Tuesday 25 October 2011

Palm Tree Trimmen

De palm boom is een lid van de familie van bloeiende planten. De palm is bekend om zijn grote en groenblijvende bladeren aanwezig is over de onvertakte stam van de boom. Palm is een boom meestal gevonden in de tropische gebieden van de wereld. Madagaskar is een van deze eilanden, waarbij u een veel palmbomen te vinden. Palmbomen geven een exotische uitstraling - geen wonder dat ze worden gebruikt in de tuinbouw op een grote schaal! Vrede en overwinning werden gesymboliseerd door de handpalm. Vandaag, het symboliseert vakanties en de tropische regio's. Handpalmen zijn mooi op zoek naar bomen, en het bijknippen van hen voegt om hun elegantie. Laat het ons leren over de stappen die betrokken zijn bij palmboom snoeien.
Regels voor snoeiafval
Snoeiafval is een noodzakelijke activiteit die niet alleen verbetert de boom schoonheid, maar houdt ook uit de buurt van bepaalde ziekten en de overschrijding van takken. Hier zijn een aantal bomen snoeien tips om goed en veilig trimmen van uw bomen te waarborgen. ; Zorg ervoor dat het trimmen tijd van uw boom juist is. Bijvoorbeeld, als je op het punt een bloeiende boom trim, dat de meeste van die bomen bloeien, een jaar voorafgaand aan de bloei herinneren. Blooming is niet mogelijk als de bloemknoppen afgeknipt voordat deze tijd. In Om dit te voorkomen, trim de boom aan het einde van 3 weken van de bloei. Voor sommige bomen, snoeien ze in een slapende fase voorgesteld. ; De plaats van het trimmen is ook erg belangrijk, zoals het trimmen van de boom op de verkeerde plaatsen zou kunnen schaden. ; Het verwijderen van de dode, zieke en ongewenste delen van de boom, zorg dat je niet de gezonde takken en bladeren te verwijderen. ; Procedure om een ​​Palm Tree Trim
Materiaal dat nodig is
Palmboom vormgeven en trimmen vereist boom snoeiers voor de eigenlijke trimmen activiteit, tuinhandschoenen, een dikke jas en een veiligheidsbril voor uw veiligheid.
Stappen in Palm Tree Trimmen; Draag de beschermende kleding en beginnen met het proces. Voordat we naar de eigenlijke trimmen proces, een besluit over de takken die u wilt knippen. ; Nu, als je eenmaal hebt besloten in de takken, snoeien de takken met behulp van beide handen. Palmbomen hebben dikke takken, dus je moet wat kracht om ze af te snijden van toepassing. ; Herhaal de procedure als u wat meer takken te verwijderen. ; Palm Tree Trimmen Advies; Spikes aanwezig op de palmboom zijn scherp en kunnen veel pijn veroorzaken als uw lichaam in contact komt met hen. Om te voorkomen dat dit wordt geadviseerd om uw lichaam volledig te beschermen met een dikke jas, een veiligheidsbril en handschoenen. ; Het is noodzakelijk om de onderste takken van een jonge palmboom trim na elke 5-6 maanden. Het knippen van de takken van een volwassene boom kan een keer worden gedaan in een jaar, alleen wanneer de onderste takken beginnen steeds geel. ; Gebruik pruners van een betrouwbare kwaliteit te wijten aan de dikke aard van palmtakken. ; Regelmatig en goed trimmen bijdraagt ​​aan de snelle groei van de palmbomen. ; Houden van de palmtakken op een veilige locatie na het snijden is ook een belangrijk punt om te onthouden in de palmboom snoeien adviezen lijst. De reden hierachter is de scherpte van de palmtakken, that can pijn doen als iemands gebeurt er met wandeling over hen. ; Normaal, palmbomen zijn weinig onderhoud bomen en vereisen geen frequent snoeien. De natuur heeft ze ontworpen op zodanige wijze, dat ze automatisch hun bladeren schuur. Net als de zorg voor palmbomen noodzakelijk is, palmboom trimmen is ook essentieel als je wilt dat de plant naar de manier waarop je wilt en te groeien gezond kijken. Een goed getrimd palmboom zal de exotische uitstraling van uw huis en maken het aantrekkelijk!

No comments:

Post a Comment