Wednesday 9 November 2011

Het kiezen van een haarkleur

Kleurstoffen of markeren haar is een van de meest populaire manieren om een ​​nieuwe look. Ervoor dat uw natuurlijke haarkleur past bij je waarschijnlijk het beste, maar wat is er mis om te proberen iets nieuws? Immers, metamorfoses zijn voor degenen die graag een wijziging! Precies dat biedt uw nieuw kapsel, kan je ook proberen te kiezen voor een haarkleur die bij u past best.
Hoe maak je een Hair Color Kies?
Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden terwijl het kiezen van een haarkleur en stijl. Terwijl het kiezen van een haarkleur, moet u rekening houden met uw huid en uw originele haarkleur ook. Het zal een zinloze oefening om uw haar een kleur die niet samengaat met uw gelaatstrekken en de teint te zijn. Een ander ding om in gedachten te houden is als je kunt dragen uit. Je zou ook kleur wilt uw haar in heldere tinten van rood of paars, maar als je denkt dat het vreemd lijkt, zal het er vreemd uit. Ongeacht de kleur, je moet kunnen om het te dragen uit te schakelen. Hier ga ik haarkleuring ideeën te bespreken voor verschillende huidtinten.
Haarkleuring Idee voor Fair huid, Ben jij een lichte huid, het haar kleuren die gaan het beste bij u blond, zwart, bruin en goud. Dus als je wilt gaan voor, stel ik voor een van deze kleuren. Maar als je bang bent van de manier waarop dit complete revisie zal kijken, stel ik voor het krijgen van hoogtepunten. Als je gaat voor hoogtepunten, alle bovengenoemde kleuren zijn prima, behalve zwart, denk ik. You kunt ook accenten in uw haar met kleuren zoals kastanjebruin en paars voor een echt funky look. Voor bruin haar, kan je licht-gouden tinten van blond, of je kan ook heel licht bruin haar hoogtepunt uw in koper tinten. Zwart haar kan worden gekleurd gouden, paarse of koper. Geen kleurverandering je zwarte haar in een ernstige schaduw van blonde, tenzij je net als Amy Winehouse's kijken!
Haarkleuring Idee voor donkere huid; mensen met donkere huid hebben meestal haar enkel in twee kleuren, zwart of bruin. (Tenzij ze 'vergrijzing'!) Laat me eerst huidtinten te classificeren onder de mensen met donkere huid. Als u amandel-gekleurde huid Penelope Cruz toon, dan zou ik suggereren iets zoals koper, of zelfs gouden highlights. If u een iets donkerder huidskleur, Tyra Banks zeggen graag, dan net als haar kunt u ook de kleur van uw haar gouden of donkerblond. Als u een huid toon als Naomi Campbell, dan met een beetje vertrouwen en avontuurlijkheid, ook u zou kunnen proberen goudblond!
Een truc ik zou aanraden voor een haarkleuring is dat, je ziet foto's van andere mensen op het Internet die huidskleur en haarkleur vergelijkbaar met de jouwe. Zien wat voor kleur en stijlen ze hebben gebruikt, zodat je een idee welke kleuren bij jou zou passen te krijgen. U kunt ook verwijzen naar het Internet voor kleur en haarsnit stijlen en ideeën, om een ​​beeld van wat u wilt zien, voordat je naar de salon te hebben. En als het hen niet aanstaat, nou ja, kunt u leren van hun fouten!
Moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van een haarkleur, zoals sommige haarkleur producten kunnen je haar te verzwakken, wat leidt tot haaruitval. Daarmee tot juiste haarverzorging waarborgen, zorg ervoor u gebruik goede haarverzorgingsproducten.

No comments:

Post a Comment