Saturday 15 October 2011

Patio Cover Ideeën

Velen van ons hebben een patio bij ons thuis, maar helaas niet kunnen genieten op zit wanneer de zon verblinding en hitte is te hard of als het regent. De beste manier om het terras te genieten, zelfs in zulk weer, is ter dekking van de patio. Terras omvat zijn in principe eenvoudige structuren, die kunnen worden gebouwd, zelfs met de eenvoudigste mogelijke gereedschappen en materialen. Iemand vroeg me eens 'hoe te bouwen een patio te dekken?'. Ik adviseerde een goed terras cover erectie kit en sommige materialen.
Hieronder heb ik een lijst presenteren van terras hebben ideeën die je gemakkelijk kunt uitvoeren.
Patio Cover Ideeën # 1
Het prieel is de meest gebruikte terras te dekken, onder alle de patio ideeën omvatten. Een prieel is gewoon een kader of structuur, die ook fungeert als een steun of structuur voor de groei van klimplanten en planten, zoals orchideeën, die ondersteuning nodig hebben tijdens het opgroeien. Het prieel is meestal gemaakt van hout of metaal. De structuur wordt ondersteund door verticaal opgericht kolommen die zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Het bovenste deel is een raster of een matrix van lichtgewicht balken. Zodra het prieel is geïnstalleerd en het dak geplaatst, kunt u planten of hangen lianen en orchideeën op de structuur. Dit helpt bij het maken van de patio koeler. Het enige nadeel van de as, is dat het niet de patio te beschermen tegen de regen. Vandaar kan men geen gebruik maken van de patio, terwijl het regent.
Een zeer mooi en charmant stel terras hebben ideeën, is minder zwaar, compatibel dak te gebruiken om de regen te voorkomen dat niet op de patio. De dakpannen kan ook worden gemonteerd of bevestigd aan het prieel zelf. Echter, als u van plan bent om dit te doen, dan moet je stevig materiaal, zoals metaal of hout, voor het prieel.
Patio ideeën omvatten # 2
Onder de fantastische terras gaan over ideeën, is de 'Sail Away' methode van het installeren van het zeil. Het zeil is eigenlijk een stuk canvas, dat is soms ook honderd procent waterdicht en kan worden gehecht aan het ondersteunen palen, of kan worden vastgebonden naar de top van het prieeltje. Van alle op de patio gaan over ideeën, met behulp van het zeil is de meest handige als het zeil kan gemakkelijk worden gekoppeld aan het prieel en kan ook verwijderd worden als en wanneer wilde.
Een bijzonder praktische set van terras hebben ideeën is het gebruik van verschillende patio parasols. Zoals het zeil kan de parasols ook zeer gemakkelijker, aangezien zij gemakkelijk kunnen worden opgemaakt voor gebruik en kan ook zeer snel worden verwijderd. Deze paraplu's zijn ook verkrijgbaar in verschillende modes, kleuren en maten. De fabrikanten van dit soort patio paraplu's, komen nu met een aantal zeer innovatieve ideeën, zoals opknoping umbrellas, degenen vorm canopies of de eenvoudige degenen die kunnen worden geplaatst op een enkele stand. Het enige nadeel is dat deze paraplu niet het gehele terras.
Terras gaan over ideeën # 3
Onder de andere terras hebben ideeën is een heel raar idee, waar het hele terras wordt bedekt voor een andere kamer lijken. De zijkanten van de patio hebben immense Franse deur en heeft een geheel bedekt het dak. Het voordeel van een dergelijke behuizing is dat men de patio gebruiken in elk weertype. Het nadeel van dit soort constructie is dat het terras in feite wordt een kamer met franse deuren en alle kenmerken van een open patio kan niet worden genoten.
You kunt ook proberen een aantal zeer innovatieve ideeën op uw eigen, met de hulp van terras hebben erectie kits, die verkrijgbaar zijn in winkels. Men kan krijgen ook het materiaal voor alle terras hebben ideeën van enige plaatselijke ijzerhandel.

No comments:

Post a Comment