Thursday 13 October 2011

Sleepover Pranks voor jongens

Dus, bent u gaan voor een sleepover partij / slaapfeestje ten plaats uw vriend en u wilt sommige grappige spannende sleepover grappen worden afgespeeld op uw vrienden! Sleepover pranks zijn onvermijdelijk onderdeel van elk avondje uit partij en er is geen limiet aan het aantal prank ideeën die kunnen worden afgespeeld. Laat ons een kijkje nemen op enkele grappige sleepover kattenkwaad voor jongens.
Sleepover Pranks for Boys; Terwijl spelen elk van de sleepover kattenkwaad moet men verzorgen dat het niet iemand te kwetsen, noch fysiek noch psychologisch. En iedereen die deelneemt aan de grappen, kan het slachtoffer of de persoon die het spelen van de grap te worden, moet elk neem het met een sportieve geest. Hieronder gegeven zijn enkele van de gemakkelijk te spelen en spannende sleepover kattenkwaad voor jongens. Lees meer over, Pranks voor logeerpartijtjes.
Luide Music; want deze sleepover prank zult een CD speler met koptelefoon vereisen. Ervoor zorgen dat iedereen slapen en gevallen laad je cd-speler met een lied dat is zeer luid en zwaar. Houd het volume van de CD-speler zo hoog mogelijk. Nu kies je slachtoffer, je kunt gaan voor een vriend die met een zeer diepe slaap, in vergelijking met anderen. Vervolgens langzaam zet de hoofdtelefoon van de cd-speler in zijn oren. Dit zal zeker freak out van het slachtoffer.
Zwarte Ashes; Zorg voor een koffiemok dat is zwart van kleur en licht in gewicht. Geen gebruik een hoogwaardige beker voor dit prank. Brand de mok's onderaan totdat het wordt zwart. Neem nog een onverbrande mok voor jezelf. Nu, met de hand over de verbrande mok aan het slachtoffer en een of andere manier maken hem wrijf de bodem van de beker en tik op zijn gezicht. U moet dit doen in een zeer lastige manier, zodat het slachtoffer niet de zwarte spul op zijn vingers bericht. Dus je moet snel en efficiënt, maar het werkt. Het slachtoffer zal worden verrast om de rommel op zijn gezicht gedaan door zichzelf te zien.
T-Shirt Prank; This sleepover grap voor jongens een echte hilarische is. Het zal werken het beste als een van je vriend heeft gedragen een gewone licht gekleurde t-shirt. Zodra het slachtoffer in slaap valt, een permanent marker te nemen en te schrijven over de t-shirt, ik hou van (een meisjesnaam, die is niet zo bekend in uw school of hogeschool of degene met wie het slachtoffer heeft een hekel aan het meest). Maken verschillende hartvormige ontwerpen op het shirt. Zorg ervoor dat u niet wakker van het slachtoffer tijdens het schrijven op zijn t-shirt. Uw vriend gek wanneer hij opstaat in de ochtend de bekendmaking van de geschriften op het t-shirt. Als je vriend is te boos, zorg ervoor dat je een extra t-shirt om te compenseren voor het verlies.
Lees meer over:; Ideeën voor Funny Pranks Camp; Pranks te spelen op Vrienden; Ideeën voor Goede Pranks te trekken op Vrienden; Marker Prank; In deze logeerpartij grap, een slachtoffer kan prank spelen op een ander slachtoffer. Zorg ervoor dat al je vrienden slapen. Neem nu een donkere gekleurde afwasbare stiften. Gebruik markers die tips hebben gevoeld op hen kan inkt pennen verstoren van het slachtoffer te slapen. Kies een slachtoffer en stelt snor, baard en grappige tekeningen op zijn gezicht. Dan wakker van het slachtoffer, geef hem de markers en hem snor en baard te trekken over een ander slachtoffer te vragen. Het eerste slachtoffer is zich niet bewust van het feit dat zelfs hij is opgesteld met zulke grappige tekeningen. In de ochtend, plaats spiegel voor van de slachtoffers en zie de lol. U kunt ook lezen 'Sleepover Pranks for Girls'.
Dat waren enkele van de makkelijk te logeren kattenkwaad spelen voor jongens. Je kunt komen met innovatieve ideeën van je eigen en maken de sleepover party een onvergetelijke avond.

No comments:

Post a Comment