Monday 3 October 2011

Spy Gear voor Kids

Met films als Spy Kids (alle sequels) en Agent Cody Banks harken in miljoenen in de box office, die een spion is nooit koeler. Bijgevolg is de markt gevuld met een overvloed aan verschillende producten, die vallen in het genre van spion toezicht apparatuur voor kinderen. De producten kunnen grofweg worden onderverdeeld in 'equipment' voor bewaking, communicatie, veiligheid en defensie.
Surveillance Spy Gear voor de kids; Het bewijs kit zal hebben de kinderen het opzetten van kleine criminaliteit labs thuis. Het wordt geleverd met een set van tools, die helpen met vergroting en onthullen ook invisible vingerafdrukken! Is er een groot scala van spion hoortoestel, die er uitzien verfijnde en zijn ook grote afluisteren tools. Een van deze high-tech product, bestaat uit een super-gevoelige microfoon en een parabolische schotel doordacht collectiebeleid, dat maakt het mogelijk om te luisteren naar gesprekken en geluiden tot 300 ft weg. Echter, als u luistert niet doet de klus te klaren, zijn er producten die het mogelijk maken cryptische bekijken. Spy camera's zijn gemonteerd op voertuigen te maken voor een aantal echt grote, veilige spionage. Alternatieve opties zijn een GI Joe-headset, die is uitgerust met een digitale camera heeft communicatie-mogelijkheden, of een pols-camera waarmee u te nemen spy shots. Nachtkijkers en visuele bedenkt zijn ook populair en komen vaak met bijgevoegde laserstralen en schijnwerpers.
Communicatie Spy Gear voor de kids; Een tijdloze favoriete speeltje is een set van walkie talkies. Echter, moderne degenen mogelijk kinderen naar gecodeerde berichten te versturen, samen met gesproken talen, en kunnen doorgeven binnen een straal van vijftig meter. Een persoonlijk favoriet is de spion pen, waarmee de gebruiker om een ​​notitie schrijven in onzichtbare inkt, en gebruik de inbegrepen UV terug licht de berichten wilt lezen.
Veiligheid en defensie Spy Gear for Kids, voor een spion, houden van zijn eigen informatie of locatie veilig te stellen, is van het allergrootste belang. De verbazingwekkende lazer tripwire helpt een set-up een driehoekige omtrek rond een bepaald gebied, waarna een alarm wanneer struikelde. Echter, in het geval van een ontmoeting, voldoende munitie is een must have. Voer de Viper blaster, dat uit twee blasters omvat in een, die van de handheld modus gaat naar een precisie shooter in een kwestie van seconden. Ieder goed spion heeft een goede spy horloge. Deze horloges zijn geen gewone spion gadgets, en komen met meerdere toepassingen, zoals een decoder, een alarm, wereldklok en militaire tijd, veilig-drop-bericht capsules en een motie alarm. Een echt cool horloge is een, dat ook een elektronische leugendetector.
Hoewel er een aantal goedkope spion versnelling voor kinderen in de markt, de meeste producten zijn vrij duur. In het gezicht van een economie in een neerwaartse spiraal, kan uw beste optie zelfgemaakte spion versnelling voor kinderen. Hier is een tip over hoe te bespioneren gadgets voor kinderen te maken.
Zelfgemaakte Invisible Ink, Neem een ​​klein kopje, en knijp het sap van een citroen in. Als u in het bezit komen van een hervulbare vulpen, vul hem met het sap, anders, een klein penseel gedoopt gebruiken in het citroensap uit te schrijven van een bericht. Voor papier, krijg je de beste resultaten met gerecycled krantenpapier. Voor het effect, kan je anders iets schrijven op het papier met behulp van een gewone pen. Lever het briefje naar de persoon die hij voor bedoeld is, met de instructie om op te warmen het papier in om het bericht te lezen. Als de persoon houdt het papier boven een kaarsvlam, zal bruine woorden langzaam beginnen te verschijnen en de geheime boodschap zal worden onthuld.
Deze producten zijn een rage onder kinderen, en ze meestal niet tevreden bent met slechts een. Uitgerust met de beste spion vistuig voor kinderen, kan deze kleine spionnen te geven agent 007, een run voor zijn geld.

No comments:

Post a Comment