Wednesday 26 October 2011

Business casual voor Vrouwen

In tijden vandaag, meeste werkplekken vragen om een ​​bepaalde dresscode van hun werknemers. Terwijl sommigen de voorkeur geven alleen zakelijke kleding, anderen accepteren een business casual dress code voor vrouwen. De term business casual voor vrouwen zelf kan leiden tot heel wat verwarring. While zakelijke casuals zeker niet onder je oude gescheurde jeans en t-shirt, ze zeker zorgen voor meer flexibiliteit en variëteit in kleding keuzes, met name voor vrouwen.
Hoewel het algemeen bekend dat in het bedrijfsleven, meestal formele kleding donkere hijgen pakken of rok pakken voor vrouwen omvat. Aan de andere kant, het bedrijfsleven casuals zijn echter teruggeschroefd van formele zakelijke kleding, maar moet nog steeds aanwezig een verfijnde en professionele uitstraling. Business casual voor vrouwen betekent niet dat je een gat in je zak branden. Het belangrijkste element in elke business casual voor jonge vrouwen is te houden klassieke, eerder dan trendy. Het gaat allemaal over de klassieke bezuinigingen die past bij je lichaam het type, en die niet te strak of te baggy. Door het houden het simpel en stijlvol, u niet zult uw geavanceerde touch te verliezen, maar nog steeds in staat zal zijn om die pakken te voorkomen.
Business casual kleding voor vrouwen
Stoffen: Laten we beginnen met de basis bij het kiezen van stoffen voor business casual voor vrouwen moet je in gedachten houden om stoffen die een rijke uitstraling te kiezen. Ze moeten niet kijken saai, maar rijk en elegant. De volgende zijn voorbeelden van stoffen die geschikt zijn voor zakelijke casual voor vrouwen. ; Linnen; Wol, Zijde, katoen, gabardine, Corduroy, Twill, Khaki kan ook gebruikt worden tot op zekere hoogte; Kleuren: De volgende stap is het kiezen van de juiste kleuren. Terwijl u niet alleen aan vaste neutrale kleuren zoals zwart, navy blauw wordt gebruikt, grijs, bruin, enz. voor zakelijke casuals, is het best te houden aan hen. Als je liefde kleur, kunt u nog heldere kleuren toe te voegen in je jurk, de beste manier is in de vorm van sjaals, accessoires of riemen. Dit zal verlevendigen je jurk, maar blijft u op zoek naar professioneel als goede werkende vrouwen.
Kledij: Business casual voor vrouwen moeten niet worden flashy, of over de top. De sleutel is hier houden het simpel, stijlvol, elegant en verfijnd met de hulp van kleren die een goede pasvorm en knippen. In tegenstelling tot mannen, vrouwen kleding hebben tonnen opties van rokken en broeken jurken. ; Broek: voor de broek, zou de beste keuze om te gaan voor maat broek in vaste kleuren en zachte stoffen, zoals lichtgewicht wollen crêpe. Zorg ervoor dat de broek een goede pasvorm, dat is, mogen ze niet worden uiterst strak of baggy hebben. Een klassiek optie is met rechte pasvorm en eenvoudige silhouet. ; Rokken: voor rokken, heb je de optie van rechte en A-lijn rokken. De basisregel is dat de lengte voor business casual kleding voor vrouwen moet worden ten minste tot de knie (terwijl je staat). Het algemeen moeten de spleten in de rok in het midden van de achterzijde van de rok ter vergemakkelijking beklimmen van trappen comfortabel. Als u een lange rok, dan moet u zeker vermijden spleten die draaien boven de knie. ; Shirts en truien: Als het gaat om het kiezen van de juiste bovenzijde voor uw rokken of broek, zijn de beste opties voor business casual voor vrouwen op maat shirts, blouses of op maat gemaakte gebreide truien, etc. op maat shirts zijn wintergroen en veelzijdig, want ze kunnen worden gekoppeld met rokken of broeken. De andere optie is het dragen van gebreide truien die stijl en variatie kunnen toevoegen. Een stijlvolle trui met een ronde hals of V hals met drie kwart mouwen maakt je casual maar toch elegante. ; Schoenen: Schoenen moeten bij voorkeur van leer, stof of microfiber. Zij moeten de voeten geheel te dekken, en moet in kleuren die overeenkomen met de jurk, zoals zwart, wit, beige, bruin, enz. Om tot een comfortabel zijn, het is het beste als je geen schoenen van vrouwen te dragen met zes centimeter hakken. Plaats, twee tot drie centimeter hakken voeg de vrouwelijke touch, terwijl het nog steeds comfortabel. ; Accessoires: Wees niet bang om opvallende accessoires toevoegen aan uw outfit. Een gedrukte of fel gekleurde sjaal maakt de outfit opvallen, terwijl een kleurrijke kralen ketting op een wit shirt kunt een kleur toe te voegen aan je outfit en je casual look terwijl het nog steeds verfijnd. ; Dit waren een aantal fundamentele richtlijnen voor business casual voor vrouwen. Zolang u de basisrichtlijnen volgen, kunt u uw creativiteit en mix en match te komen met outfits dat past bij uw persoonlijkheid en stijl. Nadat alle mode is alles over, waarbij inspiratie trends en de aanpassing ervan aan jouw stijl past, of het nu is voor uw werkplek of om te feesten!

No comments:

Post a Comment