Saturday 22 October 2011

Hoe Vinyl Siding Wash

Een makkelijke manier om de look van de buitenkant van je huis te verbeteren is door het installeren van een vinyl gevelbeplating. Echter, als gevolg van langdurige blootstelling aan verschillende soorten weersomstandigheden, het wordt bevuild. Over een periode van tijd, schimmels en meeldauw te ontwikkelen op het oppervlak, en dus de vinyl gevelbeplating verliest zijn oorspronkelijke frisheid en schoonheid. De beste manier om weer de lichte, glanzende look van de gevelbekleding is door het wassen van vinyl gevelbeplating. Het is niet zo moeilijk als je denkt op voorwaarde dat u weet dat de juiste truc. Eigenlijk, vinyl gevelbeplating is zo populair voor verbeteringen aan het huis, omdat ze gemakkelijk te reinigen. Als je nieuwsgierig bent om te weten hoe siding wassen zonder veel hard werk, dan zou ik u graag vertellen, dat voor deze moet u deze eenvoudige instructies te volgen.
Voorbereiding van de werkzaamheden van de omgeving
Een goed voorbereide werkplek helpt altijd om de taak gedoe gratis. Ga weg de patio, tuinmeubelen, barbecue en andere dergelijke dingen van de buitenmuren van uw huis. Dit zal je helpen om zich vrij te bewegen tijdens het wassen vinyl gevelbeplating. Cover fix van de lamp, stopcontacten en ventilatieopeningen aan de hand van kunststof platen, en dan ze met tape schilder, zodat ze niet beschadigd raken door water. Planten en struiken uw tuin need protection ook. Om deze reden, bedek ze met plasticfolie om schade door detergent oplossing te voorkomen. Check out de spooraansluiting zorgvuldig om erachter te komen of er zwarte schimmel op de gevelbeplating. If schimmel en meeldauw heeft gevormd op het, kunt u zich te ontdoen van hen door de behandeling dan met zuurstof bleekmiddel. Bereid een oplossing met een deel van zuurstof bleekmiddel en 5 delen water en breng het op het getroffen gebied.
How Vinyl Siding Wash?
Er zijn twee populaire methodes die gebruikt worden om vinyl gevelbeplating schoon te maken. Hier hebben we beiden in detail en je moet kiezen degene die je voelt is handig voor je.
Wassen vinyl gevelbeplating, met een borstel; Dit is de eenvoudigste methode van wassen vinyl gevelbeplating. Voor deze methode hebt u een borstel met een uitbreiding handvat bevestigd om zo te zorgen dat het kunnen bereiken naar de verre gebieden van de gevelbeplating. Verdeel de muur in een aantal secties van 3 - 5 meter breedte. Het uitvoeren van de schoonmaak taak van elke sectie op een moment. Maak een reinigingsoplossing door het mengen een derde beker van wasmiddel en een liter water in een emmer. Start het sproeien van water uit de bodem van de siding met de hulp van uw tuinslang en verplaats het naar de top. Once het zijspoor nat is, dip de schuurborstel in het sopje en schrob het zijspoor van de bodem naar de top met behulp van zowel verticale als horizontale bewegingen. Na het schrobben korting op alle het vuil en puin van de gevelbeplating, opnieuw spuiten schoon water af te spoelen de reinigingsoplossing. Op deze manier, heb je te wassen korting op alle afdelingen van het opstelspoor op een rijtje.
Reinigen vinyl kant van Pressure Washer; De belangrijkste redenen om zich te wassen vinyl gevelbeplating druk is dat het afmaken van het werk vrij snel, en je hoeft niet veel inspanning te leveren van uw kant, behalve het spuiten het water overal in het zijspoor. Ten eerste, je moet vullen de tank van de hogedrukreiniger met een schoonmaak-producten die beschikbaar zijn in de markt voor het schoonmaken van vinyl gevelbeplating. Verdeel de gevelbeplating in secties, die elk een breedte van ongeveer 3 - 5 meter. Bevestig de tuin slang op de hogedrukreiniger en op de ring. TPMS het mondstuk een hoek van +45 ° en spuit het water op het gevelbeplatingen. Hier jou ook nodig om het water te sproeien vanuit de onderkant van de muur en omhoog komen start. Rond de trim gebieden van de deuren en ramen van de gevelbeplating, moet je spuiten water dat licht is zorgvuldig. Anders kan het water in te voeren in het oppervlak onder de gevelbeplating en schade toebrengen aan het onderliggende oppervlak. Zodra u klaar bent met een deel van de gevelbeplating, ga naar de volgende. Op deze manier af te wassen van de hele muur met de stofzuiger. Dan spoel uit de spooraansluiting met schoon water voordat de reiniger krijgt opgedroogd, of anders de reiniger kan de zijkant kijken fragmentarisch.
Nu dat je weet hoe je vinyl gevelbeplating wassen, kunt u gemakkelijk nemen de taak op een weekend en reken af ​​met de oude versleten uit te kijken van de buitenkant van het huis. Het is raadzaam om de uitvoering van dit huis schoonmaken werk weg uit het directe zonlicht because de hitte de neiging om droog te de stofzuiger heel snel wat resulteert in fragmentarisch merken on het vinyl gevelbeplating.

No comments:

Post a Comment