Friday 28 October 2011

Getting Rid van Bed Bugs: Home Remedies

Bed bugs zijn kleine, nachtelijke, parasitaire insecten die zich voeden met menselijk bloed. Bed bugs, net als andere insecten zoals huisstofmijt, vlooien en teken, onveilig woningen, kantoren en andere menselijke woonvertrekken. Hun kleine formaat maakt het uiterst moeilijk om ter plaatse, en ze zijn populair bij verwennen een goo nachtrust met hun beten. Ze verstoppen zich in meubels, matrassen en reistassen of bagage en kan gemakkelijk worden vervoerd van de ene leefruimte naar de andere. Bed bug bites kan gemakkelijk leiden tot een huidallergie en kan resulteren in ontstoken, rode en jeukende huid. Eenmaal besmet, is uiterst moeilijk kunnen krijgen om zich te ontdoen van bed bugs uit het gebied, en het kan ook om een ​​hoop tijd en moeite voordat ze worden grondig geëlimineerd. Een paar wegwerken van bed bugs home remedies kunnen helpen bed bugs te elimineren en te voorkomen dat besmetting. Lees meer over wat zijn bed bugs.
How to Get Rid van Bed Bugs
Bedwants besmetting, indien zij vroeg op, zal gemakkelijk op te heffen dan een plaag geworden ernstig. The infestation kan alleen worden herkend bij het bed bug bites waarna je zal moeten vinden van de exacte place van besmetting. Controleer al uw meubelen waaronder bedden, banken, matrassen en kussens voor tekenen van bed bugs besmetting. U kunt ook zien sporen van bloed achter op de matrassen en kussens. Volg daarna de het wegwerken van bed bugs huismiddeltjes hieronder vermeld. Meer informatie over ongediertebestrijding.
Een van de beste home remedies voor het wegwerken van bed bugs van kleding en meubilair, is het verwijderen van alle het bed bekleding, kussenhoezen, kussenslopen, dekens en dekbedden en leg ze te wassen onder hoge hitte of in zeer heet water. Dit zal helpen doden de bed bugs op hen en de eieren, die vasthouden aan hen. Grondig stofzuigen het meubilair, onder de bedden, matrassen en tapijten. ; Als u een bed bugs of eieren of nesten plek op je meubilair, een stuk tape op te heffen en deze te elimineren gebruiken. ; U kunt ook gebruik maken van geparfumeerde droger bladen om uw matrassen en banken te dekken. De geur zal helpen weg te houden of afstoten van het bed bugs uit het meubilair. ; Voor het wegwerken van bed bugs uit kleding, was ze allemaal in heet water, droog ze af bij een hoge temperatuur en zet ze weg in verzegelde plastic zakken. ; Vraagt ​​u zich af hoe het naar bed bugs te doden? Het wassen van de vloeren en muren van uw huis besmet met een bleekmiddel zal helpen vermoorden bed bugs. ; Veeg je meubels, muren en vloeren met gespoten alcohol aan het bed bugs te doden en het elimineren van hun nesten. ; U kunt gebruik maken van producten die diatomeeënaarde, dat is een schuurmiddel en doodt bed bugs door het dehydrateren van hen bevatten. ; Bedek de benen en polen van uw meubels met duct tape, met de plakzijde naar buiten om te doden en bed bugs af te weren. ; Voor het wegwerken van bedden in de bagage, plaatst u de bagage in de hete zon voor een paar uren of use stoomboot naar blootstellen aan hoge temperatuur stoom. ; Plaats lavendelzakjes overal in uw huis en naar bed bugs af te weren en te voorkomen dat besmetting met hen. ; Lees meer over:; Getting Rid van Bed Bugs natuurlijk; How to Get Rid van Bed Bugs; Home Oplossing voor Bed bug Bite
Zoals eerder vermeld, kunt bed bug bites veroorzaken veel jeuk, huiduitslag, blaren en ongemak. Als je identificeren van de bedwants besmetting in uw huis, zijn er manieren waarop u kunt voorkomen dat de beten en voor het geval u verwennen gebeten. Meer lezen over wat te doen bed bug bites uitzien.
Wrijf wat alcohol over je hele lichaam, met name de kwetsbare gebieden, na het baden. De alcohol werkt als een goed bed insectensprays. ; Reinig het bed bug bijten met een antibacteriële zeep en warm water om een ​​infectie te voorkomen. ; Voor bed bug bites behandeling, breng een ruime hoeveelheid Calamine lotion op de beet getroffen gebied om het gebied te kalmeren en de ontsteking en jeuk te verminderen. ; Breng een ruime hoeveelheid vaseline om uw blootgestelde lichaamsdelen voor het slapen gaan naar bed bug bites te voorkomen. ; Het verlichten van de ongemakken en jeuk veroorzaakt door insectenbeten bed, genieten van het getroffen gebied in een mengsel van gelijke hoeveelheden als zuiveringszout, zout en water. Lees meer op bed bug bite symptomen. ; Om de ontsteking van de beet getroffen gebied, een plakje aardappel op het gebied. ; Voor meer informatie over het wegwerken van bed bugs, lees bedwants vernietigingskampen.
In geval van ernstige aantasting door bed bugs, moet u hulp van professionele ongediertebestrijding dienstverleners voor bed bug vernietigingskampen te zoeken. Het voorkomen van besmetting bed bug is even essentieel als het wegwerken van hen. Maak gebruik van de bovengenoemde wegwerken van bed bugs huismiddeltjes en zorg ervoor dat je je huis, meubilair en stoffering schoon en hygiënisch om verdere bed bug problemen te vermijden.

No comments:

Post a Comment