Thursday 10 November 2011

How langs heggen Trim

Hagen zijn een stelletje van heesters geplant in een rij. Groeiende hagen is een zeer oud concept als het gebruik van hagen dateert uit het Neolithicum, toen ze werden gebruikt om de grens over land voor de teelt van granen. Niet veel inspanningen zijn betrokken bij de aanplant van heggen. Zelfs het onderhoud en het snoeien van heggen is geen moeilijke klus. Maar periodieke trimmen en de juiste zorg nodig is voor een tuinman om de look van zijn tuin te vergroten. Uw interesse in hagen geeft aan dat u tuinieren wilt en een verantwoorde tuinman, dus lees op leren hagen knippen.
Hoe maak je een Hedge Trim
Volg de onderstaande procedure om te weten hoe heggen.
U nodig heeft enkele goed onderhouden tuin gereedschappen, zoals een paar heggenscharen, tuin inzet en een string in om een ​​hedge trim.
Altijd herinneren dat terwijl trimmen een heg, de eerdere u start hoe meer het gemakkelijk wordt voor u om het hedge trim en ook voor de planten naar de gewone zijn geworden. Zodra u plant de hagen, houden een oog op de groei van de plant. Zodra de planten in de heggen beginnen te groeien, trim de hagen. De reden hierachter is en planten sneller aan te passen aan het trimmen op jonge leeftijd.
Now het to hedges trim en to evenly level them, place garden het stakes along het length het hedge row en fix een string between het twee stakes. Trim nu de heggen met de hulp van een heggenschaar langs de string lijn. Dit zou zorgen voor een goede nivellering van de hagen.
Zonlicht is een van de belangrijkste factoren vereist voor correcte plantengroei. Derhalve om zon staat te stellen bij de onderkant komen van de afdekking, dat u het snoeien op een zodanige wijze dat de onderkant van de afdekking breed is te zien.
Soms blijft uw tuin onbeheerd achter voor een lange tijd te wijten aan een of andere reden. In dergelijke gevallen, de heggen hebben de neiging om overwoekeren. Nu kun je je afvragen over hoe overwoekerde heggen. Nou, het antwoord is simpel! Je moet alleen dezelfde procedure volgen zoals hierboven vermeld. De enige extra wat je hoeft te doen is, snijd de V-vormige takken, kijken wat de lange steel takken en gewoon goed gesneden zijn. U kunt een stroom heggenschaar voor de dikkere takken. Kunt u echter trim de dunnere degenen met de hulp van een hand trimmer. Nu weet ik het volgende wat je gaat om te vragen is hoe hoge heggen knippen? Simpel, dit is niet helemaal een enorme taak. In feite, net staan ​​op een hoge kruk en uitvoeren van de heggen activiteit. Als u wilt, kunt u een ladder, maar zorg niet voor evenwicht te verliezen. You can zet de ladder met een sterke touw aan een voorwerp vast in de grond, zodat het stevig blijft.
Tips voor heggenscharen
Hier zijn een aantal heggen tips om de juiste en tijdige snoeien van hagen zorgen.
Altijd trim de heggen tijdens de groei periode van de planten. Zelfs als je het plegen van een fout maakt tijdens het nivelleren de heg en ten onrechte meer dan knippen een deel van de heg, zullen planten hergroei automatisch herstellen van de fout. Knip de hagen voor de groeiseizoen van de planten eindigt. Dit zou handhaven van de mooie look van uw hagen het hele winterseizoen.
Ik hoop dat ik naar tevredenheid hebben uw zoekopdracht over hoe heggen beantwoord. Ervoor te zorgen dat u regelmatig de heggenscharen te scherpen, als naar behoren geslepen messen geeft je de beste resultaten. Leer hoe u heggenscharen te scherpen en doe dan de werkelijke sharpening activiteit. Anders, kunt u krijgen gedaan vanuit een professional.

No comments:

Post a Comment