Saturday 19 November 2011

Hoe te om een Bakstenen muur te bouwen

Bouw van een bakstenen muur zelf kan je een gevoel van vervulling, dat je niet kunt afleiden wanneer je een professionele metselaar te huren. Echter, als je geen ervaring in metselwerk hebben, dan is deze taak kan behoorlijk uitdagend voor jou. Als u plan om een ​​bakstenen muur, dat duurt lange en doorstaat alle de klimaten bouwen, dan is imperatief dat u de juiste techniek van bouwsteen muur leren. Geen kwestie u van plan bent woningbouw, tuin bakstenen muur of een fineer muur, de methode en de benodigde bouwmaterialen, blijven dezelfde.
Hoe maak je een Brick muur te bouwen; Alvorens tot daadwerkelijk bouw van een bakstenen muur, die je nodig hebt om alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor uw werk te verzamelen.
Materialen en gereedschappen; mortel; Troffel, Hammer, Level; Lijn; Water; Lamellen, Penseel, Meetlint, nagels; spouwankers, Bricks, Kruiwagen, Shovel, Veiligheid Gear; Procedure
Eerste wat je moet ervoor zorgen dat voor het leggen van stenen is, dat je nodig hebt om een ​​solide basis om de stenen te leggen aan hebt staan. Deze stichting moet bij voorkeur worden uitgevoerd in beton. Als er geen bestaande betonnen fundering dan moet je zult een betonvoet giet, enkele dagen voordat u daadwerkelijk begint metselen. Start het leggen van de stenen van de uiteinden van de stichting. Het meten van de lengte van de muur door het meten van de afstand tussen de buitenste randen van de stenen aan het einde. Dan meet de breedte van je baksteen. Bakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, sommige zijn lang, sommige zijn breed en sommige zijn dun. Stel dat uw steen is, 9 5 / 8 inch lang is, dan maken de merken om de 10 centimeter op de fundering. Deze merken kunt u terecht de positie van de stenen op de fundering. Een verschil van 3 / 8 inch overblijft voor het vullen van de mortel, die fungeert als een frezen.
Zodra u alle markeringen in de plaats, start het leggen van de stenen van de linkerkant van de muur. Spreid een laag van mortel met een truweel en druk op een baksteen op. Verwijder de overtollige mortel, die komt na het indrukken van de baksteen. Voortzetting van het proces tot je bij het einde van de muur. Vergeet niet om de verschillen tussen de stenen te vullen met mortel. Controleer het niveau van de laag van bakstenen met behulp van een niveau. Maak de nodige aanpassingen en afstemmingen. Nu start het leggen van de tweede laag van bakstenen op de top van de ander. Volg dezelfde procedure, zoals in de eerste laag. Blijven, totdat u de gewenste hoogte van de muur. Zorg ervoor dat het niveau en de aanpassing te controleren zo nu en dan een rechte en zelfs genivelleerd muur te krijgen. Wanneer de mortel heeft, maar niet verhard, gereedschap de gewrichten van de bakstenen, om zo een gladde afwerking te krijgen.
U kunt een DVD van metselwerk aan de praktische demonstratie van hoe een bakstenen muur te bouwen te krijgen. Als je echt geïnteresseerd zijn in metselwerk of nodig zijn om op meer metselen banen in de toekomst, dan kunt u ook terecht voor een spoedcursus metselen.

No comments:

Post a Comment