Sunday 16 October 2011

Tinten van de haarkleur

Haarkleuring is een van de vele manieren om fleuren de huid toon en veranderen onze looks. Sinds de laatste paar decennia heeft verven van haren geworden een rage voor iedereen, ongeacht de geslacht. Haarkleuring ideeën bieden een stijlvolle optie om ongewenste grijze en witte haren te bedekken (indien aanwezig). Sommige vrouwen look fabelachtige met elk type haarkleur tinten. Niettemin zijn er talrijke andere vrouwen doen spijt na het verven het haar. Een perfecte combinatie van huidskleur en haarkleur zal bieden een complete make-over. Laten we bespreken in het kort over huidtinten en de tips voor het selecteren van de perfecte haarkleur tinten.
Tinten van de haarkleur
De tinten van haarkleur zijn gemaakt van drie basiskleuren, Viz. geel, rood en blauw. Gebaseerd op de samenstelling verhouding van elke kleur, zijn er talloze schakeringen van haarkleurmiddelen van waaruit u kunt uw passende kiezen. Zoals reeds vermeld, het identificeren van de huid is erg belangrijk voor het kiezen van de perfecte tinten haarkleur. Als u van plan de kleur van je haar, geen risico te nemen door het toepassen van alle tinten van de haarkleur. Plaats kunt u kijken op de haarkleur tinten met behulp van een virtuele haar styling tools. Inzicht in de tinten van haarkleuren zal helpen bij het bepalen kunstmatige haarkleur:
Blonde haarkleur Shades: Voor de meeste mensen, donkere blonde kleur kijken beste. Else, selecteer lichtbruin haarkleuren zoals brons, honing en karamel. Lichtblond tinten haarkleur als room of hooi moet worden vermeden.
Bruine haarkleur Shades: Bruine haren kleuren zijn een van de voorkeur opties, als het gaat om kunsthaar kleuring. U kunt kiezen voor de donkere tinten zoals kaneel, chocolade en roest.
Hair Color rode tinten: Shades van rode haarkleur kan vallen onder drie categorieën, te weten, donker, medium en licht. Kies de donkerrode haarkleur tinten (kersenrood, donkere bordeaux) en middelgrote rode tinten (true rood, middellange auburn, donkere koperrood kleuren). Niet kiezen voor lichte rode haarkleur tinten, tenzij je natuurlijke haarkleur is licht rode kleur.
Grijs haar kleurschakeringen: Grijs haar kleuren zijn geselecteerd door mensen die willen verdoezelen natuurlijke grijze gekleurde haren. De grijze haarkleur moet zodanig zijn dat het twee tinten donkerder dan de oorspronkelijke haarkleur.
Het kiezen van Ideal Shades van Hair Color
De duim regel om de juiste haarkleur te krijgen voor u is om te kiezen voor degenen die zijn twee tinten lichter of donkerder dan je natuurlijke haarkleur. Altijd houden aan de schaduwen van de haarkleur die past bij uw huid of huidskleur. Ook is het niet ongewoon dat de haarkleur tinten gekozen uit de Swatch boek niet precies komen de zelfde wanneer we ze toepassen in ons haar. Dus zorg ervoor dat je ze toe te passen in een paar haarlokken om het resultaat te controleren. If de haarkleur tinten lukken, dan kun je doorgaan met grof haar hoogtepunten of het verven volledig volgens uw keuze.
Volgens haarstyling experts moet nuances van haarkleur worden geselecteerd aan de hand van de teint, kleur ogen en de natuurlijke originele haarkleur. Als u onzeker bent over de natuurlijke en kunstmatige haarkleur, kunt u tips voor het kiezen een haarkleur van een ervaren haarstylist. Hij / zij zal de beste persoon om u te begeleiden met betrekking tot de tinten van de haarkleur die niet alleen zorgen dat u levendige look, maar ook, toe te voegen glans en het verbeteren van de structuur van het haar zijn.

No comments:

Post a Comment