Wednesday 19 October 2011

How to Repair Stucco

Stucwerk is samengesteld uit water, een bindmiddel en de bouw aggregaat dat voornamelijk wordt gebruikt als een versterking materiaal. Het is een bouwmateriaal en het geeft de muren, een aantrekkelijke look. Bovendien is het duurzaam en weerbestendig. Het gebruik van stucwerk in de Verenigde Staten dateert uit de negentiende eeuw. St John's Church, Washington DC is een voorbeeld van een van de belangrijkste stucwerk structuren van de negentiende eeuw. Stucwerk werd beschouwd als een veel betere, goedkoop, droger en warmer materiaal dan de bakstenen door Andrew Jackson Downing, die was architect van die tijden. Stucwerk is van twee soorten, de traditionele en de moderne. The traditioneel stucwerk bestaat uit water with along zand en kalk whereas de moderne een bestaat uit zand, water en limoen en Portland cement. De moderne stucwerk is een cementgebonden pleister wandbekleding gebruikt voor buitenmuren van het gebouw. Soms kan ook bestaan ​​uit een mix van additieven die synthetische acrylverf en vezels bevatten. Dit mengsel wordt toegevoegd met als doel om de sterkte te verhogen. Andere dan de muren, stucwerk kan ook worden toegepast op hout. Uit de bovenstaande uiteenzetting, is het duidelijk dat stucwerk is een vitale materiaal aan de muur en ook voor woonaccessoires doeleinden te versterken. Stucwerk repair noodzakelijk wanneer het tekenen van beschadiging vertoont. Dus laat ons weten hoe u stucwerk herstellen.
Stappen te repareren Stucco
Stucwerk reparatie is niet een moeilijke klus, maar vereist slechts enige oefening perfect doen. Met het oog op de praktijk, kunt u stucwerk repair proberen, op panelen die gaten bevatten op. Zodra u met succes te helen die scheuren, je kunt verplaatsen naar aanleiding van het eigenlijke werk doen.
Materiaal dat nodig is
U zult Portland cement, bitumen, polyvinylacetaat (PVA) bindmiddelen nodig, gedempt lappen, een zachte borstel, latexverf, enkele tuinslangen en bijlagen, verfrollers, primer, hamer, beitel, afdichtingsmateriaal, emmer, een glasvezel doek en voldoende hoeveelheid bouwers zand.
Procedure voor de Stucco repair; De eerste stap in het repareren van buiten stucwerk is om de scheur gebied volledig genieten met de hulp van een slang. Zo ja gedaan, dan zou de stuc niet scheiden van water uit de nieuwe mortel en zou dus te voorkomen afbrokkelen. ; De volgende stap is om de mortel te bereiden door het mengen van wat water tot een deel van de Portland cement en ongeveer vier delen van de bouwers 'zand. Ervoor te zorgen dat de mortel geworden dik genoeg om gebruikt te worden voor het werk. ; Verder neemt de polyvinylacetaat bindmiddel en dekking van de gekraakte ruimte. ; De band zou iets kleverige enige tijd blijven dan ook, de mortel op de crack op dit moment zelf toe te passen. Dit zou vast de obligatie en de mortel goed aan de crack. ; Nu, dekking van de gekraakte gebied met de hulp van bitumen-gecoate glasvezel. ; Verder, de glasvezel moet worden opgelost in de plaats. U kunt dit doen door te drukken op een verfroller overheen. ; Breng bitumen naar de spleet gebied dat nu en laat het drogen. Bij drogen van de eerste laag, past u de tweede laag en verdeel het gelijkmatig met de hulp van zachte borstel, zodat de vacht niet uit te blinken als een vreemde plek op de muur; U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe je een stucwerk schilderen? Nou, het is niet moeilijk. Gebruik de primer om de gepatchte gebied van verf en laat de primer drogen. Toepassing een andere primer en zorg ervoor dat de nieuw geschilderde gebied moet een deel van de rest van de muur look. ; Enkele tips om te onthouden tijdens het herstellen gepleisterde Mocht je ooit verticale scheuren van de onderkant van de muur te vinden voor het raam of vanaf het dak van de muur naar de deur, zijn deze scheuren gerepareerd van een professional. Als zodanig, scheuren duiden op een fout in de fundering van de muur. ; Zeer kleine barstjes die kleiner zijn dan 1 / 8 inch kan worden gevuld met een superieure kwaliteit kalefateren. Liever met behulp van een kit dat schilderij staat op het na toediening. ; Voor het schilderen een gepleisterde altijd de voorkeur aan een acryl verf op basis van die vocht verhindert zich ophopen in de stuc verf. ; Dus je hebt gezien, dat stucwerk reparatie niet is te allen een lastige klus. Stucwerk installatie kan worden gerealiseerd met voldoende praktijk, gevolgd door een goede uitvoering van de bovenstaande procedure bij het verkrijgen van dat recht afwerking van uw muren.

No comments:

Post a Comment