Wednesday 2 November 2011

Do it Yourself Gutter Installatie

Goten worden ook opgeroepen als dakranden trog en zijn vooral verantwoordelijk om regenwater drain uit het dak van uw huis of appartement. Gelet een correct geïnstalleerde dakgoot is eigenlijk noodzakelijk, aangezien goten toestaan ​​de regen water wegvloeien vanuit uw woonplaats. Dit voorkomt dat de vuile geur veroorzaakt door stagnerende regenwater in uw omgeving en houdt uw huis schoon. Het installeren van dakgoten is niet een moeilijke klus, je kan het allemaal zelf. Alles wat je nodig hebt is een goede planning, kennis van de doe het zelf goot installatie procedure en alle benodigde materialen bij de hand. Hier zijn de instructies over hoe goten installeren.
Gutter Installatie-instructies
Weet uw wensen
Boormachine, schroevendraaier bits, ijzerzaag blad, meetlint, ladder, roestvrij schroeven, goot afdelingen en alle vereiste onderdelen, zoals de ellebogen, eindstukken, hoeken, drop verkooppunten. Silicon kit en een kitpistool, krijt lijn, waterpas en een string-niveau.
Stappen in Gutter Installatie Procedure
Planning
In het begin, het plannen van uw goot-systeem. Een kijkje nemen op uw huis en bepalen de plek om regengoten installeren. Zie dat u zo'n plek, die de regen water zal vangst uit het dak en directe het ergens weg van het huis selecteren.
#Calculating
Beginnen met het meten lengte van uw dak, zodat je kunt knippen en goed passen in de goot secties onder het dak. Een goot sectie is meetsal ongeveer 10 meter lang. Door te weten de goot profiel lengte en ook de dakrand lengte, zult u in staat om het aantal goot secties zult u vast te stellen de dakrand vast te stellen. Nu eens een kijkje op de dakgoot lay-out en ook het dak metingen, dit zal u toelaten om het aantal goot onderdelen u moet bevestigen berekenen. Om goed te houden de goot afdelingen en aan het water last dragen, zal je ook aan de beugels installeren na elke 20 centimeter of zo. dienovereenkomstig Onthoud dit en meten!
Tot vaststelling van Gutter Doorsneden; Alvorens de goot secties, merk een plek ongeveer ½ of 1 inch onder de dakrand, weg van de downspout evenals de richting van de downspout. , Zie dat deze punten zijn gemarkeerd, controleren met behulp van een string niveau. ; Nu is de volgende stap is om de helling bepalen, om de vlotte doorstroming van het water mogelijk te maken via het. ; De goot helling dient ongeveer een vijftiende inch voor een afstand van elke voet zijn. ; Verder berekent deze afstand vanaf de eerste aanduiding op downspout einde. ; Mark deze afstanden met de hulp van een krijt naar zowel de uiteinden. ; Nu, ga aan het downspout end en installeer de goot componenten, zoals de haakjes, hoeken, enz. met de hulp van een boormachine, schroevendraaier bit en wat roest bestendige schroeven. ; Neem een ​​ladder, en nu kun je beginnen met het installeren van de goot secties in de beugels en het aansluiten van alle hen met goot connectoren. Zien dat je de goot delen door te snijden met de hulp van een ijzerzaag blad aan te passen; Water kan soms lekken uit de goot naden. Om lekkage te voorkomen, nemen sommige siliconenkit en verspreid deze over de lengte van de goot doorsnede van de Boor machine. ; U heeft nu succesvol geïnstalleerd de goot-installaties, maar nog steeds een controle uit te voeren voor alle programma's en bijlagen gedaan, zodat er niets losjes vast. , Zijn de elleboog vast onder in de vervolgkeuzelijst uitlaat en verder meet en zaag het downspout. Fix it aan de onderkant van de druppel stopcontact. ; Ten slotte hecht de bevestiging van het downspout om het op zijn plaats houden. ; Nogmaals, het uitvoeren van een controle op alles en bewonder het werk want dit was helemaal een doe het zelf goot installatie procedure en je had nergens professionele hulp gezocht.
Ik veronderstel dat je moet een goed idee van hoe alle installeren goten by zelf heb. Toch zou ik je aanraden om iemand onder uw familieleden of buurt bij je hebt om te helpen. Omdat het een doe het zelf goot installatie betekent niet dat je alleen hoeft te werken. Dit is omdat u gaat werken op een ladder en soms je handen mag niet bij de moeilijke plekken. Maar als je denkt dat je kunt doen op uw eigen, geen probleem. Gewoon doorgaan en doen, maar tegelijkertijd de zorg voor jezelf!

No comments:

Post a Comment