Saturday 1 October 2011

Waarom hebben mannen Cheat

Sommige mannen cheat opzettelijk, terwijl sommige doen het te wijten aan verkeerde invloeden of overweldigende gevoelens. De redenen voor de oorzaken zijn divers en verschillen van mens tot mens. Ontrouw is uitgegroeid tot een marteling voor de vrouwen die willen dat hun mannen zich uitsluitend tot hen behoren. Het slechtste deel over ontrouw is dat je nooit kan de reden voor het kennen en zelfs als je, hoeveel keer ze zijn onaanvaardbaar.
Het moeilijkste ding over deze kwestie is, uit te vinden of je man is dat je vals spelen of niet. In feite wordt opgemerkt dat de meeste mannen die bedriegen en niet willen betrapt, hun vrouwen zeer tevreden te houden en niet geef haar een kans om te klagen. Maar natuurlijk mag dit niet geldt voor alle mensen, dus dames aub niet beginnen te twijfelen aan je man of vriend alleen op dit ene basis. Ook soms vrouwen de neiging om een ​​eenvoudige relatie van vriendschap van de man met een van zijn vriendin te nemen, in een verkeerde zin.
Er zijn verschillende redenen voor waarom mannen cheat op vrouwen. Maar veel enquêtes hebben ontdekt dat de belangrijkste reden voor ontrouw in het geval van mannen is seks. Ongeacht de oorzaak van ontevredenheid zijn, mannen proberen te troosten zichzelf door zich overgeeft aan seksuele activiteiten.
In principe zijn er verschillende soorten ontrouw die gezien en ze variëren met betrekking tot de factor tijd. De kortste type is de beroemde 'one-night stands / caps'. Deze laatste alleen voor een enkele nacht en bevat geen emotionele banden. Een hoger niveau dan dit zijn de buitenechtelijke affaires, waarbij de valsspelen man blijft bij zijn vrouw en heeft een minnares buiten. In dit geval, de mannen proberen om de externe relatie van zijn familie te verbergen. Hij kan wel of niet emotioneel betrokken raken bij de buitenkant affaire. Als de betrokkenheid is dan beperkt kan hij verlaten minnares in plaats van het opgeven van zijn familie. Echter, als de betrokkenheid buiten is groter, kan hij los van de familie, die is de ergste vorm van ontrouw.
Een universele oorzaak voor dergelijke hoge mate van ontrouw is de inzet en de relatie problemen die mannen lijken te hebben. Hoeveel keer ze zijn bang van een verblijf in een relatie voor een lange tijd. Dit geldt in het geval van mannen die genieten van de schijnwerpers of voor degenen die zich erg onzeker als gevolg van een vroeger leven te ervaren. Veel beroemde mannen zijn meestal omringd door jonge vrouwen die zich aangetrokken voelen om deze krachtige mannen en dus bereid zijn om een ​​relatie te starten. In dergelijke gevallen, veel mannen beweren te hebben 'gleed' en gedaan de fouten onbedoeld.
De lage self-gewaardeerde mannen die betrokken zijn bij ontrouw cheat vrouwen alleen voor hun potentie bewijzen. Dit type pronken vaak ontstaat als gevolg van de typische mannelijke dominantie dat de man om zich te bewijzen dwingt, speciaal wanneer hij beschimpt te worden Niet-goed-door de samenleving.
Sommigen doen het alleen omwille van genot en verandering. Omdat ze niet op de consequenties van de fysieke relatie (zwangerschap, kinderen, etc.) gezicht, aarzelen zij niet om uit te proberen variëteit. Bovendien is het uitgegroeid tot eenvoudig en goedkoop om de variaties te krijgen zonder veel moeite. Veel rijke blokes zijn verslaafd aan de variatie en het moeilijk vinden om een ​​'one vrouw man' te zijn.
Waarom getrouwde mannen bedriegen?
Een van de meest voorkomende redenen dat mannen geven als een verduidelijking voor het vreemdgaan van hun partner is dat zij niet tevreden zijn met hun huidige relatie status. Hun vrouw / vriendin niet kan voldoen, hetzij fysiek of emotioneel. Speciaal, als vrouw is erg zeuren, krijgt de man gefrustreerd en daardoor voelt zich aangetrokken tot iemand die meer begrip voor zijn gevoelens. Sommigen zelfs de schuld dat hun echtgenoot is veranderd en is niet hetzelfde als ze vroeger vóór te zijn. Emotionele, mentale of fysieke verandering in de vrouw / vriendin of een andere echtelijke problemen kan een van de redenen voor ontrouw.
Een andere vreemde reden voor mannen vreemdgaan is voor het zoeken naar wraak op de partner. Als de andere partner dat wil zeggen, is de vrouw betrokken in een buitenechtelijke affaires zelf, dan mannen vinden het gerechtvaardigd om vals te spelen. Als ze bedriegen kan, waarom ik niet?, Is de vraag die zij vormen in hun verdediging. Dit kan een slap excuus dat veel geven, die twijfelen aan hun vrouwen een affaire hebben, zonder bevestiging van de feiten. Sommige mannen zijn meer dan veeleisende en behoeftige, en wanneer ze niet de 'gewenste' reactie van hun vrouw, ze de vrouw te straffen door vals te spelen op haar.
Tegenwoordig, mannen die worden aangetroffen een affaire met hun collega's of medewerkers zich te verdedigen door te zeggen dat ze totaal niet van bewust wanneer en hoe het gebeurd is. Aangezien zij besteden meerderheid tijd met elkaar, dus uiteraard de nabijheid en het begrip meer is tussen hen, die uiteindelijk kunnen ze steken de grens.
Het is heel moeilijk te beoordelen waarom mannen bedriegen hun vrouwen. Soms zijn ze zelf niet het exacte antwoord op deze vraag. Ook al is het waar dat vrouwen bedriegen, het tarief van ontrouw is veel hoger bij mannen overal.

No comments:

Post a Comment