Friday 14 October 2011

Verfraaien van de Zaal Ideeën voor Vrouwen

Velen van ons aarzelen om onze hand proberen te decoreren onze huizen. Enige twijfel hun keuze, terwijl anderen het gevoel, dat er niet creatief genoeg bent, om nog te experimenteren met decoratie ideeën voor slaapkamers. Albert Hadley zei dat versieren was niet eens een kijkje, maar een gezichtspunt. Nog beter als je flair, maar zijn bang om te varen in eerder onbekend terrein dit leest, wie weet kunt u beslissen over een carrière te veranderen!
Flair is een primitieve soort van stijl. Het is ingeboren en kan niet worden onderwezen. Het kan worden gepolijst en verfijnd. Wanneer een persoon heeft flair, een aarding in het beginsel van design, en zelfdiscipline, die persoon heeft het potentieel van zijnde een uitstaande designer .--- Albert Hadley, - Story van Amerika's preeminent Interieurvormgever
Laten we gewoon richten op de kamer decoreren ideeën voor vrouwen, na al het ons die op zoek is na het huis en maken het toonbaar! Eerste dingen eerst moet u weten wat voor soort uitstraling die u gaat voor. Wil je het gezellige en warme of heldere en gelukkig? U kunt zelfs kiezen, ofwel een modernistische benadering of futuristische aanpak. This interieur principe werkt voor elke ruimte of het nu de woonkamer, de kinderkamer of uw slaapkamer. Decoreren ideeën niet hoeft te komen als een bron van inspiratie, lees decoration tijdschriften, nemen adviezen. Als een kleurenschema lijkt niet te werken dan, veranderen. Allen het behoeften is een weinig vertrouwen en attitude, het is uw huis, maak je de regels. Dus nu weet je, kunt u niet eventueel misgaan. Als een woord van advies, vraag je partner wat hij / zij liever, het is immers zo veel zijn / haar ruimte als het is van jou.; De volgende ding om te doen is te beslissen, je wil gewoon de kamer te herschikken of volledig te geven een face lift te doen. In dat geval zult u af te ronden op een begroting. Probeer en plan uw winkelen in een zodanige wijze dat u kunt gebruik maken kortingen en concessies. Eenvoudige koopt like tapijten, lampen, gordijnen en spreien kan u helpen om een ​​frisse look voor je kamer. Vergeet niet te mengen het allemaal. Voordat u koopt tapijten uw huisdier in gedachten te houden, kunt u te camoufleren zijn vacht. Als jij en je vriendin de liefde elkaars home decor ideeën, versieren elkaars huis voor een aantal frisheid. Lees ook Tropische Home Decoratie.
Decoreren Tips voor Vrouwen; niet versieren als je gaat door een emotionele crisis. Het zal zien in de decoratie en je later niet leuk. Kies voor lichte, neutrale gordijnen en banken op die manier kunt u indrukwekkende accessoires toe te voegen zonder zich te bekommeren over kleur coördinatie. Denken buiten de doos, experiment. Zorg ervoor dat u de exacte maten voor gordijnen. Verwijder de rommel. Houd het simpel en elegant. Wees niet bang te gooien dingen uit u niet nodig. Het helpt altijd als je decoreren van uw huis op een zodanige wijze dat de huishoudelijke taken, zoals afstoffen makkelijker zijn gemaakt. Lees meer over Home Decorating.
Living Room Decorating Ideas for Women, Dit is de ruimte waar u zal de besteding van de meeste van uw dag. Maken kijken zo comfortabel mogelijk te maken. Om uwentwil Onthoud dat de look moet gemakkelijk te onderhouden. Schik de zitplaatsen zodanig dat zij focust op de TV of sommige andere brandpunt als een haard. Weer houden het seizoen in het achterhoofd, als het zomer is, zult u niet gebruik maken van de open haard. Zorg ervoor dat uw meubilair is gemakkelijk te verzorgen. Jazz-up van de kamer met enkele bloemdecoraties. Gebruik svp geen goedkope kunstbloemen. Niets spreuken kleverigheid like nep bloemen. In plaats van veel kleine stukjes van decor, houdt een groot extra grote stuk op de koffietafel. Je kunt zelfs Doe wat decor of andere boeken op. Het kleurenschema dat u kiest moet gaan met de stemming die je wilt instellen voor uw woonkamer. Zachte tinten van groen, paars, perzik zijn zeer rustgevend. Zorg er ook voor het decor functioneel is. Personaliseer de ruimte, zet familiefoto's, moet de essentie van uw gezin. Meer over Living Room Decorating Ideas.
