Saturday 15 October 2011

Rebound Relaties - Heeft ze werk

Wat zijn rebound relaties? Een rebound relatie is een je in net na een break-up. Het is een relatie die u in beslag nemen op de 'rebound'. Waarom doen mensen dit? Nou, na een break up, als je aan je vrienden hoe u maximaal over een break, ze zullen u vertellen dat de oude dating tip over je hoeft te krijgen in een nieuwe relatie. Niet dat ze verkeerde zijn, kunnen een nieuwe relatie maak je get over een oude. Maar het probleem met een rebound relatie is wat haar naam u vertelt erover. Is het een 'relatie op de rebound'. Dus, doe rebound relaties werk? Hier is het antwoord op uw vraag, 'rebound relaties - werken ze?'
Rebound Relaties - Hebben ze werk?; Naar mijn mening, het meest van de tijd, rebound relaties gewoon niet werken. Laten we even de gebeurtenissen die leiden naar en gebeuren in een rebound-relatie. ; Event # 1: Je breekt je / gedumpt door iemand die je echt graag. ; Event # 2: U mokken en zich afvragen, "Waarom heeft hij of zij mij verlaten? '. ; Event # 3: Uw vrienden kunnen niet hebben dat je verdrietig. Zij nemen u mee naar bars en lounges om u te bewijzen dat er nog veel meer 'vissen in de zee'. U, aan de andere kant, mokken. ; Event 4: Eindelijk, na een veel te overtuigen, en je eigen wens aan te tonen aan uw ex-vriendje / ex-vriendin dat dumping je was een grote fout, je haak met een nieuw iemand. ; Event # 5: U parade je nieuwe vriendin / vriend in de buurt overal. Je volgt je ex en pronken met het feit dat je inderdaad kunnen vinden 'ware liefde'. Uw ex niet schelen. ; Event # 6 Nadat je je realiseert dat je ex niet eens geven uw nieuwe relatie een tweede blik, en is in feite best tevreden zijn met zichzelf, en je beseft dat het uitgangspunt van uw huidige relatie - wraak, zelf is niet alleen een verkeerde manier om een ​​relatie te beginnen, maar is ook een vreselijke flop en je bent niet eens zeker van de laatste van uw nieuwe vlam naam, weet je dat het voorbij is. ; Al met al een slechte ervaring voor alle betrokken partijen.
Wat ging er mis hier? Eenvoudig gezegd, dit rebound-relatie was geen relatie. Het was een regeling. Het uitgangspunt voor een relatie moet liefde en een gemeenschappelijk verlangen om elkaar gelukkig te houden zijn. Als je bent begonnen uw relatie met de doelstelling van het verkrijgen van wraak; goed, dan is het gaat om een ​​behoorlijk slechte ervaring voor u en een slechtere ervaring voor de 'liefde' u vinden op de rebound (die je waarschijnlijk badmouth voor het behandelen van hen de weg je deed). Lees verder voor rebound relaties - hoe lang ze duren?
Rebound relatie Advies; Dus, wat is de beste relatie advies vast te stellen dat pijnlijke, breaky hart? Nou, rebound relaties na een echtscheiding of na een relatie uiteenvallen zijn niet de weg te gaan. Ja, je moet naar een nieuwe, maar niet iemand te vinden! Neem uw tijd, zoek iemand die je echt leuk, iemand die je heel veel gemeen hebben met iemand die je denkt dat je kunt liefde voor de rest van je leven (je mag niet, maar het is altijd beter om te beginnen op die positieve noot!) . Een liefdeloze rebound-relatie laat slechts een spoor van gebroken harten en Mends geen. Altijd onthouden die lijn ... liefde is nooit jaloers ... never schept ... niet onfatsoenlijk gedragen ... enzovoort.
Aan de andere kant, als je in een relatie met een persoon die net uit een slechte break up, wegrennen. Vrouwen zijn meer geneigd te vallen in een relatie met een man die op zoek is naar een rebound, omdat hun zorgzame, moederlijke natuur leidt hen in medelijden voor hen en hen helpen bij de kosten van het eigen van de vrouw trots en tijd. Dus de beste relatie advies voor vrouwen is om weg te blijven van dergelijke jongens. Het is zeldzaam dat een man zal vallen voor een vrouw op de rebound. Als je niet weet of de persoon die je bent datering is wel voor wraak / zelfbeeld verbeteren, de rebound relatie borden zijn vrij gemakkelijk te identificeren. Ze luisteren niet, ze kijken rond, ze niet praten, als ze praten doe - het gaat over hun ex, ze nemen je mee op een reis naar detective hun ex te volgen, en het ergste geval is wanneer zij oneerlijke vergelijkingen te trekken tussen you en de verdoemden ex, met je wezen op de achtergestelde kant in de vergelijking. Dump dat persoon, je verdient beter!
Nu, na alles wat ik heb gezegd, is het aan jou om te beslissen over rebound relaties - ze werken. Als het gebaseerd op liefde, het doet. Als het gebaseerd is op wraak, je gaat naar beneden!

No comments:

Post a Comment