Friday 21 October 2011

Handgeschilderd Nail Designs

Lange en goed verzorgd nagels zeker kijken mooi. Hoewel klein, ze zijn een van de meest bewonderde en belangrijk element van een prachtige look. Toepassing van een nagellak, matching aan je outfit is een passe. Nail ontwerpen zijn in de mode, die een zeer trendy look geeft. U kunt ze gelijk aan het ontwerp op je outfit. Als u denkt dat gladde nagellak is altijd beter dan plakken die stickers en stickers op je nagels, dan gewoon chill. U kunt met de hand beschilderd nagel ontwerpen om het uiterlijk van je nagels te versterken. Nail ontwerpen zijn een doe het zelf kunst en volledig een leuk gevuld activiteit.
How naar Hand Painted Nail Art Designs doen?
Stap 1: U hoeft niet te gaan voor een manicure, maar uw nagels moeten schoon, goed getrimd en mooi vormgegeven. U kunt dit doen door gewoon het schoonmaken van uw nagels grondig met een nagelborstel, vorm ze met een spijker Filer, duw de nagelriemen en gebruik vervolgens een spijker buffer.
Stap 2: Kies de spijker kleuren voor het ontwerp en de basis kleur van de vacht. En koop de basislaag, de toplaag en de borstels voor de delicate ontwerpen work over uw nagels. Gebruiken dunne borstels voor de beste resultaten.
Stap 3: Begin met de toepassing van de basislaag over uw nagels. Neem nu een basiskleur op basis van de achtergrond die u wilt hebben voor de nail design. Breng twee lagen van dit basiskleur en wacht op de eerste laag goed drogen, voordat de tweede. Laat de nagellak goed drogen voordat je begint met de nail design.
Stap 4: Nu, de echte lol van de hand geschilderd nagels ontwerpen begint. Neem een ​​fijne borstel, een nagel lak kleur van uw keuze, en beginnen met de ontwerpen. Geloof me, als je eenmaal begint, zul je voelt dat je nagels zijn de beste doek te schilderen over en ontdek uw creativiteit. Je kunt putten sommige ontwerpen op een papier met potlood, en kies vervolgens een voor uw nagels. Het zal gemakkelijker zijn om een ​​exemplaar in plaats van direct te proberen het op je nagels, als je niet zo goed in het schilderen.
Stap 5 Zodra u klaar bent met het schilderen van de ontwerpen, laat uw nagels helemaal droog zijn. Na de Poolse droogt, breng dan een laag topcoat. Dit beschermt uw hand geschilderd nagels ontwerpen, en laat ze voor een verblijf van langere duur dan je nagels.
Stap 6: Houd katoen ballen en zuivere aceton om nagellak te verwijderen handig om snel herstellen van eventuele fouten. Zorg ervoor dat u zich in een plaats waar u niet gestoord worden. Leg een doek om te vegen om te zorgen voor eventuele lekkages te nemen tijdens je werk. Deze nagel kunst moet totale concentratie en geduld.
Tips over het kiezen Handgeschilderde Nail Designs
De volgende tips en ideeën voor nail art designs geven u een aantal prachtige nail art ideeën die draagbaar, ongeacht de gelegenheid. ; Denk eraan, niet meer dan drie kleuren voor nail design te gebruiken, omdat die afleiden. ; U kunt kiezen uit twee kleuren die voldoen aan uw outfit en maak een mooi patroon. Houd de basiskleur van de nagellak hetzelfde als de basiskleur van je outfit. ; U kunt strepen als je het dragen een outfit met strepen. ; Ga voor kleine bloemen als je het dragen van een bloemmotief. ; Eenvoudige stippen over je nagels ook kijken geweldig. Gebruik dezelfde kleur voor elk puntje because veelkleurige stippen niet kijken aantrekkelijk. ; Freehand ontwerpt ook goed kijken uit over de nagels. Nogmaals, gebruik maken van een enkele kleur voor het gehele ontwerp, het ziet er gewoon geweldig. ; Probeer hetzelfde ontwerp op elke nagel te maken, hoewel een aantal zeer kleine verschillen zijn altijd mogelijk. Vermijd afwisselende ontwerpen, dat wil zeggen hetzelfde ontwerp op alternatieve nagels. ; Als je niet de totale geschilderde look, gewoon spelen met de toppen van uw nagels wilt. Het maken van prachtige patroon op je nagel tips en laat het resterende deel van je nagel vlakte. Dit geeft een unieke kijk op de nail art. ; U kunt ook houden de basiskleur transparant en rechtvaardig gekleurde nagellak te gebruiken voor het ontwerpen. Dit geeft een trendy look, maar nogmaals, niet te veel kleuren. ; Probeer vlekken tweekleurig kunnen worden aan het uiteinde van de nagels, in een mooi patroon als je niet goed in delicate tekeningen. ; Dus, probeer de bovenstaande tips en maak uw eigen unieke en creatieve ontwerpen nagel. Handbeschilderd nagel ontwerpen zeker geeft een erg schattig om uw eenvoudige gepolijste nagels. De nail art zal niet uit te dragen op zijn eigen, je moet om het te verwijderen, samen met uw nagellak, met behulp van een nagellak remover. Volg de nagelverzorging routine, probeer je hand op nagel designs en plezier hebben.

No comments:

Post a Comment