Wednesday 19 October 2011

Palm Tree Soorten

Palm bomen behoren tot het gezin Palmae, en zijn wintergroen (meestal tropische) bomen. Meestal zijn deze bomen staan ​​enkele stam bomen met bladeren die zijn veren of gevormd ventilator. Deze bomen zijn de meest gemakkelijk te onderscheiden van alle palmboom soorten en zijn verkrijgbaar in de vorm van meer dan 2500 palmboom soorten. Deze bomen staan ​​in de volksmond gebruikt om zwembaden, achtertuin retraites, spa's sieren, etc. om een ​​betoverende tropische look te bekomen. De grotere handpalmen worden gebruikt voor het toevoegen van dramatische uitspraken in de groenvoorziening, terwijl de kleinere palmen zijn bijna overal in containers geteeld.
Soorten palmen; Palm bomen worden gescheiden in twee typen, afhankelijk van hun bladstructuur. De twee typen zijn handvormige and geveerd, waarbij de handvormige typekenmerken bladeren strekte zich uit van een centraal punt als vingers. De gesteelde type, aan de andere kant, heeft een apart folders die zich uitstrekken van de kant van de centrale stengel's. Trouwens, de fundamentele scheiding, afhankelijk van het blad type, palmen ook verschillen in hoe winterharde ze zijn en hoe groot ze groeien.
Waaierharen Type; Lady Palmbomen: Dit type palmbomen lijken als bamboe klontjes, en zijn de kortste van de palmboom soorten rijpen tot een hoogte van 4-8 meter. Deze bomen prefer schaduw gefilterd licht en hebben de capaciteit om temperaturen van 22 graden Fahrenheit weerstaan. Deze palmen hebben koffers met grove, donkere vloerbedekking en diepgroene blad. Hun kleine formaat maakt ze een favoriete kamerplant keuze. Deze palmen prefer veel vocht, vooral in de warme zomermaanden.
Kool Palm Tree: Dit type omvat palmbomen die zijn zeer geschikt om te gebruiken als framing bomen of als straat aanplant. Deze bomen zijn ideaal voor de kust vlekken en kan skyrocket tot een hoogte van ongeveer 90 meter het geven van een glorieuze look. De kool palmboom is de toestand boom van Zuid-Californië en Florida. Bovendien, het maakt ook haar aanwezigheid op de grote zegel van Florida en Zuid-Californië vlag. Kool palmen functie kleine, glanzende, groen tot zwart fruit en goed groeien in moerassen, kustgebieden en moerassen.
Florida Silver Palm: Deze palmen zijn over het algemeen gebruikt voor versieringen in verschillende landschappelijke ontwerpen. Ze zijn tegen de droogte met een hoge zouttolerantie, dat is waarom ze zijn in het voordeel van strandvakanties keuzes. Deze bomen bereiken een hoogte van 25 meter en zijn voorzien van grote, afwisselend, het verspreiden van bladeren die drukke aan de top van de boom.
Washington Palmbomen: Deze palmen zijn snel groeiende, hoge, landschap palmen. Ook bekend als de Mexicaanse fan palm, deze zijn afkomstig uit de Mexicaanse woestijn, waar ze de neiging om te groeien in de buurt van de permanente, oppervlakte water bronnen. In de noordelijke gebieden van Florida, deze palm is heel winterhard, bestand tegen temperaturen enkele graden onder het vriespunt, zonder in aanraking te merkbare schade.
Geveerd Type; dadelpalmen: Deze vaste plant bomen zijn in het algemeen hoge bomen met een lange gevederde bladeren, dalend naar patronen op de houten stam te vormen. Female dadelpalmen beginnen te datums wanneer ze een leeftijd van vijf jaar (gemiddeld) aanwezig uit de tijd van uitloper planten dragen. De prachtige data groeien in grote klompen aan de bovenkant van de dikke dadelpalm stammen. Dadelpalmen een leeftijd bereikt van bijna 150 jaar en zijn perfect exemplaren te groeien langs wegen en lanen in rijen.
Royal Palms: Deze palmen zijn sierlijke palmen met een majestueuze lucht, en kan bereiken hoogtes van ongeveer 100 meter. Deze soorten palmen zijn inheems in moerassen cipressen en voldoende water en zonnige omstandigheden dit vereisen. Deze sierlijke bomen bezitten zout kletsnat en zijn opstandig tegen de wind. Het beste deel over deze palm is dat bijna alle onderdelen kunnen worden gebruikt, in sommige of de andere manier. Royal Palms geschikt zijn voor decoreren lanen, zoals de stam is leegte van filialen.
MacArthur Cluster Palms: Deze palmboom soorten zijn goed geschikt om te groeien in serres en binnentuinen. Ze groeien in clusters, zijn dus ook wel aangeduid als cluster palmen. MacArthur cluster palmen zijn inheems in Australië en groeien goed in indirect zonlicht (van laag naar heldere) van de oost / west / zuid. Deze palmen bereiken een hoogte van ongeveer 25 meter.
Butia Palms: Deze palmbomen een hoogte bereiken van 10-20 meter op de vervaldag. Ze zijn voorzien van licht groen tot blauwachtig groen geveerde bladeren, die ongeveer 2-4 meter lang. Butia palmen zijn een langzaam groeiende variëteit. De bladeren zijn licht groen tot blauwachtig grijs. Deze palmen zijn een van de meest winterharde palmen veren, want ze kunnen temperaturen zo laag als tolereren?10 graden C.
Queen Palmbomen: Deze elegante, tropische palmbomen zijn inboorlingen naar Zuid-Amerika en zijn een van de meest gebruikte palmbomen in de wereld. Ze worden gekweekt in de straten en parken van tropische en subtropische gebieden, en kan ook worden gekweekt als kamerplant. Koningin palmen kunnen bereiken een hoogte van 50 meter en tijdens de lente, opvallende bloeiwijze is geproduceerd. Glorieuze gele bloemen verschijnen in lange clusters opknoping uit de boom. Koningin handpalmen kunnen matig verdragen droogte, en zijn ook gevoelig voor orkanen en hoge windsnelheden.
De bovengenoemde soorten palmen zijn slechts een topje van een ijsberg. Er zijn talloze variëteiten van palmbomen groeien over de hele wereld. Deze palmbomen zijn perfect te doen over de tropische look in de buurt van zwembaden, spa's en retraitecentra. Afhankelijk van de omstandigheden van de regio, kan men kiezen voor de juiste palmboom type.

No comments:

Post a Comment