor jongens onder felgekleurde quilts met sportballen, sneakers, helmen, Varsity letters en nog veel meer. Te voltooien de look installeer een kleed vormige zoals een honkbalveld, een koele sport lamp en een sporten themed activiteit tabel.
Wagens Thema: Of u inspiratie gain van de Disney Pixar Cars movie, of uit NASCAR circuits, dit thema is een all time hit met alle jonge racefans. To top it off je dit enorme assortiment van NASCAR muur stickers, randen en stickers. You in kaart kunnen brengen van de vooruitgang van je kleine racer met de levendige Cars the Movie groeicurve. Naast dit zijn er funky auto lampenkappen en knipsel karpetten. Plaats van een gewone bed, voor de slaapkamermeubilair kunt u kiezen voor een auto bed. Lees meer over kinderkamer meubels.
Outer Space Thema: Dit is mijn achtjarige neefje favoriete thema. Een zelf uitgeroepen aspirant-astronaut, de kleine jongen vond het geweldig toen mijn zus de kamer om een ​​ruimtevaartuig dat op een reis door de sterren lijken ingericht. Naast de muren die werden beschilderd als ruimteschip kuilen uitzicht de sterren, planeten en melkwegstelsels was er ook een muur muurschildering gelijkend een ruimteschip bedieningspaneel. Ze had ook deze coole zoek groene raket lamp en levendige blauwe quilt beddengoed met raketten en sterrenstelsels.
Voor meer Verfraaien van de Zaal ideas for jongens, lees meer over:; Kamer Makeover Ideas for Boys; Verfraaien van de Zaal Ideas for Guys; De Griekse filosoof Plato zei ooit Van alle dieren, the jongetje is de most unmanageable. Nou, als je zijn een van die gelukkige ouders die naar huis gaan elke dag te vinden peeling muur posters, verstrooid kleren en overgebleven voedsel in de kamer uw zoon, dan u waarschijnlijk weet wat dat wijs man betekende. Dus in plaats van dupliceren de kamer decoreren ideeën voor jongens die je kunt vinden in al die glossy tijdschriften, kijk voor iets origineels rekening houdend de behoeften van uw kind. Zorg dat u voldoende ruimte voor rekken en opslag en net ladingen van manden om al zijn speelgoed put and de andere random stuff houdend hebben. Na alle ultieme doel voor decor eventuele kid's is het creëren een kamer voor uw zoon te ontspannen en spelen in, eerder dan opruimen de rommelige rommel.

No comments:

Post a Comment