Sunday 2 October 2011

Lip Tattoos: How Long Do Zij Laatste

Eerste van alles, lip tatoeages not done op de lippen. Zij are done inside the lower lip. Nu sommigen zullen de mensen denken dat het een verspilling van geld. Maar lip tatoeages, zoals andere tatoeages heeft zijn voordelen en nadelen. Lip tatoeages zijn een unieke stijl statement. Anybody krijgt een lip tatoeage kan worden beschouwd toevlucht te de laatst beschikbare stijlvolle esthetische toepassing. Lip tatoeages kan ook gemakkelijk worden verborgen. Dit is een voordeel waar in u kunt kiezen te pronken of de tatoeages te verbergen, afhankelijk van uw stemming. Hier zijn een aantal lip tattoo feiten.
Lip Tattoo feiten, het is een misvatting dat lip tatoeages nogal last. Het is zo niet, het kwetst met dezelfde intensiteit als andere tatoeages. In feite, sommigen zeggen dat lip tatoeages niet helemaal gekwetst! ; Algemeen lip tatoeages zijn gedaan op de onderlip, maar ze kan ook op de bovenlip. ; Lip tatoeages zijn ook gedaan met een tatoeage naald. ; Meeste tijden, een woord is geïnkt binnenin de tatoeage en niet een ontwerp. Het is hoofdzakelijk omdat de beschikbare ruimte is zeer klein. Maar je kon kleine ontwerpen zoals een ster of kleine bloem have geïnkt. Andere populaire lip tatoeages ideeën is krijgt de naam van uw geliefde geïnkte. ; Lip Tattoos: How Long Do Zij Laatste
Lippen tatoeages laatstelijk voor een periode van een tot vijf jaar. Maar verschilt van persoon tot persoon. Tegenstelling tot andere tatoeages, lip tatoeages nodig touch ups. Zonder touch ups, kunnen ze alleen laatst voor een paar weken of maand. Er zijn verschillende redenen waarom lippen tatoeages verdwijnen, waarvan een het zuur en chemicaliën in de mond. De pigmenten in de tatoeages worden geabsorbeerd door het lichaam waardoor vervagen de lip tatoeages. Een andere reden waarom ze verdwijnen zijn de hoge vochtgehalte in de mond.
Dus er is nauwelijks iets dat een lip tattoo kan voorkomen tegen fading. Maar er zijn enkele tattoo anti-fading crèmes beschikbaar in de markt die kan voorkomen vervagen, maar in geval van lip tatoeages, degenen Ook lijken ondoeltreffend. Plaats van deze commerciële crèmes, kunt u gebruik een eenvoudige methode, na krijg je een gedaan lip tattoo, zet een tissue of katoenen doek stuk tussen uw lippen. Dit zal helpen de inkt om dieper in penetreren. Dus nu dat u een antwoord voor lip tatoeages hoe lang ze duren, laten hoe verzorgen van een lip tatoeage zie.
Lip Tattoo Care
Iedere tattoo vereist tattoo zorg. Lip tattoo vereist ook dezelfde hoeveelheid zorg dat de andere tatoeages vereisen. Het krijgen van een lip tatoeage van een professionele tattooer, is ook een zeer belangrijk deel van de lip tattoo zorg. Lip tatoeage is een recente offset van tatoeages kunst, dus het wordt belangrijker om kies een tattooer die weet over tatoeages alsook hun applicatie op lippen. Onze lippen Are aderen, moet de tattooer kunnen de tattoo ontwerpen zonder kwetsen de aderen.
Net als tatoeage zorg, tattoo nazorg is ook erg belangrijk. Veel mensen krijgen paniek vanwege de vreemde smaak die optreedt in de mond na een lip tatoeage is gedaan. Maar er is niets om over zorgen, aangezien het is gewoon de van het pigment en het bloed. Niet eten of iets drinken na een lip tattoo is gedaan, de duur en andere instructies zullen worden medegedeeld aan u door de tattooer. En ook onthouden om uw mondspoeling elke keer u eet of zelfs rook.
Dit was alles over lip tatoeages en hoe lang ze duren. Maar denk grondig over het krijgen een lip tatoeage gedaan, zoals lip tatoeages niet alleen fast fade, maar ze ook smudge na bepaalde periode. En ik denk niet dat iemand zou willen zwarte lippen hebben!

No comments:

Post a Comment