Friday 28 October 2011

How to Make ballon Arches

Ballon bogen maken van een elegante en mooie aanvulling op elke party decoratie of het nu verjaardagen, huwelijksjubilea of ​​een nieuw jaar feest. Ze zijn heel makkelijk te maken en zijn bovendien zeer betaalbaar. U kunt vul de ballonnen met hete lucht of helium. Helium ballonnen nodig minder steun, maar wacht niet te lang alleen voor 10 tot 12 uur. In tegenstelling, heteluchtballonnen vereisen een sterke en stevige steun echter niet te lang voor een langere tijd. Ja, zijn wat wacht je op? Alleen beslissen over de primaire zaken als wat je wilt in te vullen de ballonnen, de kleur van ballonnen, enz. en dit artikel zal u vertellen hoe u ballon bogen make lezen.
Genoemde Hieronder worden de twee methoden die u kunt gebruiken om de ballon bogen te maken.
Methode # 1; Materialen: met 18 inch ronde latex ballonnen, helium tank, kite string en ballon gewichten.
Procedure:; Aan het ene uiteinde van de vlieger string, voeg een gewicht en blazen alle ballonnen met helium gas. elkaar verbinden van twee ballonnen door te knopen ze met elkaar. Deze manier zullen paren van de ballonnen worden gevormd. De vlieger tekenreeks moet worden gehouden tussen de knopen. Voor dit doel, samen houden twee sets van twee ballonnen en draai de ballonnen collectief met de string tussen. Schuif dit cluster van ballonnen richting het gewicht. Herhaal de bovenstaande twee stappen totdat de boog wordt van een gewenste grootte. Na die, das de andere kant naar de tweede gewicht die het werk van het bouwen van een ballon boog zal voltooien. Voor het verplaatsen van de ballon boog naar een gewenste locatie, verplaatst u door het dragen van de gewichten. Voor het verplaatsen van zowel de gewichten gelijktijdig, zijn twee mensen nodig. U kunt altijd kiezen voor de kleur van de ballonnen op basis van de partij thema.
Methode # 2; Materialen:, aluminium staaf of PVC pijp, elektrische tape, ballonnen, mini verlichting, bloemen, kralen en linten.
Procedure:; Met het oog op het frame maken, zul je sterk en stevig materiaal vereisen, zoals een aluminium staaf of PVC pijp. Een boog kan worden gemaakt met behulp van de buizen voor het maken van de zijkanten van het frame terwijl de curve kan worden gemaakt van de staaf. Bevestig zowel de materialen met behulp van een elektrische band. Blaas een ballon en je kunt het gebruiken als een sjabloon die ervoor zal zorgen dat alle ballonnen van dezelfde grootte. Maak een set van vier ballons. U kunt vormen een patroon van verschillende kleuren van ballonnen of u kunt gebruik maken van alle ballonnen van dezelfde kleur. De volgende stap is om de ballon clusters hechten aan het frame, die gaat draaien de ballonnen rondom het frame. Dit dient te gebeuren na voorafgaande voldoende informatie met betrekking tot BALLONVOUWEN tips en trucs. Start vanaf het ene uiteinde van het frame en blijven doen tot je onder het gehele frame. Voor het afdekken van de gewichten kunt u bijvoegen extra ballonnen aan het einde van het frame. Bevestig de boog aan de muur of plafond met behulp van een draad. Nadat u klaar bent met het bevestigen van alle ballonnen, veilig te eindigen met zware voorwerpen zoals zand zak, bakstenen, enz. Dit kan ook worden bevestigd aan vrijstaande objecten, zoals tafels, stoelen, enz. Als de boog is in de buurt van de deuropening, dan kun je bevestig deze aan de deur frame met de hulp van een string. Terwijl je dit doet, zorg ervoor dat de ballonnen niet barstte. U kunt een aantal toe te voegen aan decoratie ook deze boog als snaren van mini-verlichting, bloemen, kralen, linten, enz. Als u met behulp van mini-lampjes, zorg ervoor dat de snoeren niet warm te krijgen en ervoor te zorgen dat de snoeren goed zijn verborgen.
Ballon bogen in een partij decoratie is meestal het belangrijkste doel voor de kinderen om hun party games, gecontroleerd of zonder toezicht uit te voeren. Het houden van dit aspect in het achterhoofd ook kunt u van plan kinderen verjaardagsfeestjes, waar je kunt komen met een aantal party games met de boog als de voornaamste focus. Ik hoop nu dat jullie allemaal zijn ingesteld op je huis te decoreren met ballon bogen, en als een van je vrienden hebben een twijfel over hoe ballon bogen te maken, dan kun je zeker op te lossen voor hen. Deze zelfgemaakte partij decoratie zal een elegantie zeker toe te voegen aan het hele thema.

No comments:

Post a Comment