Wednesday 26 October 2011

Faux Stone Schilderij

De term 'faux schilderij' wordt gebruikt om te verwijzen naar verschillende decoratieve schildertechnieken die het meest gebruikt bij het repliceren van de textuur van hout en marmer met verf. Faux is een Frans woord, dat 'nep' of onwerkelijk betekent. Faux schilderij is dus ook bekend als 'valse schilderij', zoals het gebruikt wordt om de effecten van perkament en steen met de hulp van verf te maken. Kan men gebruik maken faux schilderen voor woonaccessoires activiteiten zoals het schilderen van de plafonds en muren, enz. Het een unieke uitstraling geeft aan de muren in het huis. De geschiedenis van faux schilderij dateert uit de periode die werd geregeerd door oude Egyptische farao's, de Romeinen en Grieken.
Faux Stone schilderij; Het basisidee of doel van faux schilderij is om de omgeving te verfraaien en de eentonigheid van een ruimte te doorbreken. Daarom moet faux schilderij niet continu worden gedaan, maar in flarden. Als dit soort van schilderen wordt gebruikt om hele muren te maken, zonder tussenruimte, zouden een somber en donker effect worden gecreëerd. Het eerste wat men moet doen om faux verf zijn huis is om te beslissen welke steen en stijl te gebruiken. Enkele van de stenen gebruikt voor faux schilderij zijn kalksteen, marmer, graniet, leisteen, travertin, kwarts, brownstone, veldsteen.
Geschiedenis van Faux schilderij; De kunst van het opgedaan 'faux schilderij' populariteit in de klassieke oudheid, waarin het in verschillende vormen aan de oppervlakte, zoals 'Trompe l'oeil muurschilderingen', 'faux Marble' 'faux Wood' en. Kunstenaars moesten leerling voor ongeveer 10 jaar om deze kunst beheersen. Kunstenaars die in staat waren om de kijkers truc met hun kunstwerken ontvangen grote erkenning. De neoklassieke tijdperk van de negentiende eeuw was getuige van opleving in de kunst van het faux schilderen. Tijdens de Renaissance werden nieuwe materialen gebruikt voor het uitvoeren van faux schilderen. De pigmenten verkregen uit diverse chemicaliën werden gebruikt voor het schilderen tijdens deze periode. In de 17e eeuw werd de kunst van faux schilderen gekenmerkt door het gebruik van vernis en lak. Gedurende deze periode, faux schilderen bereikt immense populariteit in Europa. De kunstwerken in het Paleis van Versailles toont duidelijk de populariteit van faux schilderkunst in Europa. Het effect van deze kunst begon terugwijkende na de twee wereldoorlogen die de wereld teistert.
Faux Stone verftechnieken; De beroemde technieken of methoden van faux schilderij zijn, Faux Effecten, trompe l'Oleil en Faux, Papier 'plique, Oude Wereld Toscane Faux Voltooien.
Laten we begrijpen de basistechniek of de methode van hoe faux schilderen. Hier zijn een paar doe het zelf tips voor faux schilderen. ; De eerste laag dient te worden dat van een kleur te wassen. De kleur moet bij voorkeur licht op een steen met een donkere schaduw. Het is raadzaam om gebruik of glanzend satijn verf om het effect te versterken. : Wanneer eenmaal de muur volledig krijgt gedroogd, moet de motor gewrichten worden gelegd. Borstels, sponzen en rag afwerkingen worden gebruikt voor de detaillering van stenen. ; Men moet de tan, bruine of zwarte tinten te gebruiken om het schilderij te geven een realistische kijk. ; Faux stenen schilderen voegt schoonheid van de omgeving en wordt ook gebruikt voor binnenschilderwerk. Het saaie en droge ogende wand is gemaakt levendiger met de hulp van deze kunst. Het is gewoon onvoorstelbaar hoe zij kan de look van elke omgeving te veranderen. Daarom moet de kunst van faux schilderen worden gehandhaafd en verder ontwikkeld.

No comments:

Post a Comment