Thursday 27 October 2011

Hair Color Correction

Stel je een situatie waar je wilde je haar gekleurd bordeaux (misschien) en het blijkt dat het een ramp geweest nadat je in de spiegel kijkt en kom te weten van. Het is zo'n enorme verlegenheid. Maar maak je geen zorgen, dat is niet het einde ervan. U kunt nog steeds haarkleur correctie en krijg de look je wilde of kunnen worden niet, maar u kan zeker ontdoen van de haarkleur storing. Immers, het is gewoon een haarkleur en niets anders! Ja, kan het gebeuren dat als de kleur is permanent, is het misschien een beetje hard, maar dan toch kan worden gedaan. Volgende stappen zal gooien een licht op haarkleur correctie.
How naar Hair Color Correction doen?
Voordat we daadwerkelijk gaan tot het corrigeren van de haarkleur, hier is een korte up van de dingen die je nodig zou hebben in het proces. U hebt een goede shampoo conditioner, semi-permanente haarkleur, en haar aandacht kit. ; Om te beginnen, het eerste ding u kon waarschijnlijk doen thuis, is te gebruiken zuiveringszout voor het wassen uw haar, Incase moet u de haren die belandde te donker of heldere corrigeren. Maak een oplossing van een gelijk bedrag van zuiveringszout en water met je shampoo. Dan na verlaten van het op voor ongeveer 10 minuten, spoelen met een deel van zuiveringszout en twee delen heet water op een acceptabel temperatuur. Dit een zeer gemeenschappelijke en populaire remedie onderschreven door de salons alsmede, om het haar kleurstof fade. ; Andere ding u kunt doen is, gebruik een goede shampoo-conditioner met goede hoofdroos bescherming. Was je haar meer dan eens, terwijl de shampoo in je haar voor een goed resultaat. ; Nu in de situatie waar je heb geprobeerd zowel deze oplossingen, en om uw ergernis, heb je nog te maken met de verschrikkelijke kleur, Don't Think Twice, gewoon naar een drogist en koop een kit om uw haarkleur te verwijderen . Volg de instructies terwijl je het doet, ga niet op een losgeslagen van haar kleuren ideeën! ; Deze dingen zijn beter, als je naar de schaduw donkerder te maken ipv verzachten. So donkerder over geblondeerd haar door het gebruik van een zelfgemaakte haarkleur correctie techniek. ; Geblondeerd haar heeft niets kan worden uitgesloten, dus in geval uw haar wordt ook koperkleurig of lichte, je zou moeten, voeg dan het verwijderen of elimineren van iets. ; Dus verdiepen haarkleur of verlaag het brassiness door het toepassen van natuurlijk haar glazuren van zwart thee, koffie of ongezoete cacao. ; Want the cacao brouwsel, meng cacao en yoghurt en maken het tot een dikke pasta en breng het gelijkmatig, uw haar na een shampoo. Vervolgens spoelen na vijf minuten. ; Dit moet worden herhaald voor minimaal drie keer. ; Hier volgt een illustratie van hoe je kan verzachten een diepere en een donkerdere kleur. Toepassing licht asblond voor het lichten of zachter een heldere of diepe kleur rood. Met behulp van een haarmousse dat dient het doel van de verwijdering van bronzen rode tinten ten goede zal komen. ; Een ander ding dat je kunt doen is als je een lichtere tint, dan gelden extra hete olijfolie of andere hete olie behandeling te gebruiken. Voor de chemische kleuren, warmte is de beste manier om zich te ontdoen van hen. Integendeel, als je het gevoel dat het haar is te licht voor uw smaak, net donkerder de kleur door gebruik te maken semi-permanente kleur. Maar houd in gedachten dat de semi-permanente kleur moet twee tinten donkerder naar de oorspronkelijke. Onder andere voor het lichten van de kleur, wast u uw haar met een goede zuiverende shampoo.
Haarkleur correctie is niet van een grote ruzie nadat alle, met uitzondering van de rode en de andere donkere tinten. Als je wilt funky kleuren anders dan je natuurlijke haarkleur kan je altijd gaan voor haarkleuren, maar onthoud altijd alle haarverzorging voorzorgsmaatregelen te nemen. Maar ik voel dat er niets is hetzelfde als uw originele haarkleur. Your originele haarkleur, of het nu bruin, zwart, rood, kastanjebruin, kan rotsen en geen kunstmatige kleur in deze wereld beat it!

No comments:

Post a Comment