Thursday 20 October 2011

Hoe je je haar Curly Zorg

Zonder te verslaan rond de struik te veel, kom ik meteen naar het punt. Ik ben een persoon die van nature steil haar (waar ik zeer blij mee, door de manier) en ik houd vrouwen met Jennifer Aniston-type kapsels. Maar ik moet toegeven dat, als er een ding dat kan garanderen (jawel, garantie) om een ​​vrouw kijken nog mooier, vrouwelijk en mooi, hij is krullend haar. Ik weet niet waarom en ik weet niet hoe. Maar er is iets over krullen en krullend haar dat direct weerklank bij mij en bijna krijgt me kwijlen. Daarom, poker rechte Jennifer Aniston - cool; gekrompen en krullend Shakira - HOT!
Dus voor alles wat je lieftallige dames die overwegen some nieuwe kapsel stijlen en ideeën, waarom denk niet dat het krijgen van een krullen? Hier is hoe je haar krullend maken.
Hoe u uw haar Curly maken; Wij zullen kijken naar de verschillende mogelijke methoden gebruiken die u kunt uw haar ook werkelijk krullend (of matig krullend, als dat is wat je wilt). Eerst zullen we een blik op een enkele natuurlijke manieren waarop u uw haar krullen.
Hoe maak je je haar van nature krullend; Als je gekrompen kapsels Madonna's uit en wil je jezelf een soortgelijk ook, hier is hoe het te doen. In de eerste plaats, was je haar met een milde shampoo. Volg het met een crèmespoeling. Make ervoor dat u alleen de helft van conditioner die je anders normaal zou gebruiken. Spoel uw haar en dep hem droog met een zachte handdoek. Geen gebruik maken van een föhn. Poets deze met een grove kam om eventuele klitten te verwijderen. Het volgende wat u zou moeten doen is een deel in drie of vier gelijke delen. Vlecht het haar in elk van deze secties. Laat het vlechten blijven zo lang mogelijk. Nadat u ongedaan maken van de vlechten, spuit een beetje van het bedrijf haarlak op je golvend, krullend haar om de look te verbeteren en het te laten schijnen.
Als alternatief kunt u ook kiezen voor de beproefde methode van het gebruik van haar rollen. Nogmaals, wassen, conditie, spoel af en dep je haar droog. Vervolgens afzonderlijke je haar in meerdere secties (het aantal afdelingen zal afhangen van hoeveel rollen je hebt). Vanaf de uiteinden, werk je haar in de rol en omhoog bewegen naar je hoofdhuid. Zodra u bij de hoofdhuid, zet de roller met de hulp van een bobby clip of een roller pen. Laat de rollers blijven in deze positie voor een paar uur (liefst 's nachts). Zodra u opent de rollen, zachtjes uw haar stylen met je vingers aan die mooie krullen die je verlangen waren te bereiken.
Welke producten je haar Curly?; Tegenwoordig een van de meest populaire manieren om te krullen je haar met behulp van een speciale haarverzorging producten, variërend van krul scrunchen gels die krultangen. Als u wilt weten hoe steil haar krullend maken binnen een paar minuten, dan is een krultang is wat je nodig hebt. Krultangen zijn een snelle en probleemloze manier om krullen. In het geval van haar rollen, moet je ze in stand te houden voor een paar uur op zijn minst, om fatsoenlijke krullen te krijgen. Echter, met behulp van een goede kwaliteit krultang, kan hetzelfde worden bereikt binnen een kwestie van een paar minuten. Echter, aangezien een krultang warmen om te krullen je haar, moet je uiterst voorzichtig zijn tijdens het gebruik of anders kan je haar beschadigen. Curl scrunchen gels en mousses zijn een andere zeer populaire manier van het verkrijgen van dat krullend kijken in een kwestie van minuten. Na het wassen en conditioneren je haar, droog het met een zachte handdoek. Terwijl het nog vochtig is van toepassing een royale hoeveelheid volume mousse of gel om je haar. Nadat u Verdeel het gelijkmatig, kneed je haar met behulp van uw handen. Zijn plaats te houden voor een paar seconden. Na uw los, spuit het met een bedrijf haarlak om het in vorm te houden en te geven wat extra stuiteren.
Dus alles wat je mooi recht haar dames, als je verward over hoe je je haar krullend te maken, stel ik ga voor een van de hierboven genoemde opties. Als je tijd in handen kiest sommige natuurlijke methoden. On het andere kant, als het een last minute dinner date en dertig minuten is alles wat je hebt, kun je kiezen voor de beste haarproducten voor krullend haar dat wil zeggen scrunching gel of de curling ijzer als een nette snelle oplossing.

No comments:

Post a Comment