Tuesday 18 October 2011

Patio Beton bevlekt

Patio concrete kleuring is de nieuwste trend, wanneer het aankomt op exterieur home improvement. Kleuren van de concrete patio is de beste manier om een ​​natuurlijke uitstraling van marmer of baksteen naar de patio te geven. The kosten nodig is om een ​​betonnen terras vlek is zeer goedkoop. Het onderhoud van gekleurd beton terras is ook minder erg.
Vlekken een betonnen Patio; Stained beton is meestal aangeduid als gekleurd beton en is een van de populaire home improvement technieken die huiseigenaren kiezen voor deze dagen. U moet benieuwd hoe vlek beton? Beton is poreus van aard en kan worden gebruikt als een gewone doek om het ontwerp en de kleur van uw keuze te implementeren. Een betonnen ondergrond kan worden gemaakt om te kijken als een natuurlijke of een marmeren steen, of zelfs hout-achtige ondergrond of op een aangepaste look van uw eigen keuze. Er zijn in principe twee soorten beton kleuring, dwz zuur kleuring en acryl kleuring. In zure kleuring, is de vlek wordt gevormd door de reactie tussen de kalk in het beton oppervlak en het zuur. Terwijl dat in acryl kleuring, is concrete vlek gewoon gevormd door het gieten van de gewenste kleur van beton vlek op de oppervlakte.
Wandelpaden, dekken, opritten en terrassen zijn de buitenzijde elementen die een bijzondere plaats in het huis exterieur te nemen. Uit deze, besteden we maximale tijd in de patio op vakantie of tijdens vrije tijd. Patio's zijn samengesteld uit beton en zijn er een aantal patio afwerkingen, zoals stampbeton terras design, gekleurd beton patio en nog veel meer. Een eenvoudige betonnen terras zonder design en kleur maken het huis exterieur erg saai. Dus moeten we bijzondere aandacht schenken aan dit gebied van ons huis. Met een aantal van de voordelen van beton kleuring, huiseigenaren willen gekleurd betonnen terras hebben in hun buiten. Maakt niet uit wat de leeftijd van uw concrete patio is, zal staining zeker versterken haar schoonheid. Laten we een kijkje nemen op verschillende methoden van patio concrete kleuring.
Zure Concrete Kleuren van Patio; Kleuring van de betonnen terras met zuur, zoals we al weten, is niets anders dan de reactie van de kalk in het beton en het zuur een gekleurde vlek te vormen. Er zijn een paar tips op zuur vlek beton die moeten worden gevolgd. Acid concrete kleuring mag niet nuttig blijken, als uw concrete is te oud. Dit komt omdat de concrete groeit oud, verliest het zijn kalkgehalte geleidelijk. U kunt echter kiezen voor deze methode, als je beton is nieuw. Als de betonnen terras moet nog worden gebouwd en je wilt het vlek met zure kleuring, dan dat je laat op de nieuwe betonnen terras remedie voor ten minste een maand ervoor, alvorens bevlekken. De zuren worden gebruikt voor concrete patio water bevatten, zoutzuur en metaalzouten dat de vlekken te maken. De vlekken aangebracht op een betonnen patio met zure kleuring zijn permanente vlekken die niet vervagen en vereisen zeer weinig onderhoud.
Acrylic Concrete Kleuren van Patio; Acid kleuring is mogelijk niet geschikt voor elke concrete patio, terwijl de acrylic kleuring kan gebruikt worden om het even welk type van concrete patio vlek. Zelfs veel concrete vlek aannemers er ook voor kiezen acryl vlekken over zure kleuring. Acryl kleuring is het storten van het beton vlek op de patio oppervlak. Er zijn tal van kleuren dat kan worden gebruikt om patio vlek met behulp van acryl kleuring. De gebruikte kleur maakt een fysieke band met de betonnen ondergrond en druppelt door de concrete giet. Acryl kleuring helpt om de onvolmaaktheden te verbergen op de betonnen ondergrond, dit is echter niet mogelijk met zuur kleuring. Het is noodzakelijk dat het terras oppervlak poreus is om betere resultaten van acryl concrete kleuring. Acryl beton kleuring is een concrete vlek: het zelf doen en kunnen worden geïmplementeerd zonder de hulp van een professional.
Voordat u begint met het kleuren van de terras oppervlak, zie dat het beton grondig wordt gereinigd. Gereinigd betonoppervlak zal je goed geven, gewenste resultaten van kleuring. Concrete sealer, lijmen en alle rotsen en stenen op het oppervlak moeten worden verwijderd uit het oppervlak. Met de hulp van geschikte apparatuur van toepassing de concrete smet van uw keuze. Lees de etiketten en volg de instructies van de fabrikant. Na kleuring van toepassing, een afdichtmiddel naar de patio oppervlak.
Dus, als je verveeld met de vlakte terras betonoppervlak in uw outdoor, gebruik een van de hierboven genoemde concrete patio kleuring methoden en de verbetering van de buitenkant van uw huis.

No comments:

Post a Comment