Thursday 13 October 2011

Jubileumgeschenk Lijst

Volgende week zondag toevallig vijfde bruiloft van je vriend John verjaardag. John en zijn vrouw Bips plan om hun vijf jaar van samenhorigheid vieren door gelet een jubileum bash in het Ritz. Zowel u als uw betere helft zijn uitgenodigd om het feest. U kunt toch niet komt opdagen op het feest met lege handen! Maar dan moet je ook niet langs elke domme, slordige geschenk alleen omwille van formaliteit. Immers John's uw goede vriend. Dus nu je merkt dat je die twee hoofdpijn - in de eerste, te denken aan een geschenk, en ten tweede te denken van degene die is bijzonder en geschikt! Nou, hoeft u zich geen zorgen mijn vriend. Hier is een voorbeeld jubileumgeschenk lijst geeft je een aantal leuke cadeau-ideeën.
Wedding Anniversary Gift List; Usually, there are twee types of gift lists - één traditional anniversary gifts list and een contemporary anniversary gifts list. Hier zijn enkele traditionele bruiloft verjaardagsgiften.
Traditionele verjaardag cadeaus Lijst; de loop der jaren is er een traditie van het schenken van bepaalde specifieke soorten geschenken op bepaalde jubilea. Bijvoorbeeld, heeft een bepaald jaar in verband gebracht met papier, het tweede jaar met katoen, drie met leer, vier met of fruit of bloemen, vijf met hout, zes met ijzeren (soms kandijsuiker), zeven met wol als koper, acht met het metaal brons, negen met een stuk aardewerk en tien met tin en aluminium. Voor degenen onder u die graag worden traditionele in hun aanpak, maar misschien wel geïnteresseerd in de rest van deze lijst. Nou hier is de rest van het - elf is in verband met staal, twaalf met zijde (soms linnen), dertien, met kant, veertien in ivoor, en vijftien van kristal. Daarna de rest van de lijst bestaat van vijf jaar met tussenpozen in plaats van opeenvolgende jaren. Bijvoorbeeld, is de twintigste verjaardag in verband met China en twintig vijfde met zilver dertigste met parel-en-dertig vijfde met koraal, veertigste Ruby, achtenveertigste vijfde met saffier, vijftigste van goud en vijfenvijftigste met smaragd. De zestigste huwelijksverjaardag en alle opeenvolgende verjaardagen zijn geassocieerd met een diamant.
Nu dat je weet wat materiaal in verband met welk jaar, moet u een geschikt geschenk dienovereenkomstig te halen. Het kan een lastige nog zeer plezierige taak. Bijvoorbeeld, voor de eerste huwelijksverjaardag je zou kunnen denken aan iets van papier - verjaardag kaarten, filmtickets, cadeaubonnen of zelfs vakantie tickets! Ideeën voor het tweede jaar geschenken kunnen katoenen stoffen, lakens, tafelkleden, enz. Wanneer het denken van leder, je kon komen met lederen portefeuilles, portemonnees, handtassen, schoenen, enz. Op dezelfde manier opnemen, kunt u denken aan prachtige bloemboeketten , houten artefacten, wollen truien, Indiase aardewerk, enz., als voorbeelden van traditionele verjaardag cadeaus voor opeenvolgende verjaardagen. Als het gaat om kostbare stenen, sieraden is de meest natuurlijke optie voor gifting.
Contemporary verjaardag cadeaus Lijst; Degenen onder u die zou worden comfortabele presentatie van hedendaagse verjaardag cadeaus kunnen kiezen voor moderne gadgets, apparaten, elektronische goederen, pronkstukken, meubels, zilverwerk, slaapkamer of badkamer luxe, vouchers, ontwerper gouden sieraden, etc. Als je zou graag een jaar-wise lijst van hedendaagse verjaardag cadeaus hebben, hier is het. Het eerste jaar wordt in verband gebracht met klokken, de tweede met China, de derde met kristallen, de vierde met huishoudelijke apparaten, vijfde met zilverwerk, etc. In overeenstemming met de tijd (polshorloges zou een optie kunnen zijn), kun je kiezen voor platina in plaats van goud of diamanten sieraden. Als alternatief kunt u denken aan het geven van die kleine persoonlijke touch aan uw geschenken door het maken van een ingelijste fotocollage van het jubileum echtpaar, of met behulp van origami te komen met enkele mooie Paper Craft.
Dit was een algemeen overzicht van wat een jubileumgeschenk lijst is. Om uw cadeau extra speciaal, kunt u denken aan het combineren van de tradities van weleer met die van hedendaagse tijd. Je zou kunnen spreken als het maken van het beste van beide werelden, nietwaar?

No comments:

Post a Comment