Saturday 15 October 2011

How naar Straight Hair Make Curly

Een schoonheid-bewuste vrouw begrijpt hoe belangrijker het is om een ​​perfect kapsel voor een vlekkeloze look. Ze weet het heel goed dat haar inspanningen op het kiezen van de juiste outfit, make-up, voet-draagt ​​en andere accessoires kan volledig tevergeefs als het haar is niet dienovereenkomstig gestyled gaan.
Meest klassieke en traditionele jurken demand krullen voor die prachtige en elegante verschijning. Overigens, zoals per opmerking van algemene aard, dames met krullend haar slanker, jonger en aantrekkelijker dan die van dezelfde leeftijd, maar met steil haar. Krullend haar voegt extra gratie en charme aan elke outfit. Er kunnen zo veel kapsel stijlen en ideeën voor vrouwen die willen experimenteren. Degenen die geboren zijn met natuurlijke steil haar vind het echt moeilijk om het opkrullen. Zelfs als ze in staat zijn om een ​​of andere manier roll it up, is het effect niet lang duren. Als je iemand bent die is wanhopig om krullend haar te krijgen of op zijn minst voor enkele speciale gelegenheden, zijn er verschillende manieren om dit te bereiken. Onderstaande genoemd, zijn een paar methodes van hoe steil haar krullend thuis te maken.
How naar Straight haar Krullend Make met vlechten?; Met vlechtjes is het beste antwoord op uw vraag, hoe bij lange steil haar krullend maken? Yes, can braid hairstyles easily curly make straight and long hair. Hoewel deze methode zal het effect niet te produceren in een paar minuten en duurt ten minste 8-10 uur, zou het effect zeker verbazingwekkend en duurzaam. Aangezien deze methode van vlechten is een beetje de tijd nemen, het vereist uw geduld en verdraagzaamheid.
Om te beginnen met deze techniek toe te passen ½ kopje melk op je haar. Laat het voor ongeveer 10 minuten. Was het goed met water. Melk gaver en verzacht het haar, en dus vergemakkelijkt het werk van het maken van steil haar krullend. Na het verwijderen melk, wast u uw haar met een milde shampoo en vervolgens bedek je haar met een katoenen doek. It zou genieten van de extra water. Borstel het haar met een grove kam voorzichtig. Verwijder alle tangles. U kunt ook gebruik van A klittenkam room. Aparte uw haar in secties 10-15. Maak vlechten tot het einde met elkaar sectie. Vergrendelen de vlechten door koppelverkoop een rubberen band of een paardenstaart houder aan het eind. Houd het als dit voor ten minste 8-10 uur. Het zou beter zijn als u probeert deze methode om steil haar krullend s nachts maken als u de tijd zult slapen gaan.
Volgende ochtend of na de voltooiing van de aanbevolen periode, opent de vlechten by zachtjes het bewegen van je vingers door je haren. U zou vinden dat fijn krullen hebben gevormd in je haar. Kam je haar weer met een grove borstel om jezelf te geven dat spectaculaire blik je verlangen naar zo lang. Nu, volgende keer dat u naar manieren kijken op hoe je rechte haar make-krullend natuurlijk, je hebt een haalbaar en uitvoerbaar idee.
How naar Straight Hair Make Curly With krultang?; Als u de hierboven genoemde methode te bewerkelijk en tijdrovend, hoeft zich dan geen zorgen at all. Krultang kunt dit oplossen doel voor jou. Het duurt nauwelijks 30 minuten steil haar krullend maken. Maar, je moet een beetje werken. U kunt het innemen als een kostenpost voor schoonheid. Kam je haar goed droog en haal alle klitten. Scheid de haar in zijn totaliteit in kleine afdelingen, zo'n 8-9 als je haar is dun en zacht, en 15-16 als je haar is dik en grof. Neem een ​​sectie, rol het op een klein ijzeren staaf en vervolgens föhnen is. Doe hetzelfde voor alle andere delen van haar. U kunt gebruiken elastiekjes om het haar te houden op de ijzeren stokken. Verlof het op voor een half uur. Voor langdurige resultaten, open en kam je haar nadat je klaar bent met dressing en het aanbrengen van make-up of met andere woorden, zijn alle klaar om te vertrekken voor die speciale gelegenheid. Dit is een van de beste lange kapsels die een vrouw kan geven zichzelf.
How naar Straight haar Krullend Maken met Curling shampoos en conditioners?; De markt wordt overspoeld met haarverzorgingsproducten. Zelfs shampoos en conditioners die steil haar kan maken krullend worden op grote schaal beschikbaar. Zoeken voor hen in uw dichtstbijzijnde schoonheid winkels. Deze curling shampoos en conditioners zijn vervaardigd volgens de haartypes. Ze zijn verschillend voor de vette, normale en droge haren. Ontvang een geschikt is voor uw haartype, lees alle instructies voor het juiste gebruik en volg. Deze haar producten zijn gebaseerd op bepaalde chemische stoffen, dus check doen op hun effect op uw haar gedurende ten minste een maand. Als alles prima, dan verder gaan met het gebruik ervan anders zoek een ander dat beter past. Volg altijd de tips voor krullend haar verzorging anders uw inspanningen zou gaan tevergeefs. Onderhoud is erg belangrijk voor het hebben van een langdurige kapsel.
Alle bovengenoemde procedures voor het maken van rechte haar make-krullend doeltreffend zijn en kan gemakkelijk worden berecht thuis. Selecteer dan een van de bovengenoemde methoden om de steil haar krullend maken. Use verschillende krullend haar styling tips om uzelf die schitterende en stijlvolle look.

No comments:

Post a Comment