Monday 31 October 2011

Dreadlock stijlen voor vrouwen

Dreadlock kapsel ontstond vele jaren terug. Het is een zeer unieke kapsel, waar de haren zijn gematteerd en verward over elkaar heen. Dit is een van een soort kapsel, waar een schaar en kam niet betrokken zijn. Dreadlock stijl voor vrouwen zijn erg populair, speciaal onder zwarte vrouwen. Voordat we naar dreadlock stijlen voor vrouwen, laten we eerst kijken naar wat dreadlock stijlen daadwerkelijk te nemen.
Dreadlock Stijlen; Dreadlocks worden ook wel als dreads of sluizen, en het is een kapsel waarbij het haar is vergrendeld om klitten vormen. Het kapsel wordt geacht ontstaan ​​uit sommige stammen van Afrika. Bovendien is de rasta's beschouwen dit kapsel als hun identificatie. Rasta's zijn volgelingen van een beweging, die plaatsvond in Jamaica, lange rug in 1930. Zo kunnen veel dreadlock dragers worden gezien in Jamaica. Dreadlocks zijn niets anders dan een kapsel dat wordt gevormd door zware matten van haar om dikke vlecht achtige structuren te vormen. Deze in elkaar grijpende spiralen zijn van nature gevormd en het kapsel kan worden gehandhaafd voor een lange tijd zonder het gebruik van een scheermes, een schaar, borstel of kam.
Lees meer over:; Dreadlocks - Hoe te onderhouden; kapsel Ideeën: Dreadlocks; Dreadlock Styles voor vrouwen;; Hoe Dreadlocks Grow Dreadlock stijlen te gaan met alle lengten van het haar, kan het op lange, korte of gemiddelde. Dreadlock stijl wordt gezegd dat een van de natuurlijke kapsels te wijten aan het patroon waarin het haar zijn gemaakt om te groeien. Voorbereiden dreadlocks is vrij een gemakkelijke baan. Lees het artikel, dreadlocks - hoe om te beginnen met de gedetailleerde stappen weten voor het maken van dreadlocks. Laten we een kijkje nemen op verschillende kapsels voor verschillende lengtes van dreadlocks.
Dreadlock Style voor vrouwen - Kort Haar: Making stijl van korte dreadlocks kan heel moeilijk zijn, omdat ze niet gemakkelijk kunnen worden gehouden. Maar deze kan nuttig zijn omdat zij niet de tijd nemen om te drogen na het wassen. Bantu knopen zijn enkele van de populaire kapsels die worden gebruikt voor korte dreadlocks. Te bereiden deze knopen, eerste Neem 4-5 dreadlocks die buurt aan elkaar met soortgelijke dikte en langzaam twist ze samen. Nu, vouw deze dreadlocks in een halve tot een neerwaartse lus te vormen. Then krullen de uiteinden van de dreadlocks in de lus en dan smullen eindigt in de knoop gevormd.
Dreadlock Stijl voor vrouwen - Lang Haar: Lang dreadlocks hebben een breed toepassingsgebied van experimenteren met verschillende stijlen. Maar het kan een beetje moeilijk met hen werken, want ze zijn erg zwaar. Hier is een eenvoudige kapsel voor lang dreadlocks. De eerste plaats, vorm cornrows halverwege terug naar je hoofd door het vormen van vlechten. Houd dan de uiteinden van deze cornrows met rubberen banden. Verder, vorm een ​​paardenstaart met de losse dreadlocks en vervolgens tuck het losse einde van de dreadlock to de paardenstaart base. Lees meer over Cornrow modellenadministratie en Hoe Braid Cornrows.
Dreadlock Style voor vrouwen - Medium Haar: Dreadlocks dat bereik je nek of iets borstel je schouders kunnen worden behandeld als gemiddelde lengte dreadlocks. Hoewel er zeer weinig kapsels die kan worden gedaan met een dergelijke lengte kunnen vlechten en wendingen te helpen komen met goede dreadlock stijlen. formulier aan Om crinkles in uw medium, lengte dreadlocks, eerst goed wassen je haar en dan vlechten zeer strak vorm, om een ​​enkele plait formulier. Het vlechten moet worden gedaan wanneer het haar nat zijn. Vervolgens het haar droog met behulp van föhn of een hooded droger. De tijd die nodig is om het haar droog is afhankelijk van de dikte van het haar. Zodra het haar droog is, te ontwarren de vlechten en krijg een gerimpelde look van de dreadlocks.
Hierboven gegeven waren enkele van de populaire dreadlock stijl voor vrouwen. Ongeacht de lengte van de dreadlocks zijn, kunnen ze worden vormgegeven op verschillende manieren. Je kunt zelfs gaan voor hoofd wraps om uw dreadlocks kijken meer trendy. Lees meer over, dreadlock hoofd wraps. Gewoon blijven experimenteren en komen met een dreadlock kapsel die bij je past het meest.

No comments:

Post a Comment