Monday 24 October 2011

Soorten kamerplanten

Kamerplanten worden gebruikt om huizen en kantoren sieren en zijn een essentieel onderdeel van landschapsarchitectuur. Er zijn ontelbare soorten kamerplanten, verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals bloeiende en niet bloeiende, kruiden, cactussen, etc. Tropical of semi-tropische planten worden meestal gebruikt als kamerplanten. Hier zijn een aantal verschillende soorten kamerplanten die zal worden geschikt als u denkt binnenshuis tuinieren.
Begonia; Zoals bloemen in vele kleuren zoals wit, roze, rood en geel en heeft ook mooie bladeren, Begonia is een van de meest gebruikte tussen de verschillende soorten kamerplanten. Deze planten verlangen warme omstandigheden, en dus vermijd direct zonlicht of complete duisternis. Ze zijn meerjarig en worden gekweekt hele jaar door in opknoping potten, zowel binnen als buiten. Dit maakt hen een van de beste soorten tropische kamerplanten. Is het raadzaam om deze planten houden pebble trays, Bijmesten elke maand en overpotten hen elk jaar.
Afrikaanse viooltjes (Saintpaulia); Afrikaanse viooltjes, een grasachtige vaste plant wordt veel gebruikt als kamerplant voor zijn langdurige bloei van paarse bloemen. Ze groeien goed in de zon (vermijd directe straling) of zelfs bij kunstlicht. Deze plant moet worden bewaterd slechts om de twee dagen. Er zijn meststoffen beschikbaar in de markt die speciaal zijn gemaakt voor Afrikaanse viooltjes.
Vrede Lily (Spathiphyllum); Lepelplant, of White Sails, is een van de meest geliefde kamerplanten. Het heeft grote donkergroene bloemen en prachtige witte bloemen. Ze groeien goed in lage hoeveelheden zonlicht alsmede duisternis. Vrede lelie plant zorg omvat regelmatige, voldoende water en het onderhoud van een bepaald niveau van vochtigheid. Het zijn groenblijvende vaste planten en te overleven, zelfs met weinig of geen onderhoud. Ze dienen ook het doel van de lucht-reinigers.
Amaryllis (Amaryllis belladonna); Amaryllis, met zijn mooie rode bloemen is de beste indoor kamerplant te schitteren en juichen je kamer of kantoor. Het is goed om slechts een Amaryllis bol in een pot plant. Amaryllis 'goed gedijen in het zonlicht in combinatie met wat mest. Deze planten zijn verkrijgbaar in een kant-en-ras groeien in kwekerijen, en je kunt ze zien groeien en bloeien gewoon door regelmatig gegoten.
Engels Klimop (Hedera helix); Engels Ivy, is het een van de beste, makkelijk te vormen van tropische kamerplanten groeien. Vele variëteiten van deze planten zijn beschikbaar, met bladeren in verschillende tinten groen. Deze klimmers kunnen groeien op de rotsen, ramen of zelfs horizontaal als er geen ondersteuning voor het slepen van beschikbaar is. Engels groeit klimop en in koele temperaturen en in medium licht (zonder direct zonlicht). Ze zijn geweldig fabrieken om te groeien in opknoping manden of in kassen.
Spider Installaties (Chlorophytum comosum); De Spin plant is de meest populaire vorm van indoor kamerplant, vanwege zijn vermogen om te groeien in alle omstandigheden en zonder veel verzorging. Je kunt groeien ze hen in opknoping potten, zodat hun schiet naar beneden hangen. Ze gedijen goed in een laag of middelhoog licht, maar vermijd direct zonlicht of koude omstandigheden. Ook voorkomen dat over-water of het gebruik van teveel meststoffen. Ze zijn ook gezegd te worden nuttig bij het controleren elke luchtvervuiling binnenshuis.
Naast de hierboven genoemde soorten kamerplanten, kunt u ook kijken op de volgende kamerplanten; Cacti, Aloë vera, Pothos, Scarlet ster, binnen bonsai, Dracaena, azalea's, Basilicum, Peterselie, chrysant, Dumb riet, etc. Afgezien van deze, citrusvruchten als citroen en planten zoals rubber planten, palmen, varens, Purple Heart, orchidee, enz. kunnen ook worden geteeld.
Tijdens de groei kamerplanten, men moet onthouden om het water en regelmatig bemesten van de planten. Voor sommige planten, het wijzigen van de bodem ieder jaar is ook van essentieel belang. Bij de planning van de verschillende soorten tropische kamerplanten te houden, moet men de patiënt over hun groei en bloei, of je kan gewoon een kant-en-ras groeien van een plant kwekerij. Vergeet niet dat een mooie houseplant zullen opvrolijken en liven omhoog uw huis zo goed als uw kantoor.

No comments:

Post a Comment