Sunday 2 October 2011

Hoe maak je een schommelbank Bouw

Veranda schommels werd populair in heel Amerika in de het midden van de jaren 1800, wanneer de mensen huizen met grote voortuinen gekocht, en bouwde schommels, waar ze besteed veel vrije tijd, swingende en genieten van een glas ijsthee of limonade. Veranda schommels zijn erg populair als vrijetijdsbesteding meubels in veel huishoudens. Indien u zich afvraagt ​​hoe je een schommelbank te bouwen, volgt u deze eenvoudige instructies hieronder. Kan men gebruik maken van dezelfde techniek voor het bouwen van kleinere schommels voor de kinderen ook.
Stappen op bouwen van een schommelbank; Porch schommels kan meestal plaats aan maximaal vier personen. Ze zijn doorgaans vijf tot zes meter lang en ongeveer vier tot vijf meter breed. De diepte is gebaseerd op individuele eis, maar de neiging om variëren van 20 tot 40 inch. Design en stijl kunnen worden opgenomen in de rug de schommel en de arm rust. Sommigen de voorkeur geven het simpel houden, terwijl anderen graag artistieke krijgen door het creëren van decoratieve rug-en armleuningen. Tijdens de bouw van een veranda schommel, moet men voorrang geven aan comfort in zijn ontwerp. Terwijl de meeste porch schommels zijn gemaakt van hout, metaal swing sets voor de veranda mede daardoor uitgroeien vrij populair deze dagen.
Benodigd materiaal:; behandeld timmerhout boards (lengte en breedte per nodig); Rust bewijs bevestigingsmiddelen; Jigsaw, cirkelzaag, Hammer, Rolmaat, Elektrische boormachines, Schroef, moeren en bouten, gegalvaniseerde ketting; Neem drie lange rechthoekige 5 meter lang en 1 voet brede stukken hout, en het gebruik van de elektrische boor en gegalvaniseerde houtschroeven, zet ze samen in de vorm van een grote rechthoek. Dit is de zetel. Neem vier of vijf (afhankelijk van de gewenste lengte van de rug de schommel) lange rechthoekige stukken van 5 meter lang en 1 meter brede houten planken, en bevestig ze op dezelfde manier waarop je deed voor de zitting. Men kan een kant en klare decoratieve rug en arm rest voor de schommelbank, of uit te spitten het ontwerp zelf. Monteer de zitting en de rug frame vastzetten ze samen met moeren en bouten aan vijf centimeter intervallen tussen de hoeken.
Op te bouwen de armleuning, twee stukken hout gesneden ongeveer 1 centimeter lang, en een ander stuk drie meter lang. De korte stukken hout zijn steun voor de armleuningen, terwijl de langere stukken zijn de armleuningen. Knip uit een andere set van drie stukken hout voor de andere kant. Zet de stukjes in elkaar en bevestig deze aan de schommel. Zodra de schommelbank wordt gedaan, is het tijd om lak of verf het. Nagellak gebruiken of samen met anti-termieten behandeling verf op de schommel het leven te verlengen. Laat de swing volledig drogen voordat aansluiten it up. Bepaal de positie van uw swing, zal dit ervoor zorgen dat wanneer u de swing, de swing geen muur raken en beschadigd raken. Attach twee grote haken met behulp van schroeven in de veranda het plafond en onder de schommelbank frame van (naar de armleuning zijden). Passeren de gegalvaniseerde ketting door het plafond en schommel haak en bevestig.
Het is belangrijk om een ​​plan voor het bouwen van uw swing te stellen voordat u daadwerkelijk zelf te maken aan de taak. Er zijn een paar belangrijke dingen moet men in gedachten terwijl het bouwen van een veranda schommel. Curve uit alle randen door middel van een schuurpapier glad te strijken scherpe randen naar Splinter blessures te voorkomen. De veiligheid te garanderen voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van elektrisch gereedschap, en nooit laat geen andere tools zoals zagen, schroeven, enz. zonder toezicht, vooral als men kinderen heeft in de buurt. Nu je weet hoe je een schommelbank te bouwen, geniet van de wind en schommel weg!

No comments:

Post a Comment