Thursday 20 October 2011

Komkommers groeien in potten

Growing komkommers in potten kunnen een heel goede ervaring voor de beginners of de eerste keer gardeners be. Komkommer is een sluipende wijnstok die groeit vrij snel als het wordt de gunstige milieu-omstandigheden. De plant behoort tot de familie van de Cucurbitaceae, samen met een ander gemeenschappelijk groente 'squash'. De fabriek produceert elongated vruchten met een taps toelopend einde, die bekend staan ​​om hun hoge water-en vitaminegehalte. Kan echter groeien komkommers een beetje moeilijk soms, als je voldoende zorg niet van de plant. Dus, hier zijn een paar eenvoudige en makkelijke tips voor de teelt van komkommers in containers. Meer informatie over de voedingswaarde van komkommers en groenten.
Komkommers groeien in potten, Cucumber plant kan direct worden geproduceerd uit de zaden, dat wil zeggen transplantatie is niet zo essentieel voor de teelt van komkommer. Als komkommer is eigenlijk een wijnstok, kan transplantatie niet zo makkelijk en als deze niet goed gedaan, kan het wortelstelsel van de plant verstoren. Het verstoren van de wortelstelsel van de komkommer plant is helemaal niet goed voor haar gezonde groei. Dus, zou een betere aanpak groeiende komkommers uit de zaden voor de beginners. Hiervoor kunt u rechtstreeks zaaien in het huis de bodem van de containers of potten.
Als het weer is te koud, dan zou groeien komkommers binnenshuis een beter idee, omdat de plant is zeer gevoelig voor vorst. Anders kunt u toestaan ​​dat de zaden met het binnenmilieu ontkiemen, indien de omgevingscondities zijn te streng voor de teelt van komkommers buiten. Zodra de winter voorbij is, kunt u de plant in een gebied dat direct zonlicht gedurende ten minste 6 uur per dag ontvangt. Maar als het te warm buiten, plaats dan de plant in een gebied dat niet aan direct zonlicht worden blootgesteld gedurende de dag. Een plek die wat schaduw krijgt tijdens de dag zou ideaal zijn voor de teelt van komkommers in dergelijke omstandigheden.
In het algemeen, zou de komkommer zaden hebben een minimum temperatuur van 70 graden Fahrenheit om te ontkiemen. De zaden worden gezaaid ongeveer een centimeter diep in de bodem. Ongeveer 5 tot 7 zaden gezaaid kunnen worden in een container. De zaden zouden hebben behoefte aan een periode van een of twee weken nodig om te ontkiemen or ontspruiten. Zodra u de kiemplantjes met hun kleine sets van groene bladeren te zien, moet u dunne hen zonder de roots. De komkommer plant geeft de voorkeur meestal warm bodem, veel zonlicht en vochtig weer. Vergeet niet om trellis plaats achter de containers, omdat zij steun te geven aan deze snel groeiende wijnstok. Trellis zou u helpen een hoop, terwijl er steeds komkommers, vooral als je niet veel ruimte in je moestuin te hebben. Meer weten over tuinieren en container tuinieren.
Komkommers drenken; Gieter een cruciale rol spelen in het kweken van gezonde komkommers. De plant heeft veel water en bij voorkeur vochtige grond. Dus, moet u de grond vochtig te houden door regelmatig water te geven. In het algemeen, de frequentie van de beregening moet worden verhoogd als het weer extreem droog. Komkommer planten in droge grond meestal produceren bittere vruchten. Naast regelmatig water, dan kunt u een dezer kuilen mix mos of mulch met de bodem. Dat zou helpen om de bodemvochtigheid te behouden. Idealiter een mulchlaag of een kuiltje mos op de top van de bodem is genoeg om de bodem vochtig te houden en daardoor verbetert de groei van komkommerplanten.
Bemesting; komkommerplanten hebben veel stikstof en dus kunt u overwegen om een ​​goede, uitgebalanceerde meststof om hun groei te bevorderen. Normaal gesproken kan kunstmest eenmaal worden toegepast in een week, maar het is essentieel om de richting op de verpakking te volgen. Andere dan commerciële meststoffen, kun je ook wel wat gemakkelijk verkrijgbaar huis gebaseerde producten zoals gemalen eicellen als gemalen koffie, om de bodem te bemesten. Kan echter meer dan de bevruchting leiden tot de ontwikkeling van brandwonden vlekken op de bladeren. Dus, van toepassing kunstmest alleen in de vereiste hoeveelheid.
De rassen van komkommers die ideaal zijn voor de teelt in potten zijn salade bush, soyu, enz. Samen met het verstrekken van voldoende water en meststof, het oogsten op regelmatige tijdstippen is ook erg belangrijk. Anders zal de vruchten bitter en de plant zal ook stoppen met het produceren van nieuwe vruchten. Met voldoende zorg en onderhoud, zal komkommer planten snel groeien en produceren echt sappige vruchten. Hoop dat dit artikel op de groei van komkommers in potten heeft je geholpen om te weten over de fundamentele eisen voor de teelt van gezonde, voedzame komkommers.

No comments:

Post a Comment