Thursday 13 October 2011

Ideeën voor Schilderij Keuken Kasten

Menig keer is zo gebeurt, dat we proberen om een ​​aantal zeer dure en goed gekalkt home plannen ter verbetering, die nooit een of andere manier voor ons werken, of voor die materie procrastinated als gevolg van de grote prijzen en kosten uit te voeren. Een van de beste alternatieven is echter om een ​​aantal kleine en minimale wijzigingen in de keuken te maken, een zeer goed effect toe te voegen aan de algehele look van de keuken. De uitvoering van ideeën voor het schilderen van keukenkasten is een zeer goede en logische optie, dat de neiging om zeer effectief zijn als correct worden uitgevoerd. De volgende zijn enkele echte voordelen van de uitvoering van een aantal ideeën voor het schilderen van keukenkastjes. ; Het voegt een heel goed effect op de keuken, als het opstaan ​​van de keuken verandert onmiddellijk. ; Een nieuwe laag verf maakt ook de oppervlakken van de keukenkastjes meer schoon en hygiënisch, want je automatisch te ontdoen van alle stof en vuil dat is geregeld in, bijna voortdurend, op het oppervlak van het hout. En de nieuwe look van de keuken kabinet maakt also je je goed voelt tijdens het werken in de keuken. ; Het nieuwe jasje van verf ook de neiging om weg te gaan een zeer goede indruk op de bezoekers die druppel inch; Wanneer u van plan bent om een ​​aantal van ideeën te implementeren voor het schilderen van keukenkasten, is het ook mogelijk om uit te proberen een aantal zeer goede creatieve combinatie en regelingen terwijl het schilderen van de kast. ; Nou, als je mensen altijd lijken te zijn een tekort aan woon-en lifestyle ideeën, hier zijn enkele echte ideeën voor het schilderen van keukenkastjes.
Keukenkasten - Schilderij Ideeën; Er zijn verschillende theorieën voor de schilderkunst keukenkasten, die u kunt gemakkelijk in gebruik genomen, zonder zorgen of gedoe.
Ideeën voor Schilderij Keuken Cabinets # 1; Out van alle de keukenkast schilderij ideeën, houden de keukenkast uiterst eenvoudige is een van de beste beschikbare opties. De witte kleur die parallel aan de primer is een uitstekende oplossing, omdat de kleur van dit verf mengt effectief met een andere kleur. Bijvoorbeeld, zelfs als uw muur achter de kast is een zeer heldere kleuren, zoals geel zeggen, dan is het raadzaam dat u witte kleur te gebruiken om de keukenkast verf. Th alleen terug te trekken van de witte kleur is dat je nodig hebt om af te vegen en het schoon elke keer in een tijdje, als alle beits of ophoping van stof wordt al snel zichtbaar op het oppervlak. Aan de kostenzijde aspect, witte kleur is de meest voordelige optie.
Ideeën voor Vrije Schilderkunst Keuken Kasten # 2; Paint in correlatie! Heb not krijgen? Schilderij in correlatie betekent dat je de kleur van de verf op basis van de omliggende kleuren van de kamer te selecteren. Bijvoorbeeld, als uw vloer is gemaakt van een donkerdere tint van zwart of bruin, dan verf de keukenkast in overeenkomstige schaduw als licht bruin. U kunt ook proberen de inverse kleurcombinatie, zoals het schilderen van de kasten weelderige witte als je een vloer van donker hout.
Ideeën voor Vrije Schilderkunst Keuken Kasten # 3; Een ander innovatief idee is dat van het gebruik van bepaalde vormen, thema's of kleuren voor het schilderen van de kasten. Om dit te doen, moet je een thema te selecteren voor de keukenkast, zoals bijvoorbeeld fruit. Eerste laag de keukenkast in geel. Dan kunt u verf miniatuur vruchten op deze verflaag, net als appels of bananen of perziken of peren. You kan ook gebruik maken deze vruchten op de kast aan de hand van marker pennen of stiften. Als je denkt dat je kunt niet de kleine miniature vruchten te trekken op de kast, dan is het ook mogelijk om een ​​set van stickers geplakt op de kast.
En als laatste, maar niet de minste, Gebruik je creativiteit. Probeer verschillende combinaties, interieur schilderen technieken, kleuren, tinten en thema, terwijl schilderen de keukenkasten. Als je hebt geprobeerd iets nieuws en het heeft fantastisch gewerkt, zet de keukenkast schilderij idee in het vakje "opmerkingen en delen met anderen.

No comments:

Post a Comment