Slaapkamer decoreren ideeën voor vrouwen; De magie van het gehuwde leven gebeurt in de slaapkamer. Do besteden tijd en denken versieren deze kamer. Maak het zo comfortabel en warm mogelijk. Use tinten zoals rood en Marrons. Spice it up met kaarsen en interessante muurschilderingen. Brengen in een comfortabele sofa zit of ruimte die kan bieden u een goed middagdutje. Kleurrijke tapijten kunt ook zing je hol. U kunt ook interessante lampen en spelen met de lichten om een ​​passende sfeer te creëren. Plaats van een vlakte spiegel, krijg een artistiek. Als u het gebruik van neutrale tinten, breng stuks in sterk contrasterende kleuren in de schaduw te benadrukken. Meer op; Slaapkamer Design Ideas; Kids Bedroom Decor; Dining Room Decorating Ideeën voor Vrouwen; De decoratie in deze kamer ook hangt af van wat look je gaat voor. De sleutel is om ervoor te zorgen is het niet benauwd. Gebruik van natuurlijke licht in uw voordeel, zorgen voor frisse lucht komende inch de tabel Plaats op een zodanige manier dat het niet in de weg een pad. Er moet genoeg ruimte zijn voor de stoelen te worden uitgetrokken. Zelfs als iedereen zit, moet het gebied worden ruim genoeg. Als het gaat om het plukken dineren lakens en servetten, spelen met contrasten. De juiste stof is weer van essentieel belang. Maak stoffen die gemakkelijk te wassen en niet vlek je, beste vriend.
Dorm Room Decorating Ideas for Girls, Uw dorm room zal een dat je altijd zal herinneren als het is hier, dat heb je de eindeloze sessies roddels en meisjes nachten. Je zou willen een mooi opgestoken dorm onthouden, maar dat betekent niet dat je de spaarpot breken. Decoreren kamers op een begroting is eenvoudig. Kun je push je bed tegen de muur en hebben hebben een tweeledig doel van de vergadering ruimte. U kunt een collage van foto's van je vrienden en familie en plak het op de muur. Get kleurrijke gordijnen en spreien chique. Een interessante lampje en een schattige tapijt is alles wat je nodig hebt. Meer op Dorm Room Ideas.
Kamer Decorating Ideeën voor Meisjes; Elke jong meisje wil haar kamer worden speciale. U kunt eenvoudig dit te bereiken door het volgen van een 'gelukkig en leuk' kleurenschema. Gebruik veel roze, oranje, geel en blauw kleuren. Items toevoegen speelgoed en versier met je barbiepoppen. Personaliseer uw kamer door putting up posters van uw favoriete zangers en sterren. Je moet ook opgemaakt afbeeldingen van alle uw vrienden. U kunt zelfs toevoegen van een luifel op de top van uw bed echt moet voelen als een prinses.
Indien de bovenstaande artikel was niet genoeg mag worden dit kan u inspireren.; Een decorator moet dat smaak begrijpen is geen standaard maar de kracht te onderscheiden, te concentreren. Smaak is een waardering van orde en een zekere kennis van wat fitness. Deze concepten kan worden geleerd via onderwijs, reizen, ervaring, en wonen. In leren deze beginselen, zal de persoon gekomen begrijpen dat een kamer - elke kamer - simpelweg is een behuizing van ruimte en tijd voor een specifiek doel. De uitdaging is om te weten wat geschikt is in deze gedefinieerde ruimte. --- Albert Hadley, Het verhaal van de meest vooraanstaande Amerikaanse Interior Designer

No comments:

Post a Comment