Tuesday 25 October 2011

Toezending Flush Problemen

Toezending flush is een concept dat alleen ontwikkeld in het recente verleden, toen mensen begonnen te beseffen dat de motor olie of de transmissie vies en minder duurzaam en behoeften frequente veranderingen krijgt. Toezending flush is ook wel als engine flush, die wordt gedaan om de transmissie beschermen en make clean, maar wordt de transmissie flush veilig? Wat zijn de transmissie-flush problemen en zijn er geen andere geschikte oplossingen voor de overdracht van het voertuig te beschermen? Laten we proberen uitzoeken antwoorden op alle bovenstaande vragen. Meanwhile lezen op de automatische transmissie olie-ATF.
Wat is een Toezending Flush?; Toezending flush is de toepassing van hoge druk werking van de vloeistof tegen de normale stroming. De normale stroming van vloeistof is algemeen van links naar rechts, in transmissie flushing, is de kracht van de vloeistof werkte van rechts naar links. Deze handeling wordt bewerkstelligd door verbinden de transmissie naar een machine die kan dwingen een speciale oplosmiddel via transmissie en de motor. Op deze manier, de krachtige werking van de oplosmiddelen schoon en spoel de vuilnis en troep dat zich ontwikkeld heeft door de jaren heen en reinigt de transmissie. Lees meer over automatische transmissie problemen en automatische transmissie het oplossen van problemen.
Toezending flush daadwerkelijk reinigt de transmissie en verhoogt duurzaamheid. Het proces van overdracht wordt ook de resten van vloeistoffen uit converters, koelers, de koeler lijnen, en de andere onderdelen die zijn opgenomen in het ontwerp van de transmissie. , Samen met de kosten, zijn er weinig transmissie flush problemen die men nodig heeft te maken met, in elkaar te scheiden. Wat zijn deze transmissie flush problemen? Lees op de automatische transmissie olie te veranderen.
Toezending Flush problemen; Terwijl het proces van overdracht gepaard gaat met een grondige reiniging van de transmissie en de motor, er veel van een debat is de vraag of de overdracht flush veilig is en daadwerkelijk behulpzaam en of er geen grote problemen bij de overbrenging flush. Theoretisch is de overbrenging flush verondersteld om de transmissie grondig te reinigen, terwijl de motorolie verandering is uitgevoerd. Er is overeengekomen dat de transmissie-flush is een aanzienlijke hoeveelheid van de oudere vloeistoffen te verwijderen, maar deze niet schoon te maken.
Op deze manier, er is kans dat de oudere vloeistof zou kunnen krijgen in de gemengde nieuwere, om het te verdunnen. Als gevolg van dit alles is de nieuwe transmissie olie is altijd op de vooravond van een mogelijke schade en de dalende korte van de prestaties. Toezending flush machines te betrekken kracht en hoge druk in de transmissie, dat de kleppen van de motor kan blokkeren door de kracht van de grote klauwen die worden verwijderd door te spoelen. Deze grote brokken zijn eigenlijk de overblijfselen van de oudere motor vloeistof, dat kan blokkeren het verschuiven van de transmissie en ook een gebrek aan smering. Read op auto problemen.
Overwegingen voor Transmission Flush, de kosten van de overbrenging flush, waaronder de kosten van een nieuwe transmissie, daadwerkelijk krijgt dan de kosten van een reguliere auto-onderhoud job en dus zeker niet aanbevolen worden gedaan door de meeste van de fabrikanten. Autofabrikanten als Ford, GM, Nissan, Chrysler, Honda, enz. geen verzending flush te bevelen voor hun voertuigen, zijn er sommige fabrikanten onder hen die zich strikt te verbieden de uitzending te spoelen.
One voorzorg moet altijd worden genomen voor de overdracht van de hoge kilometerstand voertuigen, die nog nooit ondergaan de transmissie flush - om niet eens over nadenken! Dit moet gebeuren als de nieuwe ATF kan schade aan de transmissie veroorzaken binnen slechts duizend mijl of zo. Vandaar dat degenen onder u die denken over het hebben van een transmissie-flush moet proberen het en zoek heroverwegen een betere optie tijdens routine-onderhoud. Lees meer over autoreparatie.
Dit was alles over de transmissie flush problemen. Zorg ervoor dat je niet onder invloed van de monteur, omdat een potentiële schade aan uw voertuig is uitsluitend uw verantwoordelijkheid en niet de dealer en degenen die de productie van de transmissie-flush. Wees verstandig en denk erover na!

No comments:

Post a Comment