Tuesday 25 October 2011

Hoe te praten met mensen

Sommigen zijn geboren met een aangeboren talent van praten met mensen in een dergelijke situatie en brengen hun ideeën. Voor sommige mensen wordt het een 'zenuw te breken' taak zelfs een licht gesprek te beginnen, en vooral wanneer de andere persoon is een complete vreemdeling. Dit onvermogen van praten om mensen wordt intenser wanneer de andere persoon is van tegenovergestelde geslacht. Voor jongens, het lijkt alsof hun hart gaat 'pop out "uit hun mond, als ze om te praten met meisjes, en voor meisjes, lijken ze te verlegen om te praten. Gebrek aan vertrouwen in zichzelf kan een van de redenen waarom sommige mensen introverten en vinden het lastig, zelfs naar de andere persoon te begroeten. Verzorgen van uw persoonlijkheid en het ontwikkelen van een gevoel van vertrouwen helpt bij vele manieren om te praten met mensen. Zo, genoeg af van hoe om te praten met mensen. Aan de slag met de volgende tips!
Grooming!; Om jezelf goed verzorgd en presentabel is een van de vele manieren van verhoog je zelfvertrouwen. Het betekent niet dat je om gekleed te worden als een 'prins' of een 'prinses', voorzien van een fatsoenlijke stijl met een passende dressing zin.
Carry een glimlach!; Een zachte en een ontspannen glimlach altijd weerspiegelt een warme persoonlijkheid en fatsoenlijk. Het is het teken van een 'gentleman'! Een glimlach is een goede manier om een ​​gesprek te beginnen. In een bepaalde situatie waarin, ben je vinden het lastig om met mensen te praten, gewoon door die glimlach van u, en u zult versteld staan ​​om te vinden dat daadwerkelijk personen zal beginnen met je te praten!
Lichaamstaal!; Handhaven van een goede lichaamstaal doet de helft van het werk in elk gesprek, waar mensen elkaar ontmoeten in persoon. Het toont de mindset en temperament van de persoon. Voordat u begint te praten, zorg ervoor dat je in een goede houding, en onderhouden van een goede oogcontact met de andere persoon. Oogcontact te houden verhoogt betrouwbaarheidsniveau en plaatst je op 'de driver seat ". Ook vertoont dat u geïnteresseerd bent en zijn van plan om te praten met de persoon.
Worden bijgewerkt!; De meeste mensen vragen zich af hoe mensen te praten op een feestje? Worden bijgewerkt met de laatste gebeurtenissen en interessante onderwerpen van discussie, is de beste manier is om een ​​levendig gesprek te starten in een gezellig samenzijn als een feest, etc. Als je toevallig een voortdurende uitwisseling van ideeën te sluiten, kunt u ook een bijdrage leveren als u bijgewerkt.
Wees respectvol!; Dit is een uiterst belangrijk aspect van 'leren hoe te praten met mensen?' Respect kan worden verdiend door het hebben van hetzelfde voor anderen gevoelens, emoties en meningen. Elke persoon heeft het recht naar voren te brengen zijn / haar visie en perceptie en op hetzelfde moment, dat hij / zij uitdrukkelijk worden aanvaard om te worden gehoord, met aandacht en interesse. The punt van vaststelling of oneens tot de standpunten bekleedt een secundaire plaats, maar wat belangrijk te onthouden is de gouden regel die zegt, 'Respect de spreker!'
Actief luisteren en erkennen!; Als u wilt weten over hoe om te praten met mensen op de telefoon, moet je de twee principes van actief luisteren en erkennen meester. Hier, lichaamstaal is van minste of geen belang op alle; het is gewoon u en uw stem! Infact, is het makkelijker om met mensen te praten over de telefoon dan met ze te praten in persoon, omdat er minder onhandigheid. Het is echter ook moeilijk om je gevoelens en gedachten over te brengen alleen via uw stem. De sleutel tot een kwaliteit telefoon gesprek is actief luisteren en erkennend. Houd uw focus op wat de persoon aan het andere eind zegt, en erkennen tezelfdertijd. Actief luisteren helpt de beantwoording van vragen gesteld en erkent toont uw belangstelling in het gesprek.
Vraag Slim!; De meeste mensen krijgen bezorgd over hoe met mensen praten met depression? Het is moeilijk om depressieve mensen te betrekken in een conversatie. Zulke mensen minder waarschijnlijk praten eerste, vanwege hun gemoedstoestand. Hier, uw vermogen om de juiste vragen te gooien spelen een grote deal in het helpen van de persoon te komen van zijn / haar depressie. Probeer vragen close-vragen eindigde als de persoon die misschien niet in een stemming om veel te praten. Vragen zoals: 'Hebben jullie goed de laatste tijd?' of 'Was je dag een goede?' of kunnen worden 'Ben je gestoord door een toeval?' zijn allemaal voorbeelden van nauwe-end vragen op. Houd je toon vriendelijk en geruststellend; dit zal helpen in het geven van een morele ondersteuning aan de andere persoon en kalm zijn / haar zenuwen.
Sociale angststoornis; Deze stoornis wordt gedefinieerd als een irrationele angst voor vermenging in sociale situaties, ook wel bekend als sociale fobie (sociale fobie). Dus hoe te praten met mensen als u een sociale fobie? De beste behandeling beschikbaar is voor een dergelijke vorm van psychische stoornis is CBT (cognitieve gedragstherapie) en medicatie (indien nodig). Deze therapie streeft naar het begeleiden van de persoon die de gedachten op een meer rationele manier en helpt de patiënt om te voorkomen dat situaties die zich omwille van angst. Medicijnen worden ook opgenomen om te helpen een persoon tegen zijn sociale angststoornis. Counseling-sessies voor persoonlijke ontwikkeling technieken en sociale vaardigheden ook helpen bij het terugdringen van de stoornis en de persoon helpen om een ​​deel van een gesprek zijn.
Het draait allemaal om een ​​goed gevoel over zichzelf en het opbouwen van vertrouwen. Praten is niet een moeilijke taak als het lijkt, noch is de vraag hoe om te praten met mensen? Het ontwikkelen van een zweem van humor in jezelf helpt ook bij het ontstaan ​​van een gesprek met vrienden en zelfs vreemden. Spleet een grap of gooi een grappige one-liner en je bent 'uit' met je praten! Het vermogen om te praten kunnen worden verworven en gemasterd door iedereen. Alles wat we nodig hebben is juiste bron van begeleiding en vastberadenheid om de kansen te vechten!

No comments:

Post a Comment