Saturday 22 October 2011

Haarkleur voor mannen

Tegenwoordig is voortijdige vergrijzing van het haar vaak waargenomen bij mannen. Een eenvoudige manier om grijs haar te verbergen is het gebruik van haarkleur. Oprukkende grijze haren kunnen gemakkelijk worden gemaskeerd met haarkleur voor mannen. Vandaag de dag is het wijzigen van de haarkleur een trend geworden onder de jongere generatie. Er zijn tal van opties beschikbaar als het gaat om het kiezen van de haarkleur. Echter, de meest populaire zijn zwart en bruin. Een bijzondere haarkleur voor mannen zal ook worden vervaardigd in verschillende tinten. Bijvoorbeeld, als u wilt de kleur van je haar bruin, dan is de basiskleuren verkrijgbaar in bruin kleur licht, medium en donker. In het geval een groot deel van je hoofd is bedekt met grijze haren, dan het toepassen van een donkerdere tint is een betere keuze. Je moet er een die je persoonlijkheid aanvult kiezen. De keuze van de kleur past bij uw natuurlijke haarkleur is de weg te gaan.
Onconventionele Shades
Er zijn enkele unieke haarkleuring ideeën waarmee u sport een andere look. Opvallen in de menigte door het verven uw haar met onconventionele tinten zoals verbluffende groen, lichtblauw of donker roze. U kunt gaan blond of hebben een roze streep die je leuk vindt om te pronken. Er ontelbare manieren om haarkleur in schandalig tinten dat funky look krijgen.
Haarkleur Soorten
Afhankelijk de hoeveelheid tijd de kleur zal mee, zijn haarkleuren ingedeeld in 4 hoofdtypen die hieronder worden vermeld. Deze kleuren zijn geformuleerd indachtig de verschillende individuele behoeften.
Permanente haarkleuren: Deze permanente haar producten worden gebruikt in de salons. Permanente haarkleuren donkerder of effectief lichter uw haar een natuurlijke look verstrekken. Permanente haarkleuren worden geabsorbeerd in de haarschacht en algemeen niet weggaan gemakkelijk, maar kan fade mettertijd. Ammoniak en peroxide zijn de belangrijkste bestanddelen van permanente haarkleuren, en deze soms negatief beïnvloeden het haar.
Tijdelijke haarkleuren: Zoals de naam suggereert, tijdelijke haarkleuren bestaan ​​slechts voor een beperkte duur. Wassen het haar eenmaal voldoende is om de reiniging van de tijdelijke haarkleur. Gebruikt voor speciale gelegenheden zoals feesten, concerten en feestdagen, tijdelijk haarverzorgingsproducten zijn er in verschillende soorten, zoals sprays, gels en spoelt. Dus of het is onverwachte grijze haren bedekken of proberen een nieuwe look, tijdelijke haarkleuren zijn de beste keuze. Kan echter overmatig gebruik van deze kleuren resulteren in mannelijke haaruitval.
Semi-permanente Hair Kleuren: Deze kleuren gedeeltelijk penetreren de verschuiving en kan weerstaan ​​herhaalde wassen. Echter shampooën voor 4 - 6 keer desintegreert de kleur uit het haar. Tegenstelling tot permanente haarkleur gaat deze type kleurprobleem bevatten geen ammoniak. Zij bieden een meer helderder look en zijn veilig voor breekbare of beschadigd haar.
Demi-permanente Hair Kleuren: Deze haarkleuren doorgaans duren 25-28 shampoos en zijn verkrijgbaar in diverse tinten. Demi-permanente haarkleur blijft in je haar al geruime tijd voordat vervagen. Zij bieden een effectieve manier te maskeren grijze haren. Deze kleuren sieren het haar en geven een karakteristieke glans aan het. Ze doen een groot werk van verduistering van de haren. Deze haarkleuren bevatten peroxide in kleine bedragen, die haarbeschadiging betekent zekere mate kan plaatsvinden.
Kiezen van de juiste haarkleur voor mannen kan geven een levendige en glanzende kijken naar uw haar. Check out de nieuwste trends in haarkleur dat u interessant vindt. U kunt altijd een bezoek aan een mannen salon te weten over de exacte kleur die je kapsel en de teint past.

No comments:

Post a Comment