Friday 7 October 2011

How Vinyl Tegels Lay

Vinyl tegels maken een van de beste vloer voor badkamers en keukens. Het belangrijkste voordeel van vinyl vloer is het brede scala van de patronen en kleuren die beschikbaar zijn in de vinyl tegels. Vinyl tegels zijn goedkoop en passen in elke grootte van de kamer. Ze zijn populaire keuze voor home improvement zoals ze zijn scheurbestendige, waterdicht en makkelijk te onderhouden. Vinyl tegels worden meestal gelegd in badkamers, keukens, mudrooms, wasplaats, enz.
Hoe Vinyl Tegels leggen?; Leggen vinyl tegels is een goedkope manier om huisinrichting en kan gedaan worden door jezelf op een zeer laag budget. De populaire vorm van vinyl tegels is 'schil en stok' / zelfklevende tegels, waar de tegels al lijm opgericht. Dus, tijdens het installeren moet je gewoon verwijderen van de back-papier en de tegel vasthouden aan haar gewenste positie. Laten we bespreken hoe vinyl vloertegels in een kamer lag. De lijst van apparatuur vereist voor het leggen van vinyl tegels wordt hieronder gegeven. ; Vinyl Tegels, meetlint, winkelhaak; Utility Knife, Beitel, Hammer, bepalen van het aantal tegels; bepalen van het aantal tegels nodig voor vinyl vloer is een belangrijke taak. Vinyl tegels komen in afmeting van 12 cm bij 12 centimeter. Dus je moet de juiste meting van de ruimte waar u wilt vinyl tegels te installeren nemen. Meet de lengte en de breedte van de kamer en vermenigvuldigen en het resultaat zal het aantal van vinyl tegels nodig is om de vloer te dekken. Overweeg een kamer die 8 voet door 12 meter is, de totale oppervlakte is 96 vierkante meter en daarmee het aantal benodigde tegels is 96. Het is altijd veilig om meer tegels te krijgen dan nodig is door te overwegen de fouten die kunnen plaatsvinden tijdens de installatie.
De voorbereiding van de ondergrond: Een mooie gladde ondervloer is noodzakelijk voor een succesvolle installatie van vinyl tegels. Vinyl tegels zijn eenvoudig te installeren op elk type vloer, kan beton, hout of reeds bestaande vinyl vloer. Maar je moet glad en het maaiveld voor het installeren van vinyl tegels, want als de vloer oneffen is de vinyl vloer kan lelijke verschijnen. Als de ondervloer is van beton dan zien dat er geen gaten of scheuren in de vloer. Repareren indien van toepassing. Als er elke vloer uitsteekt, dan niveau met behulp van een hamer en beitel. Schuur de vloer maken het uniform in niveau. Als er al bestaande raised vinyl breng dan een laag van leveller. Hoogtecompensatie van de ondervloer te moeilijk is dan vast multiplex over de hele kamer.
Houdende Vinyl Tegels; Zodra de ondervloer klaar is, is het tijd om het vinyl tegels leggen. Vóór het leggen van de tegels moet u naar het centrum van de kamer te vinden omdat het patroon van de vinyl tegels zullen worden geplaatst op het centrum. Het centrum van de ruimte kan worden gevonden door het opstellen loodrechte lijnen van het centrum van elke wand van de kamer. Het punt waar de kruisen lijnen zal het centrum van de ruimte. Zorgen die de lijnen elkaar snijden in de exacte 90 graden met behulp van de vierkante timmerman. Na het vinden van het midden van de kamer begint het leggen van de tegels vinyl met de hulp van referentie lijnen getrokken, terwijl het vinden van het centrum.
Final Touch; Snijd de extra lagen van de tegels met behulp van een mes. Het kan nodig zijn om de tegels die worden geïnstalleerd in de buurt van de muren te snijden. Aan te passen deze tegels precies in de resterende ruimte, gebruik kartonnen sjablonen voor exacte metingen. Zodra u klaar bent met het leggen van vinyl tegels te installeren lijsten te vullen in de gaten tussen de tegels. Laat de vinyl tegels naar behoren aan de ondervloer te krijgen gehandeld. Niet wassen de vloeren ten minste een per week.
Tot vinyl tegels is nogal een gemakkelijke taak en kan worden gedaan zonder hulp van een professional. Nu als je je bewust bent van hoe vinyl tegels, verbouwen uw keuken of badkamer vloer leggen door tot ze zelf.

No comments:

Post a Comment