Thursday 20 October 2011

Tuin Bruiloft Receptie Ideeën

Tuin bruiloften zijn een goede optie om vele redenen: de natuur prachtig is en vereist weinig verfraaien, de meeste tuin locaties zijn geschikt voor grote bijeenkomsten, en ze zijn goedkoper te huren dan een overdekt balzaal. Uw locatie-opties variëren van uw eigen achtertuin, een openbaar stadspark, of op een prive-landgoed of in de tuin. Terwijl uw eigen erf is een goede optie voor de huiselijke sfeer biedt, een eigen stuk land is geweldig voor de privacy en het landschap, maar als de kosten een factor is, kunt u een openbaar park werk te maken. Het enige nadeel is hier de mogelijkheid van vreemden Waltzing in en snacken op de hors d'oeuvres. Terwijl elke locatie komt met zijn voor-en nadelen, de ene verrekend bij is meestal degene die past in de begroting en speelt in op de benodigde ruimte. Zodra uw locatie is besloten, kunt u deze tuin bruiloft ideeën om te helpen tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Ideeën voor een tuin Bruiloft Receptie
Dekking: Een van de voornaamste aandachtspunten in een openlucht bruiloft is de mogelijkheid van het gehele evenement wordt een wash-out. Uw oplossing ligt in een tent, niet alleen voor de bescherming die zij bieden, maar voor de sfeer die het creëert. Hier zijn een paar tuin huwelijksreceptie tips: plaats uw tent op een vlakke ondergrond, bij voorkeur op een hoog niveau, installeer ondergrondvloeren (triplex / vinyl) als het terrein is oneffen, en water accumuleert na een douche, en ervoor te zorgen dat er geen enkel nut lijnen overhead. Komt naar de grootte van de tent vindt het moeten worden gebaseerd op het aantal gasten, en of er behoefte is aan moet ruimte zijn voor het diner seating en dansen. Uw tent opties omvatten de traditionele pool tenten, of het steviger, zij het dure frame tenten.
Verlichting: Verlichting is een andere zeer belangrijke factor en kan toevoegen aan de romantiek van de gelegenheid. Een hedendaagse optie is het gebruiken van verschillende kleurenpaletten, die afwisselend in de loop van de nacht. Bepaalde kleuren zijn geadviseerd, afhankelijk van de stemming die je wilt maken. Rode en oranje tinten maken opwinding en spanning op uw gasten, terwijl blauw en paars maken een rustige, ontspannen sfeer, waar gesprekken flow met gemak. Als uw focus is prachtige foto's waarop uw interieur en de gasten op hun best uitzien, gouden en oranje tinten zal je helpen dit te bereiken. Voor warmte en comfort, gebruik tinten roze.
Decor: Tuin huwelijksreceptie decoraties zijn het beste als ze minimaal, voor de natuur biedt u zalige ready decor. Echter, bloemen zijn de perfecte aanvulling op een natuurlijke omgeving, en kan gebruikt worden als tafel centra of geschorst, samen met krullend-wilg ballen over tafelbladen. Grote regelingen kunnen worden geplaatst op hoge sokkels of in het Engels tuin-stijl urnen, tussen tabellen. Rozenblaadjes gestrooid kan worden in fonteinen, een daling van grazige gangpaden, of geplaatst in de zakken van tule. Kaarsen geplaatst over de locatie kan een betoverde sfeer zo te creëren, creatief zijn in de manier waarop je ze kunt gebruiken.
Andere tuin huwelijksreceptie ideeën oa het opzetten romantische foto tabel with afbeeldingen van paren familie (siblings ouders, grootouders enz.). Je kon ook ophangen feestelijke papieren lantaarns van takken of de luifel, en das linten op verschillende plaatsen, waar ze kunnen wapperen in de wind. Mooie tafellakens zijn een belangrijk onderdeel van de bruiloft decoraties. Use elegante, vloer-lengte onder-tafelkleden, over die je kunt pure of kant stof van uw themakleur plaats. Ook uw stoelbekleding kunnen worden een basis wit, met een stukje pure of satijnen stof vastgebonden in een boog rond de stoel naar achteren.

No comments:

Post a Comment